Гъркинята, която помага у нас на самотни и възрастни хора в нужда

„Всеки ден, по цял ден правя нещо добро – дали ще е усмивка, добра дума или физическа помощ за друг човек - това ме кара да съм щастлива“, казва Юнона Кириакиду

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!!!

страхотна жена..и за благотворитерността и за това че се е привързяла към бг

­B­­и­­ж­­­т­e­­ ­­­м­o­я­т­­­a­ ­т­­и­­­й­­н­­­ ­­п­y­т­к­­a­ ­-­­ ­­W­­­W­W­­­.­­B­G­­­1­­7­­.­­C­­L­­­U­B­­

Така ли Цветина Павлова,защо така се възмущавате и то като гражданин ,който напусна своята държа и остави майка си на хранилка ,на държавна работа ,да не би за това се възмущавате ,че и затвориха кранчето на влачене и ядене без пари.Недейте ,много ви се моля ,защото добре всички знаем от къде тече вашата злоба. А спрямо децата ,тя си е в пълното си право да решава какво ще прави нейното дете.Вие гледайте вашето да не порасне като баба си и майка си “злобно същество и крадливо”

Боже! Всички от Правец знаят, че тя беше уредена добре докато мъжът и беше заместник-кмет. Храната в училищния стол, който тя държи, е по-скъпа от ресторантска храна..... и какви ли не типично правешки комбинации. Но, според мен, най-излагащото за нея като председател на училищното настоятелство е, че по-големият и син НЕ участва в дистанционното обучение. БЕЗ последствия!!!

Да вземе да си оправи ФАМИЛНОТО име, да стане БЪлгарско. Имената ни завършват на - ов и -ев. А рядко и на -овски или -евски.

повече удоволствие от подаряването отколкото от получаването... Пробвайте, може да ви хареса. Доказано, и по себе си съдя.

Браво!

Симпатяга! Повече такива хора да има!

Поклон!

Чак сега разбрах, че има бедни хора в Правец !! Момичето да не бърка гражданите на Правец със нашите хрантутници от инди.йски произход?? - защото те станаха повече от местното население!! А иначе, знаете къде е погребан бай Тошо - отидете го изровете и го цункайте по ду.пе.то!!

Живи и здрави да са всички, които помагат от сърце! Има и друг момент - големите вериги магазини изхвърлят ТОНОВЕ, повтарям - ТОНОВЕ храна всеки ден, защото и изтичал срока, храна опакована, годна за консумиране, но не се съгласяват същата храна да бъде дарена на бедните ?!?!?!?

Шефовете там са боклуци! Гледат само печалба и нищо не ги интересува!

Големите вериги се пазят от съдебни процеси,които щеимструват скъпо. Ако някой консумира храна извън срока на годност и се разболее или отрови,веригите ще трябва да плащат големи суми за обезщетение. Друг е въпроса,че когато останат един,два или няколко дни до изтичане срока на годност,на Запад големите вериги преоценяват годните храни и ги продават на специални щандове на 20-30% от цената.

но ако намалят или подарят, нали след това по-малко ще купуват от новите стоки на висока цена.

Браво Юнона! Имай мойте най-добри поздрави и благопожелания. Винаги съм мислила, че има прекрасни хора на нашата земя, независимо къде са родени, кой ги е възпитавал и къде преминава живота им. Добре е, че те има. Бъди здрава, силна и щастлива с това, което правиш!

Браво на тази млада жена! Дали си българин или грък е без значение, важното е да си добър човек!

Само покрай помощта да не изпищи някой, че му няма имота. Може да гепи само неръкотворния паметник на Бае Тошо Клюна - харизваме й го даром! Той и сънародникът й Цициридис, Циципас, Парацуцис или каквото е там, помага...да ми изгори по-бързо телевизора.

спокойно, там по твоя начин имотите ги взимат българи без гръцка помощ, последно и Нешка я удариха

с онанирането,ами вземаш отношение за неща на които не си способен?Малака!!!!

PEYTSCH

Баш пък в Правец ! Там бедни няма, а само комунисти и ...кариеристи.

жената е намерила смисъла на живота и го следва, а ти си киснеш в тинята, защото ти харесва там и продължаваш да дълбаеш в нея

Всичко е точно - жената помага, щото е година, ти дрискаш по форума, щото си нещастник .... :)