17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След излизането на интелигентния шеф останаха само сополиви типажи характерни за турска сапунка.

Пиши под друго име ако си втори- вече е писано с буква Е. Дистанцирам се от твоето мнение- моето е друго.

Само като видя тия двамата Пижо и Пенда, че правят предаване бягам с триста, досадни, хлъзгави, направо ми е зле на стомаха.

Нямаше да победи Стоян ,ако не бяхме нагласили игрите. Кое ,кога и как решаваме ние зад кадър .

Добре, че се махна тая мижитурка проклета!

Победи един честен и добър човек, да е жив и здрав Стоян! Злобата на Кустев беше победена. Самият факт, че Стоян празнува после сам говори достатъчно за културата, морала и липсата на добрина и уважение в останали - Калоян, Петър, Надежда, Мария - злобни, дребни комплексирани същества. Трудно ми е да ги нарека хора. По какъв критерий са ги избрали да участват - нещо са търсили най-злобните и най-простите явно.

Забравих да спомена мъжката проститутка Данчо и женската му версия Даяна - прости та дрънкат. Направо са си лика-прилика двамата. А Бобите типично за етноса си е лицемер.

калоянчо е срам за гвардията, но то май гвардията отдавна не това, което е била и трябва да бъде.

Калоян е гей, мисля, че това стана ясно за всички - ходи и клюкари като проста женка, пада си по Петър, то е очевидно - гвардията е модернизирана и вече е отворена за хомо, би, транс и всякакви други сексуалности.

Алманаха или решиха да дадат превес на тъпанарите дори в играта за знания? Или знанията на един сакат умен човек не са толкова ценни, колкото на бързак ,налучкал случайно отговора?

да си хваща ътя ионая патка мария и има две педалчета дет трябва да си ходят за да се поочисти малко там

Финала местят Петър в селскостопанската авиация!

Ами то ние по принцип се чудехме как може толкова прост човек да е пилот - какво е учил, как го е научил, че са му дали да управлява самолет - това е загадка за всички.

Кустев, е типичен пример за "въздух под налягане" , с обноски и речник на 16 годишен келеш от селската дискотека.

Браво, Стояне !

Ако хората във фермата, са представителна извадка на България, то жалко за тази държава. Всички, какви качества видяха в Кустев та застанаха зад него? Само като кажеш, че някой е готвач и вече си прави изводи какво следва. Цялата гилдия са клюкари, интриганти и лицемери. Кустев не се различава от другите мъжки проститутки. Само Милена и Стоян, се оказаха нормалните хора в този формат. Калоян и Петър, въобще не ги броя. Те са типичните представители на новото и нагло поколение. Радвам се, че Стоян победи.

Явно много сте набрали на Кустев, Калоян, Петър и тн, и то с право, но да слагате Милена при нормалните хора е прекалено...

и добри готвачи - Андре Токев, Михалчев.

Андре Токев беше поканил Кустев в сегашното предаване и Кустев направи уникален десерт.Вие видяли ли сте,яли ли сте от храната на Кустев. Не. То не е само да забъркаш някаква каша. А знанията по кулинария...

ако цялата гилдия готвачи са "клюкари, интриганти и лицемери", какво да кажем за гилдията на брокерите на недвижими имоти ... ?

Изключителна тъпотия е това предаване.

Стоян е единствения човек във Фермата, който не е психично болен комплексар. Всички останали са пълен талаш. Курви, клюкарки и изтрештяли женички, които реват за всичко с крокодилски сълзи.

Стоян помогна на готвача бързо да отнесе яйцата си в домашния хладилник. Лесно е да обиждаш зад гърба , но победа се взема с кураж и акъл. Отборът на петлетата начело с мария ще покажат подобаващо за тях отношение към победителя Стоян ..Собственика на фермата да направи традиционните български обичаи,за да прогони омразата,гнева и простотията след края на сезонът на фермата.

Браво на Стоян! Добър и справедлив човек! Стисках му палци през цялото време! Той и Милена са единствените свестни във фермста!

Милена е манипулатор за наивните. Боби и го каза в прав текст- когато искаше да го принуди да измие чиниите.Няма съответствие между усмивката и и очите и. За теб ако това са свестни очи- за мен не са.

