Френски актриси обвиниха именити режисьори в сексуално и физическо насилие

Жудит Годреш ще произнесе реч за сексуалното насилие на церемонията за връчването на наградите "Сезар"

Обратно в новината

Коментари - Френски актриси обвиниха именити режисьори в сексуално и физическо насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочее,жидовете бидейки визуално грозни, през Холивудналагат стереотипите за тяхната визия в абсурдни комедии и драми, където расови славянски и нордически красавици ги обожават ... Режисьорите и продуцентите насилват старлетките, защото е противоестествено да пуснеш на пъпчив, вмирисан, разгонен чифут, с криви зъби и абсурден нос, ако си с нормален разсъдък

Най обикновени пачи..при това и войнствуващи...лево

за Франция. В държавата на Балзак и Стендал, на Едит Пиаф и Моника Белучи, на Жерар Филип и Ален Делон да се говори за женски претенции от изнасилване? Днес Франция вече живее в следФренската епоха, до която бе невъзможно жена да бъде изнасилена във Франция. Добрият французин сутрин прави секс с жена си за са е първият, за денят. Когато види възрастни ги поздравява учтиво, защото може да са му родители. Когато срещне дете му купува шоколад, защото може да му е баща.

"Тя също така обвинява Доайон, че е избрал друга нейна колежка за роля, която е трябвало да получи, защото е отказала сексуалните му аванси" И как ще докаже, че това е причината? А тоя Полански ако беше Асандж окото им нямаше да мигне да го дадат на САЩ.

Всички знаят приказката за едни кюфтета и яденето им...

Френски курви. Станали като раздрани чували и сега решили, че били насилвани. Къде бяхте до сега, че дума не обелвахте

курви, че и френски. А са пръчки без чувства, емоции, сексапил. Една френска жена никога не би казала че е изнасилена. Тя ще каже: Съблякох се и той видя в мен Музата си. Кой би посмял да каже, че е изнасилил Моника Белучи? Веднага обществото ще го отблъсне като вманиачен фантазьор.

Играта е ясна, името Жудит обяснява всичко!

Доста пробивна е била като тинейджарка!Виж каде е стигнала.

не е стигнала. Проституира за пари от съсебни дела. Ако беше артистка, щеше да е водеща на фестивала и топяща се от желанията на мъже и жени. Иначе стругарка във "Вагоноремонтния" на 3 смени с профсъюзен начальник.

Това "движение" вече омръзна, нбого при това... От една страна имаме млади, напористи актриси, готови на всичко (повтарям НА ВСИЧКО), само и само да се доберат до роля, и сега, след години, когато вече са станали известни, изведнъж излизат с номера, че са сексуално насилвани... обикновено е в хотелска стая или имот на режисьор/сценарист/продуцент... Да попитам, някой да ги е карал насила да отиват там? Грозно е, унизително е, вече е и досадно!

га ядоха кифтета......

Лошото е, че от всичко това страдат истинските жертви на насилие, защото никой не би взел насериозно оплакванията им.