17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бях там миналата година и също се натопих в Червено море. Видях и пирамидите и също им се възхитих. Що не се е похвалила, че сигурно и маската на Тутанкамон е видяла? Както, впрочем, още хиляди българи, които са били в Египет без да се хвалят.

"Глория без бански" щеше да е по-интригуващо. То с бански всеки може, всеки е с бански на плажа.

Египет отдавна не е екзотична дестинация, още повече сега, когато е извън сезона.

Luna0102

Да си наеме някой за фотошопа, че бедрата си с различна дебелина скопосала.

Мутресата Радевица и тя много хойка, но с нащи парички

Глория дет да оди, не пипа народната пара... Радева, Раева са парапииците на нащи мънгизи

Супер добре изглежда жената.Иска да се пахвали,защото с много труд поддържя това тяло.Дисциплина,упоритост,постоянство,браво на нея.Завиждам и за волята....

А защо не прескочи и до Уганда ? Там я чакат 35 см природни красоти! Пък и ще си раздвижи адреналина !

Глория на Червено море, или когато суетата и глупостта те карат да изглеждаш жалък.

Е тфа ей. Дваесе годин откак патувах за Египет, похвалих се, и сега сички ме подражавът. И глория навирила бански да прелича на мени. Сакън да не ида до Атарктика, колко ли ше им отнеми да мражувът и да се научът и без бански на ледъ.... кату мени ....

Глория се е доказала през годините като певица. За всичките тези гдини и много участия успя да се запази и да не се компроментира. Умее да се държи добре и на интервюта които е давала. Като цяло оставя винаги приятно впечатление а това не е лесно, подплътено е с труд. Като цяло е единствената от гилдията за която имам добро мнение.

Готова за балсамиране и бух в първата срещната пирамида!!!

Тази булчица ако поиска, все още може да разхвърля 5 кила кремвирши по плажа, без усилия.

стара чанта е, колкото и да се реди

Не повече от три снимки заслужават публикация. Такава диспропорция как може да се прати за публикация. Дупка между бедрата, в най-широката част бедрата ѝ се нанасят цели три пъти спрямо ширината на корема в червен бански, а гърдите ѝ са по-щироки от бедрата. Главата в профил е дълга почти колкото бедрото. На друга снимка ръката на бедрото ѝ е все едно на змей, а не нейната. Силиконови саламести джуки видях, но това се харесна от е-ачите на фолкаджийките, нищо, че на нормалните им се повръща от такива джуки-хамбургски салам. Смятал съм я за красива, нищо че е много проста.Ама то умните хора не се разгологъзват. Приказката НЕ СЕ ОГОЛВАЙ ПРЕД ДРУГИТЕ важи само за разумните хора.

Търси 90-те в офиса на пластичния хирург.

Едно от най-крсивите морета...

Добре, но и финансовите не са за изпускане и впечатляват.Добре също, че е в червено, та да узнаем, че е била на...червено море, не на синьо или черно. Нова мода - според водата и банският.

Фотошопът е играл яко и в стремежа си да се направи стройна е прекалила. Била съм с нея на един кораб и в един хотел, виждала съм я на живо. По бански не смее да се покаже пред хората, а само по лятна рокля, да не би някой да й направи папаташки снимки и да я пусне някъде. За 1 седмица никой не я видя по бански. После обаче се появиха в ДИР а снимки с нея от ФБ й:Вижте идеалното тяло на Глория на еди кой си остров. Беше смешно. Реалността в ДИР и Истрагеам въобще не е такава, какво е в действителност. А доста изкривена. Малко ми стана жал за нея, хората се хвърляха от кораба, не им пукаше как изглеждат, забавляваха се, а тя, милата, не може да се отпусне и така й не поплува. Повярвайте ми, не е нито толкова стройна, нито толкова стегната. Има едър кокал и въпреки гладуванията, няма как да изглежда като стройна 20 год мацка. Фотошоп е, филтри и т. н. Но истината, обаче е, че не е скандална и е мил човек, държи се дибре с всички.

Най-добрата.. другите млади и напомпани колежки не могат да й стъпят и на малкия пръст.. И да е на годинки вече, трудно й личат, особено с тази стегната фигура.

УРАААААААААААААААААААААААААААА!

Кеф. Бравос на добрия коментар.Смях се от сърце!!!

Фотошоп е играл тук!!! На някои снимки тялото й изглежда много странно .

Да,добре изглежда жената,Дебелите и грозните и завиждат.Само малко ми е странно,защо винаги е с една и съща стойка.Малко ми е неестествена.