Зуека напусна България, Геро с нов партньор в "Маскираният певец",

Комедийният актьор живее в друга държава от 3 месеца и рисува картини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво бъдеще? Бъдещето е Малашевци или Бакърена фабрика?

Късмет, Зуек. Квото можахме, направихме. Ред е на младите да се пробват.

Зуек, зуек-на никого не липсваш в момента. Същата работа беше и навремето в училище-призрак, с него или без него - все тая. На абитуренския отиде да се изчука с една и никой не видя че липсва. И защо сриеш къде си отишъл-ти престъпник ли си, какво че се не разбирам

нещо гроздето кисело май

Заека нарисувал портрет на хампарцУмен(прадядо му си мислил, че ще станат по-умни като си прибави към фамилията умен, а те стават само по-нахални) като лъв(за какъвто се мисли:"връх на хранителната верига"), след това гледал "Призрака и мрака" , и осъзнал, че животните не могат да се бъзикат с хората!

И защо не казва къде е емигрирал? Срам ли го е?

Какво браво бе? Тоя палячо ЗУека още от времето на КУКУ се заблажи, както и другите покрай него (Най-много Славуца)... Вреше се и при Господарите и при Славчу и къде ли е, ся ми се пише герой... Отишъл е да духа за повече пари, сигурно в ТУРЦИЯ. АЙде марш след него да му правиш ибрици.

Изключително посредствен и безидеен. Никаква импровизация в този човек. От три месеца е там, но от една година успешно се реализира!!!Въпреки това, успех на новото място!

Кисело, сладко-зависи от сорта и с какво пръскаш.

След 56 години лиготшя решил да емигрира.!?! Ще падна!!!

Според мен е в Австрия или Швейцария. Ако аз имам финансова възможност, бих се преместил в някоя от тези две държави. Ако нямам пари и трябва там да се боря за да преживявам, то нищо от красотата им няма да ме радва, нито ще имам нужното спокойствие. То затова е съм тук все още.

България била дъждовна и мъглима страна...,а ти досега къде беше??? Колко често от малкия екран апелираше да обичаме всичко българско и родно. А сега на дърти години - бежанец.

това ли беше късият смачканак?!

Ние не събрамех смелост да го направим за децата си, те обаче се справиха сами. Сега на дърти години и ние с половинката се махаме, за съжаление.

Себе ли си убеждаваш в сайт от страната от която си избягал, че си постъпил много добре или нас? Ако е първото, съчувствам ти. Ако е второто, тук на никого не липсваш и никой не го е грижа за поредния бахур дезертирал от Родината си.

Поредния българин, избягал от Мутристан - територията, владяна от мутри и чужди агенти и партиите им - ГЕРБ, ДПС, БСП! Нищо не се е променило от 90-те

Байганеше се от екрана години наред и заливаше народа с простотия. Сигурно изкара милион от халтура и си наби шута. Не го съдя де и моята мечта е такава, но още се боря да стана милионер, но съм близо, остават ми 900 000 това ми дава кураж.

Какво обвинявате политиците за жалкото си съществуване, бе българи юнаци ха ха. Кирлив народ, с комплекси и самочувствие на великани, а сте просто едни обикновени азиатски мангали. Прост народ - слаба държава!!!

Харесва ли ви до къде стигнахте. откакто такива мангалски парвенюта и шефчетата им ви управляват и манипулират?

Офффф. Путю Маринкин. Не ни занимавайте с тия плазмодии.

въобще не идиот, идиотите сте вие който коментирате по този начин. Кое е добре в държавата... пътищата, милионите цигани който са като подивели свине, корумпираните политици, цени като в Европа а заплати като в Африка, най застарялото население.Кое от тези неща ще се оправи в близките години, живеем един живот.

баш пък с какво пръскаш... И все пак един човек е забелязал. Да не би да сте били заедно на абитуриентския и сега да злобeеш, че не ти е излязъл късмета?