Ти у ред ли си бе човек, Милена е най долното същество в тая ферма. Това, че подкрепи Стоян в случая и беше права не я прави стойностен човек.

Stoian e svesten I Bobi. Drugite said bokluci!

Най-добрия българин във Фермата е Боби циганина.

има и български цигани.

Какъв готвач на Брат Пит? Дали даже са го допуснали в кухнята да кълца лук и бели картофи? Много станаха готвачите които са готвили на величията. Празноглав фукльо, който си намери майстора Стоян.

Щерев- гвардейците са представители на държавата наред със знамето- гербът и химнът. И трите български неща са най- хубавите на света. Което и да разглеждаме.

Това рядкото, който по някаква абсурдна причина е станал гвардеец освен да лъска ботуши и пушка за нищо друго не става !!!

А от теб какво е станало?

браво на Стоян. комплексара Кустев си отиде. когато си пълен с комплекси най лесният начин е да нападаш някой друг и да се правиш на "мъжкар". кой точно е Кустев - явно един неуспял готвач. кой точно е Калоян - един военен който показва че в него няма никаква чест и достойнство Кой е Данчо - един емоционално объркан човек който изневерява на жена си пред всички. Кой е Петър - шофьор на самолет. браво на Стоян който им показа че не е нужно да се правиш на "алфа" мъжкар за да си добър и да можеш да побеждаваш

Стоян е инж. - малииии. А сега след онлайн образованието, всички ще бъдат ИНЖ-ове. Същото ниво

В ЮЗУ-то няма инжинерни специЯлности.

Това е метафора за качеството на образованието, но си прав че само това няма и нещо за музика , но знае ли човек за догодина . Очаквам космонавтика, като нов профил в ЮЗУ.

Като го гледам този инженер и ме страх да ида лекар.

е католик, който отстоява духовните ценности. Радвам се, че победи. Аз много харесвам и Поли, но тя се разочарова от продукцията за неправилното решение да не отстранят Мария. Ами тя си е един агресивен примат с психически отклонения. Достойни са и Милена и Асен. Калоян и Петър са човешки боклуци със самочувствие без покритие. Чудя се такъв сприхав човек, как може да е пилот в гражданската авиация. Шефовете му да се замислят. Данчо е коцкар, а Даяна нагаждач. Ваня е инфантилна и много наивна. Чичо Митко е пич. А Надя трябва да бъде отстранена. Няма ли кой да я предложи за ратай, и за дуелуст. Толкова злоба и завист у тази лисица.

Подкрепям. Относно психичното здраве на пилотите и лекарите/медиците. Положението в цял свят е отчайващо. Сериозно психично болни хора на сериозни позиции лекуват или пилотира самолети. Нали преди няколко години един германец псхопат разби цял самолет в Алпите. И авиокомпанията нищо не направила защото видиш ли психиатричната експертиза на човека била конфидемциална. Ако мислиш че някой ще се стресне дълбоко заблуден си. Познавам шизофренно дълбоко разстроени видни Софийски кардиоложки. Там няма спасение...

Германецът не е бил психопат- не пиши глупости. Използвал е същите лекарства като Майкъл Джексън. Като странично действие е склонността за самоубийство. Вината му е че е скрил от работодателите и е предприел полет.

До "Е":Е, от това че /според теб/ не е бил психопат на загиналите по негова вина и особено на близките им по добре ли им е? А кой е казал че лекарствата на М Джексън не са за психопати щом водят до склонност към самоубииство. А сигурен ли си в диагнозата на самия М.Дж. Би ли ми посочил държава в която законово е уреден на т.н. Национална гвардейска част статут на национален символ. Освен Б-я трудно ще намериш-може ли жив човек да е национален символ-какво става като умре. Щом НГЧ в Б-я е национален символ наред с герба, знамето и химна може ли герба и знамето да са мръсни, а химна да се свири грешно-респективно моралът на лицата от НГЧ да е съпоставим с този на Калоян. Герба и знамето могат да са покрити с кръвта на хората които са ги защитавали, а химна да се пее не дотам музикално вярно в свободно изпълнение. Трудно ще сравним поведението на Калоян с националната символика, такава каквато трябва да бъде.

