17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една добра и положителна новина....

Съжалявам,че великолепни актъори няма да са на екран,а и самата идея на италианското предаване е чудесна.Но това,което се случи през есента показа толкова обидна за зрителите същност на българското му издание,че ще е истинска подигравка ако те ссе върнат отново на екран.Особено продуцирани от сем.Халваджиян.Защото актъорите нямат никаква вина за игрите на продуцентите.

Господарите на ефира е най-якото предаване, защото са истински, само те помагат на хората, забавни са и са различни от типичните ви турски сериали. ДА ЖИВЕЕ РАЧКОВ!

Въобще да не ги дават по ТВ! Доказаха, че са платени и всичко е постановка

Елементарни и много семпли/демек прости по нашему/чалгаджии. Времето им свърши, те не го разбраха и разбират.

"Господари на ефира" се трансформира на "Господари без ефира"

Супер!!

Изобщо да не се връщат...видяхме и какви "разследвания" правят...само кинти и нищо друго, хората едвам свързват двата края, а те си прибират хилядарките

С фалшификации работата не става. Сега нека да доказват, че нямат сестра. Когато един път оплескаш положението, после доверие трудно се печели.

Стига им толкова И те се втръснаха като Слави.Видя се че само дребни риби тормозят за радост на простолюдието а за големите риби ги е страх.

Брейййй,много чалгаджии в родината,много нещо ! Я си гледайте и се консервирайте със селяниите на Дългия и не се намесвайте там където пишат по-интелигентните.

Казал чалгаджията на чалгаджиите. Виж себе си първо!

В клубовете на бившия мъж на рачковица да не пускат джаз? И в капките чалгаджиите се прескачат - сигурно са повече от половината участници... Те и заради това се мразят толкова със Славчо - защото са един дол дренки и се борят за едни и същи зрители.

Друго си е вечер в 19 ч по БТВ да гледаш само Вожда и как държавата процъфтява! Няма измами, няма далавери, няма кражби, всичко е точно! Гледам сганта по-долу е много щастлива!

Кой има акъл и мисъл не си губи времето да слуша манишулации по българските медии.. Има толкова много интерсни даващи знания и поглед за света предавания извън тях...

Чудесно, няма да ни тикат ония палячовци!

Едно време бяха забавни , сега станаха поръчково предаване и основно с политическа насоченост. Като искат да са разследващи журналисти и т.н. да си направят такова предаване и да оставят смешното.

С предаването за развалените преопаковани храни стъпиха не където може и сега няма да видят ефир.

Да, и аз така смятам. Някой много се ядоса! Свобода на словото, ама друг път!

С манипулирането искате да кажете както те си го могат май стъпиха накриво, защото бая мангизи може да коства на нова дето ги котка толкова време....

Само да добавя, че един от основните проблеми (според мен) на тези предавания е, че не могат да решат забавни или политически искат да са. Златната среда в случая не мисля, че съществува, защото винаги съм смятал, че политиката е сериозна работа и трябва да се отнасяш към нея сериозно и професионално (това, че критериите в световен мащаб са паднали много, е друг въпрос). Ако Халвадижян и Слави искат да бъдат шоумени - супер...това го могат много добре. Ако искат да стават политици - да се пробват. Ама не първата част от шуто шеги и песни, а втората политически и социални проблеми. Някак си няма как да те вземат на сериозно, ако това е целта.

И кой каза, че не трябва да се смесва шоу с политика, ти ли! Политика, но независима. Никога не са били подлоги на определена партия! Ама ти как да го разбереш, явно и останалите 80% не могат!

VincentColville

Да - аз. За това съм написал "според мен". Лично мнение е. А до колко "Господарите" за независими не знам и не коментирам. Но има доза съмнение (у мен лично, пак да кажа) в обективността им, след манипупацията на репортера им.

Да, имат една издънка! В 99% от случаите са били точни! И за разлика от другите така наречени журналисти освен да правят новина и сензация след това проверяват какво е свършено! За разлика от другите журналета, които представят новината сама за себе си, изобщо не им пука какво е станало след това! Важното е да има новина!

Е,Халваджиян са го измислили-таткото шоумен,синът активист на ГЕРБ.

Станаха ниска топка, без свежест, По добре проф. Вучков, поне да му видим "добрата" му черта :)

Предаването изтъпя много. Могат да се цанят като придатък на Четири лапи.

Много добра новина че ефира поне още месец ще е очистен от подскачащи и врещящи манипулатори .....

Най-накрая показаха на арменеца дебелия край! Измисленото и лишено от съдържание, махаленско предаване, беше крайно време да хване пътя! Жалко че простолюдието не осъзнава причината да има подобни формати. А относно истината и възмездието, не забравяйте за безбройните холивудски продукции. Няма как овцата има нужда от вълк, за да си стой на мястото. Относно простолюдието, то седи пред ТВ-то всяка вечер, и пръцка, защото на нищо друго не е способно.

ТИ ПЪК С КВО СИ СПОСОБЕН БЕ КОМПЛЕКСАР,ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО ТРЪГНАЛ ДА ЛОМОТИ Я СЕ СКРИЙ!!!!!

изобщо не ми липсват. Но, идат избори и може да направят няколко постановки.

Арменците да си ходят в Армения. Маги магьосника и Джуди джудиста.

Тъжно е че спряха единственото предаване в примитивен Булгаристан което изобличаваше измамите и мошеничествата по много хумористичен начин. Чакаме ви с нетърпение. Велики сте :))

Изглежда "многото" телевизии са само една... и дори тя се дърпа;)

Не ми липсват. Да си почиват спокойно.

Има сериозна причина да ги свалят от ефир. Ако не греша е нов собственик на медията, но #КОЙ ли е той???

По сериозна причина от манипулациите им едва ли трябва за да се свалят от ефир, а манипулациите им край нямаха докато цицаха...

Няма да е лошо, докато са в творчески отпуск, да не кажа арменски, предаването да преосмисли цялата си концепция. Защото първоначалната идея се изроди през годините. Все по-малко гафове, все повече безмислени адреналинки, все по-дълги реклами, все повече губещи времето лигавеници на водещите, и т.н. И това, примесено с все повече сериозни проблеми, мошенници и неуредици, което не кореспондира с останалото. Трябва да изберат дали да правят разследвания или да расмиват публиката. Но целият този тюрлю гювеч за едни чисти 15-тина минуте не става!

Оня записания и пускан на бързи обороти грозен смях на Рачков е особено дразнещ!! Общо взето, 30 минути реклама, Отдавна не го гледам!

радио "Ереван"?

Аре, от мен да мине, ще ви взема за няколко месеца.

Ти се майтапи, но и Тянков излъчва в HD формат, а националната Нова още не ;)

Ние ще ви вземем за година!

Сега е време и на друго скучно шоу, претендиращо за независимост.

Всяко предаване се изчерпва след време. Което не е нещо лошо. Просто продуцентите трябва да работят над оригинални идеи, а не с години да претоплят една и съща манджа. Не казвам, че Господари на ефира и Шоуто на Слави трябва да бъдат спрени, не ги гледам вече и не ми пречат. Но смятам, че екипите им имат потенциал за нещо по-добро през 2019-та.