17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само принца е в синьо

Да беше поканил и Трамвай номер 5...

Леле, тоя съвсем е заприличал на капуцин! Гена, ти огледало нямаш ли си бре? Или викаш, изпотрошиха се от ужас! То бива лош вкус, ама твоето си е направо бездарност.

и уж дрескот бяло, а Богдана, Вълдобрев и още някой хич не са в бяло. А Генчо Минчев на повечето снимки с кръстосани крака, пристисква се да не се изпусне.

Като от филм на ужасите са всички!

Като от филм на ужасите са всички!

Гледам,гледам...само пръдльовци!

Какво е това кече върху главата му?

Seaseal

Голем смешник и псевдоаристократ...За сметка на това обаче, истински съединител...

Това платена реклама ли е?!

Колко много олигофрени на толкова малко място!

Това селски банкет ли е?

Да се смее ли човек,да плаче ли? След като ватманите се изявяват на хаи лаиф това вече е дъното

Ами това ни е т.нар. елит - да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли ...

Единиа Стефан облечен като текезесар само мотиката му липсва,другия Стефан с кепето прилича на кантонер.Богдана не можа да го научи този пеизан да се облича като хората .Ако това са ни културтхрегерите и хаи лаифа,жална ни маика!Кич,кич,и пак кич.Слава Богу ,че в средите на класическата музика,истинската култура,наука и театър останаха свестни хора-интелектуалци .А тази треторазрядна телевизионно -развлекателна паплач наи -добре да се скрие някуде завинаги

в грешка си - Гена е, а не Генчо...

Ааа, не ! Да си имаме уважението - има и посерковци!

човекът си има идея, работи здраво за осъществяването Й и е доволен. Ватман или не, измина дълъг път - свой - и с нищо, ама с нищо не е по-гаден от Слави Трифонов. Дори напротив. Кичът си е негов, в публичното пространство не се натрапва, гони си интересите и.......... какво ви пречи? Случайно попаднах на някакъв клип със Слави Трифонов и още някакъв - през живота си не бях гледала по-срамно нещо от тези женски балдъри, грозилището Слави на трон и..... пълен отврат, да се изповръщаш. В сравнение с това Е. Минчев е просто.........лорд.

не обиждайте хората от село,моля!

кажи честно?

Нали е големия паркетен лъФ, що не направи партито на по-читаво място. В "Лаура" на мизерията, с тоз таван от 76 година...

ма честна съм, вервай ми - се ми е тая за тоя, поне не се натрапва.

В главата му всичко е бяло!? Сега остава и отгоре.

Пази боже, сляпо да прогледа!!!

Евгени не можа ли да се свържеш с Пловдив да стане банкета в Маринелата или вече сме немили недраги :)

Само малоумници могат да се излъжат че бил лорд. Абсолютен въздух под налягане си е той. По интересно за него щеше да е ако беше на софийският парад.

Празник като празник, всеки от нас така празнува - кани гости, има маси с храна и напитки. Въпросът е че съществата от снимките са наречени елит. Не мога да се съглася с това определение. Елитът излъчва достолепие и благородство, зад гърба на елита има истински постижения, като и общественополезни дела! Такива тук няма, сред снималите се има и някои персони направо недолюбвани в обществото!

Невероятно сравнение направи... В омразата си човек губи реалната представа за нещата. Убеден съм, че Женя има много по-брутални клипове... с мъже.

Да му бера лайката на левия ватман

Абе много, много ме потребяваха тиа леви резби...

Гала е с много хубава рокля. Само тя изглежда перфектно. Всичко друго е кич и плашещи кроконди.

дрескод - бяло? А не всички са в бяло?!........ смехоранство за родният “елит”, но това е друга тема на разговор. Кое ми прави впечатление, че свекито на мис бг 2017 е в пъти по стилна и красива от младата девойка......... която седи много изкуствено. Като цяло това е празник на комплексари, себични и кичозни особи. Не видях български елит. А вие?

Този на трамвай 9 ли беше “Б”атман?

Свекито с баджаците и балетната поличка стилна???

Този ватман не трябва ли всяка година да минава на "психо"

Фактически сте прав/а. Хората от село правят банкети със стил и дори без дрескод партитата им са тематичти. А това тука ми било елит - утайка някаква виждам аз.

Боже,колко мъка има по този свят,боже...Тези недоразумения защо не се подложат на евтаназия?Или поне на лоботомия...

"елит"...........

Панаир на суетата, нищо друго.

Купонът е напомнял в голяма степен прайдовите манифестации с много цветове на знаменцата.

Каквато държавата, такъв и “елита” и.

Тук се спрех за да се посмея от сърце на тоя маскарад

...и гнус.

доста унило и мьрляво)

Бассси пееерастъ мен ни мъ покани

Пази боже сляпо да прогледа...

Не виждам никой от бг Бизнеса на това парти . Освен Богдана , Гала , Ники и Грозницата другите са световно неизвестни. Този ресторант от1981 г. си е бая демоде . А за тоалетите нямам думи. Тъжно, ама много тъжно ако това ни е бизнес и артистичния елит.

Леле, че той останал сам... няма никой на рожденния ден, Ники си е намазал безплатна вечеря, Гала и Богдана?!? Това му е останало на “светския лъв”... а и в добавка НДК, направо ми стана жал

Kakav ujas! Kakav kich! I kartoneni figuri slojil - za po-aktualno. Tragedia pulna. I tova se vodi svetsko sabitie?! Kakva jalka kartinka.

Където се мисли само с аНУС....е гНУС.