17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи сладури! Да са живи и здрави и седмината!

и какво им е сладурското. ти 'умилил' ЛИ СИ СЕ НЯКОГА НАД БЪЛГАРСКО ДЕТЕ

Какаво сладурско има в този дърт козел? Защо не вземеш да прочетеш каккво пишат за него и характера му в Интернет, включително и другият " любимец " на кретените в БГ - Джейми Не знам кой си. ? Груб, лош, невладеещ се, обижда, унижава Това е Рамзи. Добре че поне наскоро му взеха 2 звезди Мишлен от прехвалените му ресторанти. Затова пикае газ

Да преживее че Д.Оливър има 5 а той не.Газ до дупка

Тая явно няма друга работа, освен да ражда през 2-3 г., като крава за разплод!

Оскара? Това да не е филмова награда, та пишете Оскара?

Кулинарните рецепти на Рамзи са по-добри от бъркочите на Оливър. Това е състезанието, не броят на децата.

долни! Не може да преживеете едно здраво щастливо и богато семейство!

Мароо, Мароо - на теб ЛИЧНО да ти е бръкнал някъде съответния успял човек, че злобееш???

Баси противния тип

Долни, завистливи дребни душици. Не можете да се зарадвате и на тази прекрасна новина каквато е раждането на дете. За качествените хора в Америка е чест да родят 3,4, че и повече дечица. Само нашите прости новобогаташи го намират за просташко. Изплюват по едно келешче и стига толкова че е много тежко да се гледат деца. За съжаление това се наблюдава и в средите на т.н. интелигенция.После се чудите защо се превръщаме в циганска държава.

Е та това значи ли, че нашите роми са като американците или че американците са като нашите роми , защото и нашите роми нямат проблем да раждат неограничемно. Така поне си заформил проблема. А защо Клинтън има една щщерка, а Буш - две, Обама - две?

Но на тебе сигурно ти бъркат много яко в мозъка, когато отидеш на контролнои прегледи в психото

За твое сведение, неграмотнико, не е Мара, а Марта, и е един от най-известните кулинарни специалисти на Америка, МИЛИАРДЕРКА от тази дейност.