Гала и Зейнеб празнуват заедно рождения си ден

Водещата Гала и ко-водещата на предаването „На кафе“ Зейнеб освен общо работно място, споделят и общ рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Гала и Зейнеб празнуват заедно рождения си ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАЛА Е ЕДНА ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА С ТОВА ПРЕДАВАНЕ.НАМЪРДА СЕ В ТЕЗИ СРЕДИ ЛИЖЕ ЗАДНИЦИ И СТАНА ИЗВЕСТНА БЕЗ НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА И ЦЕНЗ. НО ТАКА......ЗЕЙНЕБ СЪЩО. НО ВЕЧЕ МИ СЕ ВТРЪСВА ОТ НЕЯ.ТЯ САМАТА ПОКАЗВА ОТЕГЧЕНИЕ ВЕЧЕ.И ВИЕ ДА РАБОТИТЕ ТОЛ.ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО И НА ВАС ЩЕ ВИ ОМРЪЗНЕ.А КАТО Я ВИДЯ В ИМАШ ПОЩА-МИ СЕ ДОПОВРЪЩА.ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЗА ИМАШ ПОЩА.ТАМ СЕ ИЗИСКВА ДРУГО ИЗЛЪЧВАНЕ И ХАРИЗМА.НО ИСПУСКАТ ЛИ СЕ ТОЛКОВА ЛУДИ ПАРИ ЗА НИЩО!!!

А бе кой го е....бе за тия квачки! Аман!

Предаването На кафе се изтърка до краен предел.С нищо не може да те обогати.Шуробаджанащината прелива непрекъснато а гостите чалгарки сринаха окончателно "изтънченоста"на Гала.

...и Зара не се ли правеха на обратни, да дразнят Найден в Бай Брадър. После дойде Тишо и оправи нещата.

Не беше Зейнеб! Друга е кифлата!

Това хубаво, ама да не вземат сега и да споделят още нещо друго , че тогава ще я вапцаме, както се казва...

кухи леики. друга характеристика не мога да им дам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам кой гледа Гала и малоумното й предаване. Някоя заблудена домакиня , от тъпичките : ) А това нещо със странното име има супер неприятно излъчване. Откъде се изсипа на екран ?!

Не харесвам тая жена -Гала,.Преди харесвах предаването ,научавах някои неща .Но сгодините тя наистина дразни идали наистйна си мисли че е на ниво ,или просто се бори за мястото си защото ако не е там ще е безработна.Не я мисля,сигурно си има проблеми,кой няма?.Но е много глупаво да си празнуваш рожден ден в предаването което водиш .Това си е твой ден ,твой празник ,не занимавай с него зрителите ,ако има изобщо кой да гледа.Лошото е че напоследък ни занимават само с нейния "живот".ами да си сложи една камера в къщата и друга да я следва ,където ходи по-магазини и болници и доктори и кафенета и все тая!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И КРАСИВИ!ЖЕЛАЯ ИМ ЩАСТИЕ!

Честит рожден ден,Зизу! Да си жива,здрава и много щастлива. Ти си номер 1,само заради теб гледам "На кафе" :)

Когато си назначен да водиш предаване, по ТВ или радио, на теб разчитат да имаш мека интонация и нормална дикция, гласът ти да гали ушите на слушателите и да се разбира всяка твоя дума. За съжаление, у нас, с тази пуста шуро-баджанащина, богатите чичковци купуват телевизионно предаване на своите любовници и започва мъката от екрана: Гала е една от тези, които нямат никаква дикция за водеща, като нея е и онази Мира Добрева, също и Кали, както и редица други, които се изредиха или изреждат по телевизорите. Това е недопустимо за една нормална телевизия в нормална държава, но у нас... Е, ние не сме нормални за нищо и сме наказани да търпим дори и тези гъгнещи, висококрещящи и мънкащи "водещи"...

за добрева не с лошо! от нейното село само на нея и се разбира какво говори, демек тя е номер -1

Приличат на майка и дъщеря!

Аз пък им пожелавам още много хубави, щастливи години.

