Господин Йовчев е новият главен оперативен директор на bTV

"Със своя професионализъм, компетентност и изключителна всеотдайност, ще е безценен член на висшия мениджърски екип", заяви президентът на СМЕ България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си го е измислила КР, истина е. Ама не е много за вярване

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Бива го в свирките с тези сочни устни

Това хубаво момче сега ще се срещне с Хекимян на левия браг.

на английски ще се пише Mister Yochev :D а честита ви калинка

Hahaha, а малоумен как се пише на английски?

Махай мисирките от сутрешния блок, не стават

Господин Господинчо да пусне BTV в Интернет лайв и безплатно за българите по света! Да не търсят само печалба във всичко...BTV е единствената телевизия, която не може да се гледа безплатно по света.

Господин да махне водещите на сутрешния блок,че Биляна става само "да чете етикета", а мъжът(не зная как се казва) да пази паркинга.

Гсоподин Йовчев?! Тоз господин малко име няма ли си?

Господин му е малкото име! Остаряло, но още явно някои си кращават децата така.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ще продължите ли да се слагате на герП?

:))) Те не им се слагат, а свирки им правят.

Тази сутрин Гавазова пита Бойко Рашков.....за какво си е говорил с Божков преди 30 години,като го е срещнал във почивната станция във Вършец.... По голяма смехория от двамата водещи на бях гледала....то хубаво се стараете пред началството, ама не чак до степен да изглеждате нелепо.

Гербаво зловоние лъха от всички предавания в БТВ. Отдавна задминаха Нова по герберастия. Истинският собственик на БТВ е чел само една книга в живота си и не е чех, а чехите са само камуфлаж

Качеството се повишава... (нерегистриран) Или сте много глупави или се правите на ударени. Биляна го попита познава ли се с Божков. А той след кратко мислене измисли глупостта за срещата в почивна станция. И няма значение дали харесвате Герб или не и само затова,че не ги харесвате да сте на страната на тези продажници и предатели! Набутаха ви сума ти хора на Божков в управлението, а вие се радвате и плюете Герб! Много умно! Мислете бе хора! Не на всяка цена се съгласявайте с всичко!

Не беше смехория, сестро! Те го притиснаха до стената, а той се опита да се измъкне с глупостта за срещата преди 30 години! Смешни сте вие, които не виждате истината!

Въпросът и беше зададен с ирония, за да го подиграе, защото се прави на луд, дали го познава или не! А Вие разбира се не сте разбрали, защо ли!

Господин - без съмнение, най-абсурдното име в българския език. Трябва да бъде забранено със закон. Не е случайно, че момчето е обърнало резбата...

Тоя като го гледам няма 30 години, а от 7 години бил директор. Откъде ги намира Бойко тия калинки...

Не е Бойко, тука гей лобито играе

Ами да де, гей-лобито на Бойко

Калинкин, вложи малко мисъл бе човек!

Момчето гони 40те, даже може и да ги чукнало вече. Не е задължително да изглеждаш като самосвал и да ти окапят зъбите и косата от пиене на Пиринско и ядене на македонска наденица още преди да навършиш 30 години, както е характерно за българските ширини. А дали е гей можете да питате жените, с които излиза и които никога не биха ви обърнали внимание. Момчето е доказан професионалист и няма нищо общо с понятието калинка. Колкото до БТВ, да обслужват нечии интереси, както всички останали медии

А с кекимянчиту какво става? На нас ни беше ясно отдавна, че той няма лидерски качества и не притежава никаква инициатива.

На това му казват родов комплекс за малоценност... Другарю Господинов....

Хайде госпинът ако обича малко по-далече от ГЕРБ след промяната...аман от "подлагащи" се медии.