Фризьорката Анастасия напусна разгромена "Фермата"

По време на драматичния сблъсък тя се люшкаше в крайности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това предаване става все по тъпо и по тъпо

Тая ако я срещнеш в МАГАЗИН, дори НЯМА да я познаеш, щото НЯМА да и видиш лицето заради МАСКИТЕ, които Здравния министър иска да носим. И заради туй че оня взима ПОДКУПИ от араби и китайци за да носи маска. Вероятно и ПАРИТЕ и клиентите на тази Фризьорка са НАМАЛЯЛИ , заради тия маски. Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Тази Ваня как се, че не разбрах какъв е този " лидер"?! Тя говори като робот, много е неприятна!

Случайно попаднах на това предаване преди 2 седмици. Вниманието ми задържа външният вид на две-три жени около маса, говореха си нещо. Погледах нескопосаните подобрения по лицата им, ужасих се и угасих телевизора. Момичета, защо така сте се докарали? Тъжна картинка.

Толкова дал господ и природата

Дано да роди 2-3 деца че се затрихме като нация

Да дойде да и връча утешителната премия - кожен буй!

Безспорно Анастасия е една красива, елегантна и много секси жена. Името й дори е царствено. Излъчва енергия, сила, живот, женственост... Истинска огън Жена. Пожелавам й да е здрава и много щастлива ! И завинаги чао на депресията ! Няма причина точно тя да е в депресия. Изглежда прекрасно, пълна е с живот и енергия, позитивизъм ! Успех по пътя !

Това, че е преборила депресията, е все едно е взела олимпийски медал! Заслужава поздравления! Депредията е брутална болест, от която трудно се откъсваш! Харесвам я още повече заради победата и над депресията! Аз, съм една от тези, които също успяха с това! Затова говори толкова открито и е безстрашна! Успех в живота, момиче!

Дъно, дъно. Тази шафрантия е най-добра приятелка на друга шафрантия от Бъв - Нагази Трихомонова. Синоптичка и фризьорка топ простакеси.

То било "разгромена", а аз прочетох първо "разгонена"...

и това, след месец на сухо, сега ще чупи на некой щастливец чучура.

не съм гледал нито един епизод от Фермата. Всъщност, не съм гледал нито едно реалити шоу, никога!

И нас какво ни интересува какво си гледал и какво не?

Кой го интетесува?

Е, и?

С хипербола ли трябвало да стреля? О, боже, мой...който го е гледал, ще ме разбере.

Фризьорски, танцьорки,шофьорки....феми,биг брадъри, чалги... Нещо смислено няма ли?

Уау,топ новина,ще си го преместя в другия крачол

Не съм впечатлен от формата тази есен. В предишните имаше много повече представяне на народни обичаи (макар и само от македонския край), имаше много повече история. Не видях да съграждат нещо, а уж щяха да възстановяват рухнал и изоставен манастир. Този формат почти се доближава до "Игри на волята".

То вече не останаха плоски! , Цените паднаха. Ако преди трябваше да дадеш 10-15000 Е за качествена операция , то сега е 5-10000 лева. България е страната на чалгата и силикона. Ако не си направена , не съществуваш ;))

Не знам какво е това предаване и не смятам, че съм пропуснала нещо. Всички тия формати са безсмислени за зрителя и са от полза само за организаторите.

Тая Сия беше най колоритният човек във фермата! Много е различна и затова закостенели и ограничени хора в живота не биха я приели! За мен беше голямо забавление и удоволствие! Другото е скука! Особено Теди от Канада, която е в поза нон стоп и с лозунги на масата!

И двете са дразнещи. Но Анастасия е много по-дразнеща и освен това има много негативно излъчване. Кофти човек е, изключително егоистична, лицемерна, престорено-позитивна и абсолютна празнодумка. Между другото Теди е от САЩ, а не от Канада .

Сия е дразнеща за някой, да доста обсебва, налага се, изисква да е права и в повечето случаи е. Претенцията от Америката за мен е по дразнеща! Тя е влязла да покаже колко е добра, състрадателна и пълна с морал! Но очевидно е обратното! Сия, някой ще каже, че е лековата и простовата, но не е! Просто е разбрала, че не може да се хареса на всички, но и няма да жертва себе си заради това! Това се нарича израстване и характер! И не съм Сия!!! Просто харесвам открити хора!

Между другото Теодора лиготията е от Стара Загора!

Голяма пошлост ,голямо чудо...............

“Наивна си Анастасио,да ти не река ,че си проста” ,както казват в един култов български филм!

Не мога да повярвам, че все още има хора, които да гледат това предаване!

А теб някой на сила ли те кара? Гледай си турските сериали и не ни занимавай с жалката си персона.

тази има доста противна и надута физиономия... яки цици обаче...

Истината е, Коки, че и ти едва ли си перфектен.

ни най-малко..

Ама пък ги избират едни цицорести за тези реалита, плоска състезателка още не съм видял