Не намесвай религиите. Ако те единствени опазват духовните ценности нямаше да има православни и католици- Бог е един.Да си вярващ и да си религиозен са две различни неща. В религиите има и доста ненормални неща на които учат.

Всичко добре, но Милена да е стойностна? Това същество може да те изнерви за 5 минути и си мени настроенията и мненията като фурнаджийска лопата. Комплекс до комплекса и навсякъде търси сплетни и се чуди кой как иска да я прецака

Стоян изхвърли надувкото - клюкарка Илиян(ка) от фермата . Следващият трябва да е пилота , ако отново не го посигурят за пореден път като фермер или помощник . На арената се иска сила и акъл, а не показване на плочки и мускули. Време е екипа както промени реда на игрите при последния дуел, да направят промяна в избора на фермер, Нови правила за следващия сезон за избор на фермер и ратаи , че така все едни и същи се посочват( Калоян и Петър все фермери, Ангел и Милена все ратаи ) . Този сезон докрая ли ще са Калоян и Петър ? Надка - осата също е от богопомазанитре . Все се крие в мандрата и изпълзява само когато трябва да злепостави някоя от жените. Голямо желание да изхвърли всички жени, за да се види сама жена на финал . Защо житейските и лични проблеми са я превърнали в толкова завистлива, зла и отмъстителна лошотия ? Този сезон побеител ще е Боби , който не спря да се жалва колко страда , че го наричат " циганин " . Гвардееца показва поведението, което вероятно баща му има към майката в семейството. Чест му прави , че си призна, че е влязъл като " лайно " във фермата и няма намерение да се променя. Дали екипа не го подведе с този странен обичай с размяна на китка и думи за вярност с Петър ?! Пилотът като че ли взе да се отдръпва от гвардееца. Браво на Стоян , че успя да покаже мъжка сила и мисъл в двубоя ! Да не забравя подкрепата на Милена, куража и увереността , които тя успя да му върне .

Какъв готвач на Брат Пит?! Обикновен квартален мишок....

Радвам се,че Стоян победи тоя глупав,самонадеян и лицемерен клюкар.Май единственият искрен човек в тази ферма е Стоян.А пилотът едва ли щеше да реве за готвача,ако му беше чул коментарите за гнездото на лалугерите.Подли,лицемерни и двулични са всички участници в тази ферма,може би с изключение на Стоян и Мария,която е груба и първична,но си казва директно това,което мисли.

Снощи го гледах почти цялото - само последната битка не гледах И двамата бяха мъжки момчета и се раздадаха. Даже га цепеха дървата се усетих че кат ги гледам адреналина ми се качва и ки изкоча вънка да тръся брадва и дърва и аз да цепя. Добра игра стана и единия там роднината му един дъртак беше му рече че и да падне трябва да падне с достоинство кат мъж и да не се отказва. Хареса ми и тоя дядка дет рече така Само по малко реклама да имаше че от реклама направо ми се гади

КАЛОЯН,КОЙТО ДЪРЖЕШЕ ДА СЕ ГОВОРИ САМО ИСТИНАТА,НЕ МОЖА ДА ПРЕГЛЪТНЕ ДУМИТЕ НА МИЛЕНА .НЕ МОЖЕ ДА ИСКАШ САМО ДА ТЕ ЧЕТКАТ,ЩЕ ИЗТЪРПИШ И НАПАДКИТЕ.С НИЩО КАЛОЯН НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ МИЛЕНА.И ДВАМАТА СА ОСТРИ КАМЪНИ,АМА НАЛИ НАБЕДИХА САМО МИЛЕНА.ТОВА,ЧЕ Е ГВАРДЕЕЦ С НИЩО НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ.

Какво значи гвардеец? Една закачалка за униформа пред парадният вход на Президентството. Човекът няма с какво да блесне в професионален план а личният му живот очевидно е посредствен. Така че сега ще си покаже всичките магарии по телевизията

А защо не застанеш ти пред Президенството. Гвардейците са елитни представители и не им е лесно. Да си видял гвардеец с шкембе или разпасан?

