Коментари - Глобиха Хайди Клум и Том Каулиц с 6000 евро за къпане в Синята пещера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ако имах техните пари бих дала 20,000 евро - един вид глоба плюс извинението ми. Известните трябва да дават положителен пример - това е част от неудобствата на тяхната професия.

Всеки който плати 6000 евро може да поплува в Синята пащера. Не ми е ясно защо феновете негодуват, че за "обикновените хора" било забранено. Не, не е забранено.

И аз съм се къпал там 2016, но никой не ме глоби. Човекът, който караше лодката предложи на групата да скочим във водата. Уникално е!

А защо по снимките са двама брадатковци, които мязат на педали? Дъртата шваба тройка ли си е спретнала? Може да му бъде майка на тоя

Прави се на Чук и Гек! Не му стига, че чука хубавата жена, ами е брадат козел! Ебаси педала!

6000 евро муха ги е ухапала. Виж да бяга 600 000 евро на човек, тогава щеше да им дойде акъла!

Бил съм там, вътре е надраскано "х*й"

Тия досадиха до немай къде.

Stan Stan

Днешните времена на запад приличат малко на 50-те години при социализма. Когато са глобявали за целувки в парка ... Само че е по-жестоко, преди глобата е била 2 лв, къде са 5000... И в тъмното кой ти гледа.... Сега - папараци, хиляди гневни хора. Малко грозничка картина.

Тая вече 3-та, 4-та сватба прави и все в бяло, а негърчетата от Сийл дали са кумували. Пфу, отврат! Давам и стоя младок максимум 2 г., ако той не е решил тя да го издържа повечко.

Тоя Том Каулиц не е ли от Токио Хотел, дето го бяха хванали в кенефа с един травестит?

Моя е грешката, брат му Бил бяха хванали.

продукт на западната неолиберална олигофрения

Що, на изток такива простотии няма, нали?

Не разбрах тази Хайди на дъщерята или внучката е била на меден месец?

Гиди рецидивисти...;)

Както обикновено, жалките плебеи злобеят и завиждат на големите звезди, защото знаят, че никога не могат да постигнат техния стандарт и начин на живот!

Боже, те ако знаят ние, "обикновените хора", какви сме ги вършили ... :D :D

ако всеки реши да се изкъпе в тази вода тя няма да е синя, а и пещерата едва ли ще оцелее. Затова е забранено. Нека се къпят в морето колкото си искат.

дъртата немска мастия решила да си я накисне....

В Гърция до о. Паксос има почти същата синя пещера като на Капри и къпането е все още разрешено.

И на Бахамите има

Blue Lagoon е до Sivota , ако иде реч за нея. Това е до континенталната част на Гърция срещу Кавос (Корфу). А на Антипакси е най-екзотичният и красив плаж - Врика beach.