Пенсионирал се е. Какво има да обяснява, че ще става художник и куп глупости? Просто е изморен, разбирам го, иска да си почине. Ще съжалява обаче. Там ще умре от скука на 3-тия месец. И ще подвие опашка след 1 година е обратно тук да води кулинарно шоу за баби

Глупости, гледам се е спасил коги управлява хунтата на Мунчо :)

Всичко това е заради крадливата клика около този,произхождаща от арменската съпруга на живков и съветските им лидери.

моментално изчезвах и аз ...секунда няма да стоя тука в тая прокълната губерния!

Трябва ли да ви каже, човек,че храната ни е по скъпа от Европа, за да повярвате,че сте зле.....то от 20 г е известно,но никой не попита ами защо така бре??? Да, добър избор Василе! Браво и много смело!

В Гърция е отдавна си купи луксозен имот.

той учеше за куклен театър кво очаквате вярно най некадърният е бил.

Намира се в Бонголандия

Много хора предпочитат да емигрират, защото виждат, че без ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и хаос!

От къде в Европа и каква храна?

По-смелите? Хахаха Изчезват тези, които ги е страх и/или не могат да се реализират. Зуека защо го е направил - никаква идея.

Крайно антипатичен тип, надут. Милия той нямало закони. След 2 месеца, като ги стегнат в Европа да не цъфне пръв, защото било трудно за детето да се адаптира. Да не се връща.

И какво качество, но тези работи не ги преподават в армения и ссср, там стандарта е толкова нисък, престъпността навсякъде , че даже и хора се хапват, а този тръгнал да ни съветва.

Виж сега, ако си зле, това си е проблем за теб. Пп принцип България е сигурна и стабилна държава, в която се живее добре. Не знам каква идиотия трябва да стане, за да го схванете. България е а топ 50 в света по качрстео на живот. Аман от мрънкачи!

Мангалите се адаптират трудно навсякъде, където има закони и правила, освен ако нямат спонсори и НПО-та, или хора във властта.

Е то тоя е от школата на славчо учиндолси.Абен е на брус.Без Рачков е пълна нула.Бездарник.

И ьащо там?!? Обичаш дъждовете и студа ли? Или искаш да гледаш лилаеи крави. Аз лично бих се пррместил в северна Гърция. Супер климат, хубаво море и много живот навън. В Австрия ще си заврян в къщи по 7 месеца.

Зуека е в Русия. Така, че каквото и да пишете за Европата, всичко е излишно Живее в много хубава къща и си има всичко, което пожелае. Евала му, дано успее !

пенсионираха го

Май не?

Как ще ме убедиш, че си по добре, като живея в държава извън всякакви класации, с най-високият БВП на човек от населението? Само Калифорния беше преди нас преди години?

пенсионираха го сега му пазят авторитета макар че всичко свършва в тоя живот ама пуста човешка суета

ne se spazvali zakoni ..... ti stanal li si chovek ve Zeuk li si Muek li si ,,, stanal si , taka che na slab vodesht slaba mu e psihikata i vinoven i opravdanieto si gi zavri na novite risunki

Успех! Няма значение къде е. Важното е, че сам излезна и каза - така и така, това и това. Точка. Айде сега хейтърите да плюят.

Точно затова кофти населението като заека си заминава!

Лензи ни се 30 години от екрана, взе квото можа с пълни шепи и сега изведнъж много кофти се почусвтсва и реши, че тука не ставало. Палячо, като не става го променяш, не бягаш, но човек трудно надскача ръста си, дори да е лилипут

Браво Зуек! Умен човек! Правилен избор! Българите на нищо не вярват. И докато не почнат да напускат страната и големи хора, няма да повярват че живеят в една помийна яма където всичко е по скъпо от останалият свят и въобще няма закони. Българите живеят в една огромна самозаблуда, в една нереална илюзия. Аз самият напуснах нашата красива но прокълната страна преди 30 години, в 1991. И не съжалявам и за секунда. Направих правилният избор. Имам собствен бизнес, и живея добре. Наслаждавам се на живота, живея пълноценно.

Бро, със средна българска заплата от 1550 лева не можете да си платите и наем на стая за месец тук! Вземете се малко в ръце, светът е шарен, има различни стандарти и касти, не всеки стандарт е за всяко парвеню.