Гвардейците са елитни представители и не им е лесно. На какво по-точно са "представители"? На нацията? На армията? На какво или кого? Този атавизъм може да остане за такива персони като папата или кралицата, но не и за Президент на република!

Аз пък това лято станах свидетел на смяна на караула пред президентството. Единия беше млад и стоеше прав и мирно. Току що сменен, караул на средна възраст се подпираше на стената. Видя ме че го гледам и не се стресна. Я да видим караил извън България да се подпора посред бял ден докато го гледат минувачи. Да ама не. А на 20м беше ръководителя им. И не му дремеше. Шо за скапана държава сме

циклон

Е, не заставам пред президентството, защото имам 20 години учене и 20 години здрава работа след това. И с данъците дето плащам, се набират заплатите на такива нищоправячи.

Гледай гредата каква заплата си гласува... Сламките ги остави.Няма ред- ама искат да се спазва...

Туй готваче,мускулу,плочки,упражнения - едно дърво не мое насече като хората!Позьрска работа!Като оня,фитнес гея,от миналата "Спер..",пардон - "Ферма" - не може да се наведе да си върже обувките,ама иначе напомпан!!!!

Ако наказването "без храна" и непредизвиканото унижаване /макар вербално , но и индиректно, т.е. подло/ на различните от нас, се вписват в разбиранията на оФицера Калоян за морал, чест и достойнство, то аз с чиста съвест мога да се изпикая на гвардейските му ботуши. По нагоре не мога-дърт съм но, пък пикнята ми мирише точно колкото и както си требе за възрастта. Офицерът би следвало да знае /задължително е да е с висше образование/ че дори военно пленниците, т.е. тези които до преди няколко часа са стреляли по теб с цел именно да те лишат от живот, не могат да се лишават от храна. Всеки човек сам по себе си е различен т.е. уникален. Взаимоотношенията с другите се възпитават в семейството , в детските градини и училището. Видимо, възпитанието от бащата на Калоян не е дало ефект, а ако не е ходил и на детска градина........ Адвокатката Милена, ако наистина е добър адвокат, може да заведе дело с/у продукцията за нарушени права на човека , и съм убеден, че ще им смъкне повече пари, отколкото ако спечели финала. Тя направи първа крачка като даде гласност на случая, а показаната от Иван реакция беше неадекватна. И само Боби каза че наказание с храна е неправилно, останалите биха се съгласили да си събуят гащите и заемат подходяща поза. Не твърдя че който и да е от участниците е "добър" или "лош", "правилен" или " неправилен", но има отклонения от моралните норми на поведение в обществото, които са недопостими за някои професии- в т.ч. за офицер. Дали това е болестно състояние - шизофрения, липса на възпитание, или т.н. Наполеонов комплекс, няма значение. Калоян е отврат за професията Ви господа офицери. Сентенции от вида "Каквато ни армията, такива и и офицерите" не се приемат защото армията е такава каквато я изграждат офицерите И.

Я стига. Какво отношение към храната имаше Милена като кльопваше с лъжицата във всяка чиния - сякаш няма да ядат хора. То и на куче не се слага така в купата.Отношението на Милена към храната е отвратително. Дали така щеше да кльопне храната на Ангел- не би посмяла.

Фермата...Нищо не м говори...А кой е Иван и кой Андрей? Аман от малоумни шоута за селяни и нискоинтелигентни дебили!

ЦЕПЕНЕ??? Изключително дразнещо е в национален ефир постоянно да употребяват неправилно тази дума!!! Думата "ЦЕПЕНЕ" има съвсем различно значение!!! Дървото се цепи с брадва или клин по дължината на жилите му, без те да се пресичат. Това действие, което дуелистите извършваха, е "СЕЧЕНЕ" - казва се така, защото се пресичат жилите на дървото!

А те от къде да знаят? Това се учи в училище и с четене на книжки. Не от Фейсбоклука, инстаграм и Твитер.

Българският си е добре. Грешката е в наименованието на дейностите. Две праскови ПОСЯХ и две череши.

Кустев, как се чувтваш победен о един "женски полов огран"?

Глупавите комплексари видяха един тих и кротък човек, какъвто е Стоян и се опитаха да го смажат. Изглеждаше Кустев да е над тези неща, но... дребнавостта надделя. Мъжете се оказаха повече клюкарки от жените, особено надутия келеш Калоян. Хора разни...

