Михаела Филева, Дивна и Прея предизвикаха Графа

Парчето “Запазено място” е отговорът, който джентълмените Графа, Били Хлапето и VenZy дават на предизивикателната “Забранен достъп”, изпълнена от трите певици.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева, Дивна и Прея предизвикаха Графа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами хубу.

Kalin

Не знам точно в какво е предизвикването.Клипа ,песента и текста са повече от посредствени направо са си гола вода.Не че това на Графа е много по добро ама....

Ама какво им става на нашите певци и композитори?Толкова беззвучни песни.Не слушат ли световна музика, не чуват ли какво се харесва на хората?Какви са тези какафонии?

Много са свежи двете парчета. Харесва ми повече на мацките, защото са и страхотни изпълнителки, и визията им в клипа е супер.

Ако така наречения "граф" е в някоя нормална държава, гладен ще ходи. Но тука ние си го слушаме и си го четкаме, а то пълно недоразумение.

Ох защо така от трите някак си възприемам само Михаела Филева. Другите две са "известни с това, че са известни" и са ми толкова скучни като цяло всички. Тази Дивна винаги като види камера и изпада в някякъв неистов тремор и инфантилно показване на зъбите, чупки, стойки и неща дето някак не са ми хич на място. Прея даже нямам какво да кажа за нея, защото има сигурно 2 песни, които щом не съм забелязала, значи не блестят с нещо.

Песента на Графа, Били Хлапето и Вензи е много по-хубава. P.S Лично мнение, ако обичате, без хейт!

след 1989 се роди много много по-хубава музика от времето преди! като изключим васил найденов нищо свястно не излезе от музиката по времето на комунизма! но и той няма хубави песни изключвам рока защото рока съществуваше ВЪПРЕКИ властта и беше постоянно забраняван - сигнал и щурците след това! черната овца милена бтр д2 с дичо дори графа прави много много по-хубава музика от времето прези 1989 писна ми от комунистическите ви тъпи пропаганди! балкантон беше фабрика помия удобна за властта и без никакви качества

Брях, ти последна истанция ли си? Айде малко по-полека с изхвърлянията, точно по времето на комунизма се даваха такива крайни заключения от партията.

Глупости, "Щурците" всеки ден ги въртяха по радиото, даже някои войници под строй са ги водели на концертите им. Не забравяй, че бащата на Кирил Маричков все пак е бил съветник на Тодор Живков. Явно си от менте антикомунистите които се навъдиха в последно време.

не е вярна това!!!! след 1965 гадина се "роди" по-хубава музика отколкото преди това.... (логиката е същата и за 1989... зависи само на колко си години)

Трите недоразумения събрани накуп.

ха-ха-ха,бг певци,бг чалга,магията на българските гласове,няма такова нещо,всичко е измислено за лъскане имиджа на нашите тъи наречени "певци".от 1989 година нищо свястно не се е родило на таз робска земя,камо ли певци

Скандално бездарни!

отиват си борис гуджунов,парцалев,тодор колев,артисти,певци,,,а ни остават графове,марии илиеви,шамари,трифоновци,,,изпростява живота,здраво изпростява

Лято е - да се обичаме, че и не само през лятото :) Няма съвършен женски свят без един мъж, който да не ти дава мира, като го видиш, светът да е окъпан в слънце и да искаш веднага да го нацелуваш :) Моля всички певци, текстописци, режосьори на клипове и цялата музикална гилдия да правят песни, които да ни карат да вярваме в любовта и магията между Марс и Венера, и да ни учат как да се обичаме, вместо - айде, чупката, къде си тръгнал и тн. Затова и песента на момчетата ми харесва повече :)

Самата любов като чувство вече се среща много рядко... Такива песни за такава любов могат да направят само тези, които са се докоснали до нея

Глупости - любовта я има непрекъснато, особено при по-младите! Е, ти просто си стар/а грозен/а вече за тия работи...

Мъкаааа

Е как пък, от всичките тия 6-7 изброени "изпълнители", пък нито един да не ми е грабвал вниманието... днешната родна бг музика е доста повърхностна... то откак БГ Радио стана чалга, какво да очакваме!

Бългериан поп мюзик е мн зле. Скапани песни, липса на идеи, локално мислене... Кой ли ги харесва?

trp

Тъжно :-(

мъка,мъка

И в двата клипа твърде много се гърчат... уж в някакъв ритъм.

са тия кифли?

Уф, защо нямаме съвременни композитори. Всичките ни парчета звучат еднакво и монотонно.

И двете песни са невзрачни, но тази на момичетата е направо скучна. Дивна си беше по-добре с Миро Каризмата, Михаела е много красива, но трябва и винаги да си показва корема или краката, не е много стилно.

По принцип си прав, но аз лично нямам нищо против краката и коремчето на михаела. Стига волумето да е на муте. Ох котьоооо...

Мда нали, и аз се прея за едно дивно филене с нея.