17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв е?!

ще стане Млекоданска! А и явно - не е давала по малко и до сега...

АМЗ ПЪК ЩО Е ГРОЗНА новата им синоптичка - бив;а миска

Имам чувството, че тук сте се събрали само джендъри и такива, които няма да имат деца, т.е. като управляващите ни еврогейове/Меркел, Макрон и т.н./! Всяко момиченце е Принцесата на тате и мама!!! И името БЕЛЛА го има в България още от бай Тошово време за ваше сведение, смешнициии!!! Егаси малоумното и без ценности ново поколение!!! ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

Та, Българското изчезвало.........Ще изчезне, заради чуждопоклонничеството на поколението на тази и следващите, а и не само...........

E момче щеше да е "Бело"

От кой принц Хари, Уилям.........

Порасна пайнер поколението а с него се появиха и тия чудесни имена

............................................

Добре че се закачи за дизайнера че още щеше да се чекне и да сочи картата с времето :)) но таланта си е талант

kamito69

Ей, тия новобогаташчетане не спряха за слагат на децата си имена на кучета. Нула креативност. Ц-ц-ц, язък им за големите интелектуални претенции. Кучето ми се казва Лео, защото е дребен, две кила, като шега, че е дребен, ама с лъвско име. На приятелката ми кучето е Белла, щото е дебела, като бутер тестото. Ай честито

ти да видиш ...наща медецина задмина всички развити страни... от метла изкараха принцеса!

Боли ме хоя за Вълкодавска, Вълкодавски и вълкодавите!

Е, чак пък принцеса? Няма професия, сериозни доходи, обещаваща среда, няма сериозен мъж, които да се върже на дама с подобни показатели, защото освен триразово хранене на ден се изискват и други вложения, които не си струват.

НЕ знаеш ли български имена за момиче ?? Някаква арабка се казва- Белла Хадид.

Гримът често заблуждава. Истински хубавата жена се разпознава като я видиш с лек грим. Най-Вече без грим или след баня. С тази козметика и най-големите крокодили добиват приличен вид. Гери е чаровна, има хубава усмивка. Фигурата й е манекенска. Жена с такива жени са като момичета в телата дори на зряла възраст. Ген.

Точно пък хубава фигура! Не знам как е била манекенка, наистина, но в България всичко е възможно! Тялото й е толкова сбъркано, че всеки тоалет й стоеше като крив, не знам какво точно й има - дълъг торс и къси крака за ръста й или нещо друго, но не бих казала че има хубава фигура в никакъв случай, дори правеше антиреклама на дрехите, с които се обличаше, иначе изглежда с голямо самочувствие, но се чудя на какво отгоре

Тъпа, по-тъпа и най-тъпа новина. Голяма работа станала.

Да са живи, здрави и щастливи

Какви хубави български имена! Лео и Белла. Не разбрах защо е принцеса Белла. Крал и кралица ли са родителите и? Не е ли княгиня българската дума? И ако е княгиня, на кое княжество е? Парвенющина, профанство, неграмотност, провинциализъм, комплекси и грандомания. Кралица... синоптичка родила бебенце... Каква новина...

Майка на принцеса?! Тотално превъртели да тези, които си измислят врели- некипели за неродени моми - принцеси. Пълно е във фейса с ", принцеси". Метс принцеси, чудо! От малки с комплекси и илюзии!

Голяма новина, сякаш на другите хора не им се раждат деца! Толкова ли е важно, че тази женица е родила дете? Нали това й е предзначението!

Ама и вие, да бяхте намерили някоя по-добра снимка. Че на тая прилича... абе направо е страшна!

Да продава Александър куцото черно Ауди А8 на тъщата и дъртия бордо GLE Coupe и да си вземете нещо по-принцеско по случая! c(8-D Да сте живи и здрави цялото семейство!

Това Белла не е ли маргарин? Що им казват принцеса?

Това са точени кори за баница.

:):):):):)

Брей, не знаех, че са от кралско потекло..

Не я познавам лично, но понеже следяхме бременността си при един и същ лекар неведнъж съм я засичала да идва без час (другите чакахме по 2-3 часа за преглед), влизаше веднага, голямото Добро утро .. да е живо и здраво бебето, то вина няма.

Не си представяш Гери да седи и да чака с простолюдието?! Естествено, че ще минава веднага. Тя си има важни ангажименти.

Важни ангажименти? За Инстаграм ли?

Божкееей, тази имала ангажименти и айде при доктора без ред! Ни срам, ни очи, дето викат хората. Но иначе е от елита и е модна икона! Смяяях!

Обикновените хора не могат да си представят ежедневието на ВИП личностите. Затова и плюят по тях. Разбира се, тази дама не е като поредната раздърпана домакиня, бременна за пореден път. Тя е ВИП и е с изключително натоварен график. Не мисли като повечето само за клюки и манджи.

е що не я запцува - "Алоооу Врацааа , тука ред има !"

Пак нема да се спи тая вечер.Колко ли струват тия специалисти където ги е изредила.И въпреки всичко новината кърти.Отивам да полъскам

"От 1200 и малко килограма до 14-килограмов"... Хранете го това дете, уа... Детето се е стопило след раждането. А, излезте малко от инстаграма и направете една попара на хлапето.

Момата е обикновена синоптичка, а не математичка :):). Мъкаааа

Да е живо и здраво бебенцето, добре дошло на света! Дано не наследи от майка си високомерието и не особено благоприятната външност! Дай Боже, таткото да е по-читав, та от него повече да вземе!

Изключително красива жена. Да им е живо и здраво бебето.

Дир.бг, сериозно ли това е в основния ви поток новини?! И то принцеса!!! Вие наред ли сте?!?!?!?

Нормално е. Все пак сайта е собственост на синовете на бившите съветници на бай Тошо като Христо Чакъров. Нищо,че от години е на загуба. За жълтини и политическа пропаганда ги бива. Важно е куфарчетата и пачките в чекмеджета да вървят.

Няма ли български имена, че вечно се ползват някви “модерни” чужди?

Ми на баба Бялка кръстено :):);)

Винаги в Млекоданска са ме удивлявали големите и "млекоцентрали".Яка MILF

Конеобразната, от сараите на Доган.

Тоя жалък народ и "звездите" му................

И принцесите му барабар с кралиците :)

Тая не я ли онождаше на Доган синковецът преди да й се насити? Май понеже отзад не хваща, си е намерила българче та човъркало къде си требе ;)

не и се насител а се отвратил. и я пуснал на мегдана