Славин Славчев: Имам прекрасно момиче

Освен че сам споделя, че е щастлив от случващото се в кариерата му, певецът признава, че отново е влюбен.

Обратно в новината

Коментари - Славин Славчев: Имам прекрасно момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Е как да го знаете бре? Как да знаете кой е Славин? Той не е Тони Стораро, не е Софи Маринова, не е дори Сашка Васева... Не се снима в турски сериали, не се плющи с дебели дърти чичковци за пари, не си слага цици. Не е циганин, нито е скандалджия, не е гей, не е и престъпник. Славин е едно обикновено момче с невероятен глас, който носи рокмузиката в сърцето си. Успех, Славине!

този с правата лопата по гърба..?

Тъй като нито снимката, нито името ми говорят нещо, когато прочетох заглавието сметнах, че въпросният господин е станал баща, а то за гадже ставало дума.

За първи път го виждам?

Победителя от последното издание на X factor. Не че не можеше да го прочетете и в нета, ама явно само ви се пише, не ви се чете.

Всеки с интересите си, гостенино. Както може да се каже, по интересите им ще ги познаете.

Кой помни победителите и техните песни от тези формати? Голямо шоу, голямо нещо, пък после нищо.

Не е съвсем така! Точно тоя бяхме го забравили и най-вероятно нищо нямя да постигне като певец от тук нататък... само участия в няколко халтурки и толкова... Но точно форматите на Маги Халваджиян създадоха доста певци.... А на Слави да не говорим... едно, че никой не ги гледа, второ, че са едни и същи и не излезе от това клише като маниер на работа толкова години и трето от там певци не излязоха и изобщо никой не помни победителите.....

Толкова прекрасно младо момче! Радващо е, че е истински и толкова талантлив! Успех, Славине, можеш и заслужаваш много!

Имаш прекрасно момиче!И ние сме я имали преди това!Добра е !

langlima

Хайде напишете му на това момче някаква свястна песен!

Тоя каква карирера има????? Бях го забравил до днес....

Хубаво е че в личния си живот е щастлив, защото в професионалния... ами ще изкарва по някой лев от участия и то не се знае до кога... Разправят имал не знам какъв си глас - може, ама какво от това... Момчето съвсем не е на 16, имаше си група и правеха песни, но ги слушаха само майките им и няколко приятели... Ако щеше да става нещо до сега да е станал... Обичам рока и се надявам да греша, ама... Къде е другия "феномен" Тома? Навярно участва тук там из столицата и по курортите, ама не съм го нито виждал, нито чувал от години...

Аз го видях веднъж и не го познах...