17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера нещо. Нашите отрепки ли са се научили от краварите да ходят с патерици в съда или обратното?

К€рвите не прощават! Особено ако имаш пари!

Нито едните, италианските мафиози

Като взимахте роли в най-касовите продукции не ревяхте, като печелехте милиони долари на филм, пак не ревяхте. Сега като остаряхте и не ви искат в топ продукции, ревете.....ку..ветини нагли.

А най-комично е, че хора, които наричат американците "кравари" носят дънки, тоест американско, краварско облекло.

И как така всичкото женско изнасилвано се сети 20-30 години по-късно? Допреди 3-4 години, само една Мадона беше казвала, че е изнасилвана като тийнейджърка. А ся - ама оня дето ми даде роли от които спечелих милиони, ме покани да сме само двамата в апартамента/къщата му нинамкъденамайнатаси и изобщо не съм и подозирала, че изпитва сексуални влечения към мен и аз отидох, щото мислех, че ще спим в отделни спални. И как американците и останалите не се сещат, че това са глупости, след като Опра Уинфри каза, че знаела за деяниата на Уайнстийн, ама си мълчала. Точно тя ли ще си мълчи бе? Дето стана милиардер точно защото раздухваше клюки и всякакви глупости десетилетия по телевизията? И друго - Опра е една от най-влиятелните жени там. Не само защото е милиардер (това също помага). Защо с цялото си влияние не е раздухала тия неща преди десетилетия? Вместо това какво правеше Опра - снимаше се ухилена до Уайнстайн на десетки коктейли и сбирки в Холивуд. Снимките са навсякъде в интернет. Как тогава тая жена, влиятелната, след като е знаела какви ги е вършил Уайнстийн, се снима ухилена до него на толкова много събития?

Харви Уайнстийн - злодеят на всички времена ! Той и мен ме ева, не помня преди колко години, не помня къде и как стана, ама ева ме, да знаете !!

Дънките, или джинси, са за хора бачкатори, от простолюдието. Изисканите хора носят панталони/поли, и не се излагат с дънки/джинси.

Да го осъдят, а корвите да върнат парите спечелили в следствие от придобитата известнот от получените роли! Но,корва пари НЕ връща иначе щях да съм милионер!

Нищо смешно няма, бегълците от френската революция в Америка носят "жонс" много преди САЩистанските евреи да започнат да произвеждат и пласират масово Левиси.

Тоа евреин като нашите престъпници бе, прави се на болен.

човек който неможе да се движи и едва диеша д абъде обвинен в изнасилване... тищ като се еслучило кво са чакали та сега са се присетили?!?

разболял се е и той тежко, след като го вкараха в съдебната зала :))) типичен бесепар

Ебати малоумника :D

Toq нема ли да Умре най-накрая?

Абе личи ти, :-)

В същност е милиярдер, и типичен пример за КАПИТАЛИСТ ! Цял живот е частник. Описан е като полу-божество в редица учебници по "економикс". Огромна част от залатните филми - "бисери" на Холивуд нямаше да съществуват, ако той не съществуваше. Западната преса през последните 50 г. смяташе, че е много талантлив в много области. Съдят го за "изнзасилвания" от преди 30 г. Лезбийките и стожерите на световния джендеризъм избраха него да влезне в образа на демонизирания в момента възрастен бял мъж - нерез, прасе, изнасилвач - налита животното на жени, а не на мъже... Нищо че банковата му сметка превъзбужда на макс. всяка средностатистическа американка ....

явно и там бандюгите са усвоили нашенските тарикътлъци да се правят на болни