Глория с ново увлечение на Малдивите

Почивката на певицата и половинката ѝ продължава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nimoi se poqvi Joro Iliev ot nqkade...

Тези места, пози и дрехи в снимките на Гло вече сме ги гледали в Инстаграма на Райна и Валери

Сигурно е девствена...

Ако ще да отиде и на Марс, сянката от две могили винаги ще я карат да се чувства неудовлетворена, пусто сиромашко невидело, горката!

Абе тази беше певица, когато аз бях тййн - това беше преди повече от 20 години - кво работи таз жена оттогава до сега?

Ако човек може да пее, ще се снима ли наляво и надясно разголен. С един, после със втори.. Изгоря си момчето. Но живи и здрави ще си говорим след година,две.

не важи вече, изцлезе на пазара свежа плът

Изглежда по добре от дъщеря си.

Майката на острови ,а дъщерята на състезанието черешката на тортата,за пари .

А къде са шнорхела и маската? Ако не е видяла картинката под вода, жалко, че е ходила на Малдивите. Прекрасна гледка е - като в аквариум. На джет може да се вози и в България.

Аудиторията не се интересива от житие,битие на чалгарката.Защо постоянно я натрапвате?

И от кво се интересува обществото? От поредния политически скандал, арестуван бандит, протести? Подобни новини са супер, що да не се радваме, че жената си изкарва супер на това приказно място? Аман от ограничени завистливи малки душици..

Лицето и е като питка, краката наХ. Затова едното копито винаги изнесено напред.

Не я знам коя е тази. Преди време ни пускахте непрекъснато статии за едно много подобно на нея, но по- късокрако и с по- неумел фотошоп- николина лозарева или нещо подобно. Я кажете нещо за роклята на Кейт, че нещо престанахте, хората много се вълнуват или буклетата по роклята на президентшата, айде нямаме търпение.И не забравяйте БРЕМЕННИТЕ КОРЕМЧЕТА

Изглежда много добре. По добре от себе си на 20г. Не е лесно да си винаги във форма за да не отнесеш злобен хейт.

Днес е екзоскелет с отстранени 2 ребра. Да, да внимава в Ислямска държава Малдиви....секс играчките са криминално престъпление.

Ех, имаше време и аз бях при Глория

Аз я чакам както се разбрахме на Бахамите, а тя с друг на Малдивите.....Явно пак ще се утешавам с 20-30 местни и ще осоля плажа от сълзи. Само да избягва Дубай, че сега точно там не е много здравословно.

Тази жена след като обича да се пиши за нея, прави ли си труда да чете и ние какво мислим за очарователната, незаменимата, красивата и т.н. И дали и във водата е с единия крак винаги на пръсти, какво иска да ни покаже! Може би е ходила на специално училище да се учи на манекенско ходене ,????Много ни е образован елита, особено що се отнася до силиконовите корекции и това кой ,къде ще отиде, но повечето не се вълнуваме от техния стойностен и пъстър живот,живот на платени държанки!!!!

Тази жена след като обича да се пиши за нея, прави ли си труда да чете и ние какво мислим за очарователната, незаменимата, красивата и т.н. И дали и във водата е с единия крак винаги на пръсти, какво иска да ни покаже! Може би е ходила на специално училище да се учи на манекенско ходене ,????Много ни е образован елита, особено що се отнася до силиконовите корекции и това кой ,къде ще отиде, но повечето не се вълнуваме от техния стойностен и пъстър живот,живот на платени държанки!!!!

Стара чанта смешно е да прави стойки на силикона

Вече стават банални на хората, все едо и също - напомпани гърди, напомпани устни и чупки на остров.

Банално е и вечно на улицата , гладен,без пари,не видел ни един остров....

А, и на нея вече и изпуснали ШЕНКЕЛИТЕ.

Трябва ли да ме интересува къде ходи тази чалга @та тя не е свършила една полезна работа през живота си, освен да се грижи за себе си, хората работят по 20-30-40 години, а не могат да отидат там, където тя пътува.... срамота !

ако си работил 20 г не е никакъв проблем да отидеш където и да е!

Аааааа, тръгнА ми седмицата! И месеца! Имам добро предчувствие за годината! Усмивка грее на лицето ми! Еееее.... Пак Глория! И в петък имаше. И днес пак. Радост! Денят ми се изпълни със смисъл! Ма що тъй е станала тая снимка??? Обикновено кат я видя и ми идва да олабя, ма днес изглдежда кат лелка: и в гушата, и в балконя. Нищо. Духовно съм задоволен.

вече не става

Абе защо всеки ден има по някоя кифла с толкова голяма снимка? Плащат ли си за ПР-а или някой си мисли, че много ме интересува къде се пекат на плажа?

жената е на 46 и изглежда повече от прилично... не съм фен на чалгата, но не разбирам къв е тоя хейт тука...

Галче, ти ли си ма...?

Да, изглежда прилично, но поведението и е неприлично ( в смисъл смехотворно)....

Силикона,но изглежда добре и доволна просто в апогея си и навремето имаше и доста добри парчета

LLL

Доста са я издължили на снимките

А така, крачето напред, да изглежда по-дълго...всички, които се занимават с това да не се занимават с нищо, минават обучителен курс как да чупят стойки на знаменателните си снимки.

Когато аз водех Галя от Две Могили и я черпех с коктейлчета в култувата дискотека "Бар Луна" и аз бях вървежен...

Горката, най-накрая и тя да може да се показва от екзотични дестинации, като своите колежки! Колко ли е стискала зъби досега? Ей най-накрая, ха честито!!

Това нещо е олицетворение на отвратителните чалга маниери и пошла житейска философия. Изключително противна! Имам чувството, че тази и ред други (Тоца, НиЛо и т. н.) си плащат, за да публикувате такива съществени "новини" за тях.

По отдалеч е трябвало да я снимат - от толкова близо се вижда...

Баба Тонка :)