17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слад всички тези операции и след всичкия този грим, всичките изглеждат по един и същи начин...не могат да се разпознаят...Все едно съм в село с африканци от един пол (не го казвам с цел да обидя африканците).. В България е яко чалга моуд

Гледах Е. Ратайковски преди малко и ми харесаха снимките, гледах на тази, много селски вид, много, чииип хоор стайл...

Тая защо са я пуснали по пижама в досниту?

Изтърва Дисниленда на Бузлуджа... Изпусна партизанското парти и пионерския карнавал...

Сега миши уши, скоро свински опашки. Не трябва ли скоро да посети и психиатър?

Да се чете Дисниленд

И аз имам прасе в кочината, ама не го снимам секи ден.

на нимфетката от плажа на Cap d'Adge?

Това е Дисниленд, ма оууу! За дечица дето вярват в приказки. Има ли нещо останало непокварено в теб??? Що чиниш там, ма *воляк???

Поредната "новина" от дебили за дебили. Тая патица на снимките, ясно, тя става само за присмех и съжаление, и продуктите, които изкарва от задника си и устата си са едни и същи, ама има едни тука дето са ги титулували редакторки - те вече са за бой.

Скъпа Ники, Прекрасна си, и ще си още по-прекрасна , ако си оправиш устата. Има ли добри приятели и родители, които да са честни с теб и да ти кажат клко е грозна тази жабешка уста. Моля те, коригирай я, докато е рано все още.

Да й защият цепнатите краища ли?!!

Цепнатите крайща на кое? ;)

А защо реши че е обратимо??? Абсолютно непоправимо е, сори. Оттук нататък докато е жива операциите ще бъдат с цел намаляване на уродството, но по всички закони на пластичната хирургия, ще се увеличава.

Тъкмо си помислих, че ние спестила този път дебелите си балдъри о огромния задник и "Хоп!" - отново лъсват за пореден път! Ама, карай, то мозъчето му си останало като за Дисни!

Е там къде е с рокли явно няма как да си изтъни късите бутчета и е просто страшно....а на всички други снимки яко е играл фотошопа

съм на плажа на Санта Моника, но няма смисъл да ви пращам снимки да показвам колко добре си прекарвам.

Ама тя тая е супер грозна! Кво я показвате всеки ден? Аман от корупция и простотия...

Развълнувах се ! На моята преклонна възраст такива новини могат да ме пратят директно в болницата. То пък там може да се домъкне това нещо облечено в сестрински дрехи и направо да снимаме клип за малките часове...

при такъв голям избор от красиви места в Париж да се снимаш в Диксиленд?!!

"..на които е позирала с мишешки уши" и пача/жабешка уста

По какъв начин си е залепила ютията на джуките,!щото се сещам за един виц?! Та вица е: Полицай в бърза помощ с две изгорели уши. Лекарят го пита кака е станало. Полицаят отговаря, че си гладел панталона и звъннал телефона и...нали. Докторът попитал и за другото. А ченгето отговорило, че с другото викал бърза помощ....

Както се пееше в една пестичка "В бяло съм сега...цяла във петна...."

С тая гъзина след 10 години ще е като хипопотамче. Да вземе малко примвр от Сузанита с килограмите. Няма как да е Лолитка-тюлен.

ама гените на сузанита са други , а тука кръстоската не е сполучлива физически и ментално ...

По-скоро Сузанита може да стане като Герито, отколкото обратното.

мишешки уши ... не се ли пишеше "миши уши" ?

Браво на момето, посетило Парижа и Дисниленда.Даже се снимало там за достоверност.По-странното е, че при нейните претенции и финансови възможности не го е сторила досега.

и тя е част от анимационните герои

Чдесно! В качеството си на увеселителна атракция ли присъства Гери-Никол в "Дисниленд Париж"?

Вече не използвам Инстаграм и не следя Гери-Никол, но преди я имах... И снимката, под която сте написали, че е на Френската ривиера през 2018, съм я виждал преди. Не мога да кажа точно кога, но със сигурност не е през 2018-та. Или Гери-Никол се е снимала със същите дрехи отново тази година (което ме съмнява), или ЛЪЖЕТЕ!

Не знам за дрехите, но зърното е същото.