17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще посмуче,посмуче,па че си бега!!и други чакат))

Който си го е преместил, моля да гласува...

Моме, не се обяснявай и не се оправдавай! Пред приятели не се налага, а враговете ти и без това няма да повярват!

Май няма силикон тая

С пиърсинг и силикон

За пари е с тоя

Тоя няма излъчване, което да привлича жените, с което искам да кажа, че най-вероятно

значи е точно обратното на това, което твърди въпросната.

Оставете младите да се еват! Стига сензации!

Споко ма, тоя не си знае парите! И да си, можеш ли пресуши океан?!

Да не подценяваме факта, че е доведена дъшеря на Великия Ал Пачино, който има дългогодишна връзка с майката на модела- Лусила Полак Сола!

много падна летвата, не само, че не е руса, ами най-вероятно и силиконка, да не говорим, че от голите й снимки 2017 има отблъскващ пиърсинг на зърната и не е нищо особено. изобщо, нищо различно от това, което получаващ от треторазрядна труженичка. жалко, до сега, всичките му гаджета бяха от класа, тази е много далече от класа.

Сигурно Лео остарява и парите помагат по-малко.

гроздето е киселоооооо !!!!!!!

Като за виц, добре!!!

Другите бяха все руси, а тази е брюнетка. Не знам дали някой си прави илюзия, че момичетата от Секретите на Виктория не заработват като ВИП ескорт. А Леонардо е бил жертва на холивудската, педофилска мафия като дете, със сигурност не е съвсем ок.

Е невероятно грозен и противен

Мъжете-минус

Леонардо доста добре разбира нещата и едва ли някога някоя така ще го омае, че рационалното му мислене да спре. В крайна сметка той е в позицията да избира и той поставя правилата. Ако тая си тръгне още утре идва новата която стои най-напред на дългата опашка. Пич отвсякъде!!!

Никакъв пич не е, ами най-обикновена к*ва, ама професионална. От най-големите професионалистки е. Откакто свали гащите на Джордън Белфърт не го уважавам, а откакто стана ясно, че е "приятелче" с Джо Лоу, съвсем лъсна като баш професионалистка, и в прекия и в преносния смисъл на думата.

Явно Лео все още слуша майка си. А не одобри някоя, като Бар Рафаели или Жизел Бюндхен, работата се разваля. И с тая ще е така.

То пък тоя е един мъж. Но въпросната невзрачна гърла явно е жадна за слава. Само се питам с к'во си торят веждите, та така да избуяват?

"Невзрачна"? Тази е невероятно красива - и с грим и без. Очевидно се разминава със силиконовият ти идеал за жена.

Как няма д асе разминава, след като постоянно е облъчван - цици, силикон, устни, силикон, блонди, силикон, дълги коси, кукли барбита... всеки ден по тв е това като визия.