Коментари - Гладът остава да ни мъчи след тези 11 храни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че само зърнената дието /муаш каквото зърнеш/, разделното хранене /от маса на маса и без вейгани/, леката атлетика /3 по 100 на место/ и ледената бира, от която дъхът спира, са в основата на дълголетието. Пък и ако някой случайно се мине и увеличи надника, направо ще илядиме!

Не ща акъл от псевдо-специалисти, които само 1 знаят: какво обичаш да ядеш, обичам еди какво-си, няма да ядеш еди какво-си!

Писано е от слабоумници, които изобщо си нямат идея за процесите, които се появяват вследствие упоменатите продукти, както и за техния състав.

Обикновено все описват, това не яж и това яж. А в общи линии човек трябва да яде разнообразно, за да има различни вещества. И ако има усет, ще му се яде каквото му трябва.

Аз обичам да "допълвам" хлебчетата със свинска вратна или телешки стек, или с двете едновременно и съм много доволен от резултата :)

До кога ще си запълвате липсата на информация с глупости?

...дресинг, дъвки... Не съм Ви чел глупостите, но 100 % сте забравили шоколадовия бонбон. Аз като се навечерям обилно с 1 шоколадов бонбон все едно нищо не съм хапвал и пак съм гладен...

Ееее, с'я к'во стана...нищо не трябва да ядем като хората. Аз с храната нямам проблеми. Ям, наяждам се и после пак ям...не губя апетит дори когато съм тежко болен. Ама кажете ми какво да правя със секса? Там спасение няма...свършвам и пак искам да правя секс. Не е като с яденето, да огладнея след 2 часа...след 2 минути искам пак! Гледам вие сте големи специалисти по заместванията и здравословните съвети...с к'во да за местя секса така, че жена ми да не ме изгони?

Не го замествай, комшийки нямаш ли?

Бая глупости на едно място.

то друго, .. май не остана за ядене?!

гати, глупостите.

В мюслито няма ли фибри, целулоза?

Яйчен протеин му е цаката. И другото е, че колкото по-дебели сте, толкова повече ви се яде. Като отслабнете и нещата влизат в норма.