Гай Ричи и Джаки Ейнсли споделиха снимки от сватбата си

Гай Ричи и Джаки Ейнсли се ожениха на фестивална сватба миналата седмица. След тържеството и двамата споделиха в Instagram снимки.

Обратно в новината

Коментари - Гай Ричи и Джаки Ейнсли споделиха снимки от сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимка 18!Може ли всичките, дядо попе!?

Сериозно, тези палатки за какво са?

тава е денонощен купон. 3 деня яле, пиле и се веселиле. па тея 3 деня се некаде требе и да са спале (палатки). купон, красота, чист ваздух, романтика, либоф се носи на валма из въздухо... окапах се... :)

Иха..... съвсем различна сватба! МНОГО МИ ХАРЕСА!!!!

като че ли вие не се развеждате.Правят се и много по-големи глупости. Нека всеки си живее живота. Сигурноне е лесно да се живее с жена като мадона - нейният характер е действително непредсказуем и неописуем.

Аз не разбрах. Тая последната снимка е защото са спали на палатки ли?

То пък голяма мода! На гостите се прожектирал филм от студената война ... веселба до сълзи!

Ще реве след време Гая, ама сега още е щастлив,а и фамилията няма да е Ричи, а Пури.

Мадона е по- хубава

от мене да, признавам

като получи 50 милиона от парите на мадона след развода сега може да си развява байрака като си иска-използвач мъжка проститутка

и той ще е разведе скоро ограбен от тая му въртиопашка щото всичко се връща

симпатични, облечени, красиви, какво да кажем повече, изглеждат щастливи, дано и ние някой ден да видим такава сватба на живо

Защо трябва да ги гледаме?

То затова си има Алисия, Николета, Мара и сие - ако не ви харесва, прескочете тук и се насочете към празненствата на гореспоменатата пасмина

Искаш да кажеш, че тая тук (но и за Мадона е същото) е нещо повече от чалгаджийка ли? Съгласен съм - продава на доста по широка публика чалгата си. От там и по мощна реклама, повече пари текат към нея. Всичко останало...;! Търсачки на чичко-паричко, ловци на камери и папараци, публични скандали за натрапване на известност, фитнес, силикон и хирургия до дупка... май няма много разлика. Да живее "родната полиция ни пази".

lu4ka

Простете невежеството ми, но бихте ли разяснили какво значи фестивална сватба? А има ли фестивално кръщене или погребение и, как бихме могли да се възползваме?

Предположението ми е, че в оригиналното съобщение става дума за festive party. Когато си неграмотен на два езика, резултатите винаги са тъжни.

и Мадона да им попее и да апне безплатно, с нейното тежко италианско детство и седем братя? Па моеше и съвет да им даде, какво да праат и къде. А това наоколо все децата им ли са? Брао бе, ние ги жалим, а те вече свършили работата.

да не им развали стилната сватба материалното момиче

то много лесно се правят деца и сватби с парите на материалното момиче... ;) той май само с това ще си остане известен

само да добавим - снимка 18 е вълшебна! стил, романтика, красота...

Ами 20 - стил, сексапил и красота:)

а, и она е убава. по генг-бенг ли си падате? ;) да нема срадни само! :) теа тримата и на мене да сакат - че им дадем :))))))

с вкус и стил - рядкост, но тези са.

исчерпал си темата ;)