Може и да си бъркат заедно някъде!

Лошо няма!

Хайде Гала,ДАВАЙ път на МЛАДИТЕ! МИНАВАЙ ЗАД КАДЪР!

Гала вечно говори върху гласовете на гостите, които си е поканила. Щом толкова иска да говори, а и като толкова има какво да каже, да не кани никого, просто да си плямпа. Много се самозабрави.

Колко злоба и неграмотност! Тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато! Да са живи и здрави Гала и Зизу! Аз ги харесвам. Положителни са.

Ако спрат да се фукляват и аз ще започна да ги харесвам. Всичко си има граници. На кого му пука за невероятите постижения на Зейнеб, точно, ама точно през тази година. Всичко и се сбъдвало :) Е ако мечтае да цеди някой паралия, не е трудно :)

Какво и е положителното на Гала, абсолютен лицемер е! Въобще не е съпричастна с проблемите на околните както се представяше и в "Имаш поща", само прави изкуствени физиономии. Тя е егоцентрик. Научно се знае че истинската мъка към нещо идва на вълни, а тя през цялото време е със застинало фалшиво изражение, а уж мноого съчувства на околните!

МАЛКО СА КАТО МАЙКА И ДЪЩЕРЯ САМО ЧЕ МАЙКАТА Е ТОЛКОВА ГРИМИРАНА И С ОПЪВАНО ЛИЦЕ = ЗЕЙНЕБ Е ПО ПОЛОЖИТЕЛНА А ГАЛА ТРЯБВА С ВАЛЕРИАН ДА Я ГЛЕДАШ И СЛУШАШ

Галчето вече да се ориентира към някакво пенсионерско предаване....

Ако добре си спомням в едно предаване на Господарите на ефира, Зуека каза не Зейнеб,а Заебне. Може пък да е имал нещо предвид.

На кого му пука тези кифли какво празнуват заедно! Бахти светската новина...

ЧЕСИТО, момичета, бъдете все така красиви и плодотворни в работата.Успех във всичко,което умеете и късмет във всичко,което не зависи от вас и много,много любов.Бъдете щастливи!

ЕХ,Галче, дърта мряно,пак търсиш нещо по кораво край тази млада флейка.Засрами се.Я си виж ЕГН-то.Ще си помислим, че си ПЛЕВЕНСКА фльорца.И виж там,че нещо чувам не си била добре с рейтинга.Да не ти бият шута в увисналото дупе,че и за пияца не ставаш,а направо са кола.

Много важно! Хиляди българи няма да празнуват от безпаричие и мизерия, а на тия тъпи крави и сърцето им няма да трепне! Мноого тъпа новина да знаиш!

Ми сега тея, които имаме - да спрем да живеем ли? Който има - нека да си гледа живота, че то не се знае кога човек ще има, кога няма да има. Докато имам ще си живея с пълна сила, и въобще не ме интересуват тези, които нямат!

Vall

Ми живей си, какво ми пука. Това едва ли е някаква новина и слава богу , че не е. Само внимавай с ракиите и водките, да не минеш на антифриз и течност за чистачки накрая.

да ви имам вкуса и новините в бг - погледнете я тая гала каква кравешка физиономия е ,а като водеща е по долу от нулата.водещата преди години в гарция елени е на светлинни години напред от тая крава,но както вав всичко ние не ставаме за нищо и разни боклуци гледаме по тв-тата

Щяха да празнуват заедно рожденният си ден,ако бяха близначки.Затова се научете да пишете.Ще празнуват заедно рожденните си дни!

И Вие се понаучете да пишете, защото на два реда имате 6 правописни, граматически и технически грешки.

И къде са тези грешки? Бихте ли ни просветили, понеже сте спец в граматиката? 6 пъти прочетох тези 2 реда и никъде не видях ,каквато и да е грешка.

Какво означава ко-водеща? Пожелавам им много здраве и да бъдат щастливи.

нека да се вземат,вече са разрешени геи бракове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За еб.не. У твойто село знаят ли какви ги вършиш ?