Коя е новата приятелка на Симеон Лютаков

Актьорът Симеон Лютаков си има нова по-млада половинка. Той я показа на купона на новия български сериал "Фамилията". Момичето се казва Ванеса Димитрова, а отношенията между двамата са от поне 2-3 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Коя е новата приятелка на Симеон Лютаков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е този Симеон Лютаков?! Пък после да ни занимавате с поредните му приятелки.

Български актьор, добър любител-фотограф, цветен и широко скроен човек. Жалко само, че жена му го заряза преди години. Тя е тази, която го направи такъв истински и свеж. Жалко наистина! И ако тя чете тези редове да знае - Харесвам те!

поредната геронтофилка с младолик чичко в критическата, нас какво ни интересува, това ли е наи- важното

Младолик? Друг път

Тъкмо това не биваше да се съобщава, сега ще следват поредица от безсънни нощи за многото питащите се.

Я тоя маймун не го знам.

А КОЙ Е СИМЕОН ЛЮТАКОВ ?!

БРАВО ,ЧУДЕСНО ЧЕ СИ Е НАМЕРИЛ НОВА ПРИЯТЕЛКА НО НАДАЛИ ТАЗИ НОВИНА Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ ЗА ХОРАТА.......

Първият епизод на "тази Фамилия" не беше никак интересен. "Дървото на живота" е много по-интересен и по-добър. А за тази сърцераздирателна новина за стар чичко с млада любовница въобще не е интересна.

Само за Ваша информация, в Бургас има няколко езикови гимназии, така че не може да обобшите, че е учила в езиковата гимназия.....

Всъщност, идеята е в Малко след гимназиалната възраст на момичето. Много е модерно двайсетина години да си по-голем и да правиш и реклама и ...

важно- дира, информираите ни в коя паралелка е била ученичката, а за чичкото има ли спомен какво е закусвал, примерно

Двойка торбести пингвини.

Кои са тези???

Явно един застаряващ чичко е свалил едно 20 години по-младо маце и се е похвалил в нета.

чудо голямо

Малко повечко публичност и гаджето веднага се сменя с по-ново и младо.За да го води по партита.

Не само публичност, а по - скоро комплекси. Ние се превръщаме в много комплексирана държава!

по-скоо критическата.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетохте ли молбата ми към вас 2 поста по-надолу? Ако не сте, прочетете я , моля! Ако сте пък не реагирате, да разбираме ли, че публикацията е платена?

Нито знам кой е този ,нито ме интересува приятелката му!Няма ли нещо по-важно в Б-я и в света,та си пълните страниците с глупости?!

Е това е страница за светстки клюки, не чети ако ти пречи

Момиче - кокиче, от цялата работа ти губиш, защото си фантазираш че имаш нещо общо с този. Ползата от него, също е никаква. Отвори си очите!

Извинете, дир, но доста време прекарвам в сайта ви, налага ми се да го рефрешвам и всеки път на заглавната страница ми излиза снимката на тази никому не известна и с нищо неинтересна персона. Бихте ли направили нещо по въпроса! Благодаря!

ТОЗИ ФИЛМ ФАМИЛИЯТА ИЗОБЩО НЕ МОЖА ДА ЗАДЪРЖИ ВНИМАНИЕТО МИ СНОЩИ. ОЧАКВАНИЯТА МИ БЯХА ПО-ГОЛЕМИ, НО МАЙ РЕКЛАМАТА МУ БЕШЕ В ПОВЕЧЕ.

тя учи в англя и те имат вразка ........сигурно виртуална...

Да, сега така е модерно. Също така е модерно всеки да се хвали, че учи в чужбина, седи си в България, чуди се къде да се натрапи и след 4 години се появява с чисто нова дипломка (а.к.а. купена).

с пари в ук може... да си купиш всичко... титли- евгени минчев- лорд! образование- докато плащаш- всичко е ок уважение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И пари да ми дават не бих се хаванала с този покварен чичко.

Жалко, че живота връща точно на децата ни... Модерния баща ...си знае...

Толкова си хубава и умна, че заслужаваш мъж 1000 пъти по-добър от Симеон Лютаков когото не познавам лично но си личи че с него не сте един за друг защото ти заслужаваш едно младо момче до тебе което спортува и не пуши като комин.

Ами ако момчето е младо, ама не се мори у фитнеса, но пък е адвокат, архитект, лекар например пак ли да смятаме, че не е достатъчно добър за Ванеса? А иначе тя коя е изобщо и на кой му пука за нея?

Ами ако момчето е младо и ходи на фитнес но дими като комин от сутринта; Ами ако е млад но без амбиции; Ами ако тя не е толкова хубава както изглежда на снимката...хиляди АКО. Най-важното е да не се хващате за всяка дума и да не правите от нищо-нещо. Коменирай статията а не моето писание. Ехх! Веднага се разбира каква е мойта позиция отностно стария пръч, ама не, вие просто трябва да спорите със хората които си изказват мнението но някак си то не е е винаги напълно точно и такива като вас и се хващат за разни подробности.

Поредната чичковица.

Повярвал си е.

А кой е Симеон Лютаков и защо трябва да се интересувам с кой спи?

Какво изброяват колко езика знае, като че ли кандидатсва за работа.

м-да-компанионка си е работа както и да го погледнеш...пук и ти вдига акциите за по-нанататук в цв-то *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Междувременно можеше да споменете и тоз кой е... актьор е твърде общо понятие :)

Той като фотограф е по-известен

тази в кои порносите се подвизава? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тоя нямаше ли доскоро някакво друго гадже, с което ги превъзнасяха каква прекрасна двойка били? Я да прочета сега какви ще са коментарите за НОВАТА двойка! Иначе мацето добре владее чужди езици, но най-важно е да владее добре своя език, че иначе и тя ще е довреме с Лютия!

Значи Мони си пада по образовани красавици, те си знаят ...

засега е сус средно...а за красавица...мноооого спорно...,но поне си има рокличка за разлика от ех- голичка на 5-лучката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно този е. Преди няколко месеца гледах репортаж за този световно неизвестен фотограф, който се взема за голям актьор. Убеждаваше колко силна била връзката с неговата любима, но сега пак е с друга. Докога ли?

а-то сега се почва... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

толкова е младичка и сигурно и скърца футитопри контакт ,защото не е е разбрицано от чрезмерна употреба.

сигурна сум, хе е девствена

то бива неграмотност, но пък чак толкова. Хора, вие на училище не сте ли ходили?!

е, от това съобщение абсолютно нищо не разбрах.