Кали и гаджето й отпразнуваха Свети Валентин

Фолк певицата Кали отпразнува празника на влюбените Свети Валентин заедно с гаджето си Влади в заведението на колегата й Константин.

Обратно в новината

Коментари - Кали и гаджето й отпразнуваха Свети Валентин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турам си ги на.ура

тази Чалгарка днес е на мястото на Мара Отварачката.ама щото мара я нема у софия иначе не би и отстъпила дира.той е всеки ден за нея.така че отдъхнете си отМАРА и поплюйте по тази ромка!!!!

тази не беше ли с едно от издънките на Краус.Той беше същия красавец.

Нямам никаква представа.

Ох, най-после! Измивам си краката и си лягам!

Даже няма да го местя, така ми е удобно!

кали е страхотна жена.пожелавам и да бъде щастлива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко ниско паднахме, -да отразяваме какво правела някаква си Кали. После се чудим защо разни недоправени екземпляри се вземат насериозно.

Кой се интересува от тая ...?Това е една проститука защо ни занимавате с нея. Никой ,ама никой не се интересува от тая ... Да си празнува с който иска и където иска,... нещастна. не си намери калибър...

елитната проститутка КАЛИ,се уреди в живота доволно...

А, Влади с маратонки ли беше? А, останалите аграри от снимките?

ДАЛИ ЕДИН ДЕН ЩЕ ПЛАЧЕМ ОТ СЪРЦЕ ЗА ТЯХ ТАКА КАКТО ДНЕС ВСИЧКИ СЕ ПРОЩАВАТ С ВЕЛИКИЯ ТОДОР КОЛЕВ!!!

ТАЗИ И ТЯ НЕ СЛУЧИ НА МЪЖЕ.ТОЗИ -ОНЗИ-ОТ ВСЕКИ ДЕЦА.ДА НЕ РОДИ И НА ТОЗИ ЕДНО .ТО ТАКА АКО СЕ ЗАДЪРЖА МЪЖ..............ТОЗИ ГОЛЯМА ЕВТИНА МУТРА!

готини са

Абе няма ли кой да го ... премести тука

Сигурно е било голям купон понеже Кали е луда за връзване.За интимната част не се съмнявам :).

Тъпа чалгаджийка, не е интересна!

е,па той големия красавец...и тя де..

кошмар!

много ми пука какво е правила някаква чалгаджийка на някакъв католически празник

тая още малко ще я видим с половината маже на бг и все е честна,еи дир-а стига писахте за боклука даите нещо за умните и интелегентни деца на бг,за тия дето прославят бг с е.бане ни писна, а това да ги наричате фолкдиви е толкова грозно .те са едни обикновенни чалгаджиики.дива е раина кабаиванска,гена димитрова и много други успели с таланта си жени а не с оная работа

денят на свети валентин е завоалираното име на деня на чествуване и прослава на ебането, като деиствие вазпроизвеждащо човеците за добро или за лошо. нека откровенното наименование на това наи популярно човешко деиствие не предизвиква гнев у пуританите и модераторите на този форум. нещата трябва винаги да бадат казвани с истинските им имена. амин

Ами щом са католици да го празнуват. Ние православните празнуваме Трифон Зарезан!

Аз пък нищо не празнувам!

Много важна новина.