17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да. Как иначе? След Супер гърл 1984 и Том и Джери, естествено е да дойде Годзила... И "Вселената" Марвъл... Да не забравяме обаче и визуализираната менструация в Борат-2 - друго върхово постижение на киноизкуството! Това е то - истинската ценностна система и правилният мироглед се формират и поддържат от такива филми! Само те са носители на изключително високата култура, неотделима част от нашите евроатлантически ценности!

Само да отбележа, не е супер гърл, а е уондър уоман. Т.е. не е момиче, а жена. Това по повод първото ми разочарование при сблъсъка с този филм. В Уикипедия пишеше, че ходела полугола и борела злото, а аз като гледах филма си беше много облечена!

Гледай си там " 17 Мига от пролетта" и се възбуждай на спокойствие

Няма интелектуално развитие в онази нация.

Филмът е много подходящ за събота следобед. Пускаш телевизора след обилния обяд и се отпускаш във фотьойла. Леко премрежваш очи. На финалните сцени се ококорваш. Отпочинал и ободрен си готов за съботната вечер.

Гледах го и останах много разочарован.

Защо? След предните части, очакваше нещо съвсем различно ли? Хайде да е първи филм, разбирам да се подведеш! Ама този е 4-ти!

Само в Америката може такъв кух и тъп филм да бъде на върха на класациите

Много грешиш! Такива филми най-силно се котират в Япония. Неслучайно тя е родината на Годзила. Също и онзи за големите роботи, Огненият пръстен ли го бяха превели?

Ами реклама Иначе филмът си е изветряла парцуца