Ами какво да очакваш от един прост готвач - кашавар!? На времето това беше изключително непрестижна професия, а ТОХ-а (Техникум за обществено хранене) най-изпадналото училище, с най-простите ученици! В последните години набраха голяма популярност, ама хората/готвачите си останаха на старото ниво...

Малък нисък комплексиран човечец е кустев! Надето е жлъчна духовнобедна женица със селска хитрост! Гвардейчети няма достойнство и чест, все още не е порастнал! Пилотът не е добре психически и лесно се разклаща! Даяна е бездарна използвачка! Останалите имат по някое и друго качество, но човешката природа изглежда не е хуманна и чиста!

готвача на брат пит смешковци! в родината ни всеки се прави на това което не е! а най дразнещото е това "шеф" ми това си е обикновен готвач бе! готвач и коафьора си е просто бръснар и фризьор! а гея не е тгей

Единият подлец даде фира, надявам се скоро и пчеларката ще го последва. Тази година са събрани все отбор юнаци. Любимец ми е Калоян. На него в реалния свят акъла му стига да стърчи като паметник пред Президентството ама иначе вътре е голямата работа. И почвам да се замислям дали с пилотчето не са малко обратни

Тъпо говедо.. марш в кухнята да миеш чиниите на Брад Пит :)))

Кустев наистина дразнеше, Стоян дразни не по малко, но по друг начин, но Милена просто е едно от най отвратителните същества, които съм виждал. То не остана свестен човек в тва предаване, но тая просто ми иде да и шибна един през телевизора. А иначе съм кротък човек и трудно се изнервям

Тръгна си един злобен клюкар!

Свърши ли тоз' " ФУрмат" най- накрая?

В това предаване е пълно с надути хора без покритие. Злобни забележки, липса на възпитание, на характер, крясъци, обиди, говорене зад гърба... Ужасни хора са подбрали. Дали имаше и 5-6 нормално участника? Хубаво е, че Стоян спечели, глутницата бавно говорещи хиени там малко да се замисли поне.

Ако не си спечелил хората- нищо не си спечелил. Стоян го подкрепяше само Милена и то за свои дивиденти- да има после кой нея да подкрепи.Типажите в предаването са добре подбрани. Стоян има грешна представа за доброта- именно от грешно възпитание.

циклон

Стоян, май е единственият с вярно възпитание

Реагираш първосигнално. А знаеш ли какво му е на душата и защо е такъв- възпитаван е като войник и послушко. Той не изразява себе си- няма мнение,крие се да пуши... Той е потискан- не възпитаван.

Ония вътре не са човеци. Какво да им печели Стоян?!

не са хора, а безбожници, които драпат с всички сили за парите. Особена хиената баба Яга Надя гаднярката. Такова лицемерие, лукавство, подлост, коварство, у липса на човешки качества не съм виждала.

Това говори зле за "хората" - подкрепят гад като готвача, а не истински човек като Стоян. Щото е вървежен и трябва да сме с него. Цървул, чак ми е обидно че е приятел на Токев.

Вече няма смисъл втория да реди битките, продукцията го направи както на "нея" и харесва. Така остана виртуоза на гайда Стоянчо

"Продукцията"си гледа интереса и целта е да направи интересно предаване. Снощи добре се справиха

Така е. Виртуоз трябва да е в кавички. Милена даде крила на Стоян- иначе щеше Илиян да го победи. Тези крила дадоха самочувствие на Стоян та чак се раздърдори неприятно.Отидоха си толкова стойностни -Ангел- готвача... Те бяха интересни и откровени. В Стоян има две лица . В Милена само едно- чрез подкрепата на Стоян тя си играе своята игра- глас за гласуване.

Това предаване го гледах няколко пъти и видях истинска мъжка мастия, че и гвардеец.. . Мислех, че Карадайъ е влезнал по говора, а то се оказа че е сричащ гвардеец с говорни проблеми сгоден за психично болен пилот. Ужас.

Напишете тук, като свърши цялата тая глупост.

добрр че отпадна това надуто коп@ле, само се подиграваше , той за това му е избегала жената и е самотно куче