Френските власти претърсиха жилището на компаньонката на Ален Делон

Полицията предприе действието, след като децата на актьора подадоха две жалби срещу жената

Обратно в новината

Коментари - Френските власти претърсиха жилището на компаньонката на Ален Делон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам какво им правят на мъжете тези японки,обаче в Холандия е пълно с ниски малки японки и 2 метра високи холандци,в повечето случаи разведени с жените си оставили децата си,заради японките...

Децата са най-големите кръвопийци , които искат и последната капка кръв от родителите си и в същото време невероятни неблагодарници. Родителите са длъжни до 18 години, оттам нататък да се оправят сами и творят. Родителите това което са постигнали сами могат да даряват и дават на когото си искат или сами използват....!

Какво е един мъж супер звезда ако не се оликьоса в края на живота си ? :)

Това се прави веднага след подаване на жалбите, не след два месеца носене по всички медии. Тая е заличила всяка следа. Прав е колегата, че японките са долна семка.

Всички японки са нагли, необразовани, злобни и комерсиални! Доказано!!

имат тясни утки ..затова са търсени

Тия за какво ни занимават с глупости, френски бабички и старци. Абе излагате се. Скрий се вече човеко Ален Делон, бил си величие, ами вече не е с акъла си, скрийте го деца, Стига го разнасяте из медиите

Той си пада садо-мазо по принцип, може да му харесва, защо се бъркат.

Гледал съм всички филми с Ален Делон. Повечето от тях съм ги гледал в мазето на училището в селото, в което съм прекарал детството си. Там бяха пригодили помещението за прожекции на филми. Идваше един киномеханик от съседното село. Прожекциите бяха по две за деня, едната от 18ч, втората от 20ч. Условията бяха първобитни, но там съм гледал много от филмите, които сега причисляват към класиката. Имаше тогава една приказка - филмът хубав ли е, или е съветски "руски". Сега като гледам почти всички звезди от онова време доживели до днешни дни се окепазиха по един или друг начин.

Е, нали ти си велик и неокепазен... в селския килер :)

Явно има нещо сбъркано в японките. Сещам се за Йоко Оно.

Същото се отнася и за йоко-ту-но и йоко-три-но

ЯЗЪКЙ, ФЕН МУ БЯХ, И ТОЙ СТАНА ЗА РЕЗИЛ НА ДЪРТИ ГОДИНИ!

Като не им харесва гледачката, могат да я сменят.

превода е ужасен, кой към кого се присъединява, какво що, но понеже тук преводачите са от соц. времето със специални статути и потребности, затова е така

Колкото и невероятно да е, но точно при социализма професионализмът на преводачите беше безспорен - безупречна граматика, богат речник, ясен стил.

Приятелка, партньор, ако щете и любовница или изгора .... Ама не и компаньонка, малоумни журналя.. Като.превеждате с гугъл поне хвърлете един поглед на текста преди да го публикувате !!!