Данчо Караджов, Преслава, Вики и Миро в Гласът на България

Мартен Роберто ще бъде един от водещите на най-гледаното музикално шоу в България за втора поредна година. Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро са треньорите във втория сезон на „Гласът на България” по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Караджов, Преслава, Вики и Миро в Гласът на България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Аз Не се напъвай да се сетиш кой спечели предишния формат! Едно безлично момиче, което не мърдаше от сцената и пееше само приспивни песни!Никакъв животец в пеенето му, дори в очите му липсваха искрици!

Незнам как ще изтърпя тази лигла Преслава!Мразя чалга!

Ако никой не пуска sms ще се провали това предаване.

Всеки иска да пее и да свири,за работа няма много кандидати.Аман от пеячи и свирачи.

Гледах предишния формат и ми допадна. Шоуто беше разнообразие в иначе скучно време, когато вървят или някакви турски сапунки или разни криминални измишльотини. Не съм съгласна с коментарите, че този формат не дава шанс на младите участници в него, които преди да се появят на тази сцена си припяваха вкъщи, а сега успяват да са по афишите и да имат някакви участия! Останалото е въпрос на талант и на късмет :)

Защо ли и за кого са нужни тези конкурси за търсене на нови"Гласове на България?Кой от спечелилите се разви и стана ИЗВЕСТЕН изпълнител поне в малка България?

Така е,защото и тук има задкулисни игри.Винаги печелят тези,които са близки или познати на журито,няма случайни неща!

Напъвам се да се сетя кой е победителят от предходния сезон и какво се случи с него, неуспешно засега.

Не се излагайте - какъв "треньор" ще е тази бездарница Вики Терзийска? Явно ще е тъпотия предаването.Жалко за истински талантливите изпълнители, които ще бъдат "обучавани" от нея. От години и следя "кариерата". Много е зле горката.

кофти

Извинявайте, исках да кажа не участник в журито, а треньор, който не може да тренира собствената си дъщеря, а ще тренира участниците в Гласът на България..

Какъв участник в журито ще бъде Йордан Караджов, след като не успява да каже на собствената си дъщеря, че не става за певица.

Абе, паричките да вземе, друго не е важно. Нали внучка гледа, памперси трябват.

Това мяукащо некадърно момиче Лора, нима е родила?

В десятката! Браво!

Вън чалгата от предаването!Както и чалгаджийката Преслава.

Да ме прощавате, но кое точно е момичето с кафевите очи" Виктория Терзийска ?! Опитвам се да се сетя за поне една нейна песен, но нещо не ми се отдава...

Е, това е нейна песен - "Моите кафеви очи". И аз за друга не се сещам, но това е положението.Българските поп изпълнители пищят, че не се пускат техни песни. То, какво да се пуска всичко е отврат и нищо не се запомня, като мелодия или текст.

Ами като не слушаш българска музика как искаш да се сещаш?То не върви да дъни Планета по цял ден и после да знаеш песните на българските поп изпълнители.Ми като не ги знаете , не коментирайте.

къде са звездите от предишните и подобните шоута- нещо не се забелязват със световни клипове,албуми и хитове. всичко това е ала-бала за балъци.

Е защо задължително набутвате в журито някоя чалгаджийка? Те средно образование нямат, какво ти жури може да са !!!!

А ЧАЛГАДЖИЙКАТА ЗАЩО Е ТАМ???! ПАК ЧАЛГИИ ЛИ ЩЕ ПРОБУТВАТЕ! ТИЯ ФОРМАТИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ! ЖАЛКО ЗА МЛАДИТЕ С ТАЛАНТ! ... КАТО ТЕТРАДКИТЕ С АЗИС И ДРУГИТЕ КИФЛИ!!!

не гледам нищо от btv пълен бойкот на свави, гергов и измислената tv btv.

Същото важи и за онзи драйфоч, дето стартира преди дни с памела силиконовата цица в главната роля, по не по-малко тъпата нова.