Протест: Жените да ходят на обществени места по голи гърди

Няколко стотин души протестираха през уикенда във Ватерло, Канада, в защита на правото на жените да се разхождат с голи гърди на обществени места.

Обратно в новината

Коментари - Протест: Жените да ходят на обществени места по голи гърди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЩО КАНАДСКО НЯМА В ТЯХ. АМИ ЗАЩО НЕ ОТИДАТ В НЯКОЯ АРАБСКА ДЪРЖАВА, ОТКЪДЕТО ОЧЕВИДНО СА РОДОМ, ДА СЕ ПОРАЗГОЛЯТ МАЛКО, ДА ПОСКАНДИРАТ,ТАКА, ВОЛНО, ПЪК ПОСЛЕ ДА МИ ПРАТЯТ СНИМКИ ДА ГИ ВИДЯ КАК СА ?!!! МНОГО ЛОША УСЛУГА НАПРАВИХА ЗАПАДНЯРИТЕ НА АРАБИСТАНИТЕ...

Тези съвсем са изтрещели. И колкото по-развито и задоволено е едно общество, толкова повече психически отклонения има. Жените са станали едни егоистични същества, кариеристки, ''лидерки'', вечно дискриминирани и недоволни, забравили основната си мисия: да създадат и отгледат здраво-и физически, и психически бъдещо поколение...Интерено за какво ще протестират, след като им разрешат да се рахождат по ц..и?

Ами да се разхождат по катерици може да е следващата цел! Вяжно е да има напредък!

а аз искам прятелят ми да се ражожда свободно по ташунгери хахахах

А бе направо и по голи пТички и те така.....

Така шествията винаги ще са масови, независимо за какво става дума в тях. Практиката може да се разшири и за ходене на работа или на училище, по улиците и в институциите, зад волана и т.н. Ефектът за икономиката ще е немедлено потресаващ!

Красивите голи мацки са едва 5-6% на планетата .... Моля не ни го причинявайте !

А са да ви видя усещате ли разликата - къде са тия мискини, пък къде са кърмачките?

Днес голи гърди, утре ...без бикини, защото голотата е естествено нещо?! След това и секс ще поискат да правят на обществено място ... защото и той си е естествен акт, нали всички хора със секс сме се появили на света ... Безобразие и наглост - за такива солени глоби! И докато не се намери кой да им ги плати - в затвора за дребно хулиганство.

Да се позволи, но само на тези които не загрозяват околната среда.

Но пък си срещу кърменето, защото няма "естетика", нали байо?

Като им гледам физиономиите на тези, наистина в голотата няма нищо сексуално. Ама по-добре да си сложат бурки като някои , че да не ги гледат въобще.

НИКАКЪВ МОРАЛ,РАЗПЛОХ И РАЗГУЛЕН ЖИВОТ.

Какво означава думата "разплох"?

Оръжие на дявола. Макар това да не се приема (по разбираеми причини), нищо не може да промени този факт. Остава да си пожелаем жените да се събудят и да се осъзнаят, кому служат с подобно поведение.

Жената ,не е най-силното оръжие.мъжете търсят кучки,а после се чудят,защо така се държат.В отношението родител -дете,водещ,и отговорен е родителя.Защото той е по-силен,по -умен ,по-зрял.Ако искате скромни,нежни жени,раждащи и гледащи поколение.Някой трябва да ги закриля и издържа,за да са скромни и да могат да износят и отгледат децата.И сега ако мъжа е по-силен и по-можещ,значи вината повече е у мъжа.Ако мъжа не иска да е по-силен и по-можеш,на жената не и остава нищо друго освен да стане мъж и да се самоиздържа и самозащитава.Та така.Не е вината на жената ,а на мъжа.

Интересно, ако питам шефа дали може в офиса така дали ша са съгласи??!

Бе той ще се съгласи, ама после и ти ще трябва да се съгласиш на много неща...

Като питаш за гърдите дали може - питай и за гъза.