Сай: ”Gangnam Style” не е мой успех

"Gangnam Style" е второто най-гледано видео в историята на ЮТюб. Но корейската поп сензация Сай твърди, че все още не е разкрил пълния си потенциал. Според него, това ще се случи с новия му проект, който ще излезе през март.

Обратно в новината

Коментари - Сай: ”Gangnam Style” не е мой успех | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веселяшка песен. Аз държа на съдържателната музика, но на тази от която има претенции да е НЯКАКВА. Тази определено не влиза в категорията, но няма и претенциите за това. Харесва ми. Най-много ми харесва абсолютния фурор, който предизвиква във всякакви хора .. :) Омръзна ми хората в дискотеките да се вдигат всички наведнъж само като им пуснат Азис. Трябва и нещо друго да ги събужда. Освен това Сай се изявява като интелигентен и сравнително скромен за успеха, който пожъна човек.

О, много забавно парче. Какво като според "разбиращите" няма смисъл, но пък много разтоварващо в този стрес, в който всички живеем! А пък и кореецът е много остроумен и съвсем не се взима насериозно...

хубаво е да има музика и песни за всякакви вкусове и настроения- тази поне е интересна като визия различна от еднотипните клипове на примадоните и набедените момчешки и момичешки групенца. за веселбата става.

Песничката е весела и забавна, а и изпълнителят съвсем няма претенции да е класика, но като се замислим е голямо постижение за не американец. Може и наш`то Графче да изкара нещо подобно:)

Хора, това е клипче за забавление, малко са хората които го гледат и слушат заради смисъла или философията. Като Терминатор, гледаш кефиш се и толкова, не търсиш съдържание.

не мога да повярвам, че тази супер тъпа песен я харесват толкова, тя е по зле от нашите чалги. А примерно на Графа и онези двамата песента дим да ме няма е много много по добра от тази

1) хейтърите са рожба на демокрацията с интернет. 2) този клип е също дете на интернет - viral е точно определение. 3) не бъркайте поп/денса със сериозната музика - това са два различни бранша. и не забравяйте, че валсът и тангото са били такива....

Корейците по принцип правят много добра музика. От години не слушам друго освен корейски поп и японски рок и Нагоя Кее. Точно това парче хич не е представително за азиатската музика - то си е обикновен летен, веселяшки хит без каквито и да е претенции и самият Сай си го казва. Но пък си изпълни блестящо миисията - вече сульо и пульо знаят, че в там се прави музика на достатъчно високо ниво, че да привлече вниманието, дори да не е на английски.

Ей нашите хейтъри пак са номер 1 ! Парчето си е супер, с удоволствие децата го слушат и танцуват на него и ако някой вижда нещо лошо в това значи е абсолютно ку ку. Още повече ми харесва за това , че накара хората се пораздвижат. Еднодневка или не си е хит и то световен. Да не би Риана , Марая Кери , Бионсе, Дженифър Лопес и другите , да не произвеждат хитове, които след време се забравят.

какво се превземате, просто поредното viral video... това е.

а ние си имаме КЕН ЛИИИЙЙЙ

Че големи критици се извъдихте, но не видях никакви доводи-просто омраза и толкоз. Така ли сте схванати в кръста и ума, та не чухте различното в тази песен? Първо-езикът не е английски, който не само вашите деца приемат за майчин, ами вашите шефове, които си именуват фирмите на шльокавица, но и вие сте облъчвани денонощно по всички медии и интернет. Малко ли ви е това? Да? Колко са българските или англоезичните нови парчета, които ви карат да потропвате с крак и ви се иска да подскачате като дете? Ама стига с това тесногърдие, че вместо да се наслаждавате на музиката като част от сетивата ни, сякаш искате да сте със запушени уши като старци. Аман от егоистични предпочитания към различна музика, но налагащи се с мнения над останалите!

Oh, sexy lady ... :-p

По принцип не само в България просташкото жъне успехи. Колкото по-глупаво е нещо и по-ориентирано към тийнейджъри толкова по-популярно може да стане. За справка номер едно по гледаемост в youtube беше нещо на Бийбър, а аз научих за този изпълнител от статия съобщаваща за видео с над 1 милиард гледания в youtube :).

ох примадоните се изказаха. долните колко е саотношението чалга - класическа мъзика която слyshате? 100:0. мяхахаха

Поредната глупост, която впечатлява тийнейджъри, които не са се ориентирали музикално.

Как може, толкова несъстоятелна музика да бъде толкова популярна! Поредната еднодневка, която след 2-3 месеца ще тъне в забвение и едва ли някой ще може да си я затананика отново.

Сай създава песента като еднодневка. Когато я пуска юли месец, казва, че е искал да накара хората да се забавляват през лятото, когато времето е горещо, а икономиката е в криза. Не се е опитвал да създава шедьовър...

По-добре корейска простотия, отколкото на Pumpkin-a и Цвъцко. Този е забавен, за разлика от другите двама.

Тая тъпотия може и първа да стане, толкова е примитивна аудиторията и явно.

Простотия, ма пък от забавните дет не пречат.