Графа открива нова страница в историята на българската поп музика

Грандиозен концерт на 30 септември събира десетки хиляди зрители на Националния стадион "Васил Левски"

Обратно в новината

Коментари - Графа открива нова страница в историята на българската поп музика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От соц. времето, на мама, на татко и така, та до ден днешен.

Пак ще мучииии, ужас, айде ся има парички, да плати на някой да пее вместо него зад завесата, или с изк. интелект нещо, ама и градчето е на тати и мами звездата... и той като хобитите, аман от комунделски наследници дзвезди, тв, актьорчета и тн, евров, глориева, дикова, да не ги изброявам.

То всичко хубаво ама кога ще се научи да ПЕЕ преди или след концерта???

Чекайте бе , той Азис не го ли пълни тоя стадион вече???? Аааа , моя грешката - оно че променял историята само "поп"-а, без частта с хората, демек "фолк"--а:))

Кой въобще го слуша тоя граф и откъде има толкова пари?

Да пробва с балкански ритми. Баш као си треба!

Сигурно е отличен музикант, добър композитор, голям творец, има вид на добър човек, но песните му са ужасни за моя вкус. По-безличен, според мен дори и от Любо Киров. Пожелавам му да напълни стадиона, все пак не знам колко български изпълнители са хващали тази "висока топка"

E не, по-бездарен от Любо Киров няма.

с два пръста, изпъваш вратна жила и хоп Киро Любофф, Кирофф де се тая

Що се мъчи не става за певачка

Графа на живо?! Дано озвучаването да е добро.

Неприятен и некадърен тип. Мама и тате,също толкова семпли пееха за СДС и го пробутваха навсякъде. От европейските помощи гушнаха милиони за звукозаписно студио. Още като дете го графосаха. Смешно и тъжно,че такива бездарници представляват българската музика

Гледах го в Бургас това лято, въпреки че не съм фен на попа като цяло. Еевала му за енергията, постара се и забавлява хората, въпреки че няма нови хитове. За пред 200 човека беше супер. Не мисля обаче, че ще напълни стадиона освен ако не пее в полувремето на някой мач :)

Лично мнение: “творчеството” на тази особа е единствено copy-paste. Една и съща музичка с леко различни думички. По-лошото: набутва абсолютно същите еднакви бози и на другите изпълнители, които “продуцира”. Те са безлични и без собствен стил ( при Армутлиева е общо взето същото). И о, моля ви се, за към тридесет години един концерт на стадион и вече история щял да прави. Иначе всеки има право да харесва и слуша каквото си иска.

Да му турят един микрофон и отзад. Белким кат се напъва да изкара някой по-убав тембър, че с тоя гласец като от кокоши гъз излизат музите.

такива изхвърляния след концерта моля, не преди това. Пианист и хор, които са изградили собствен имидж на базата на талант и упорита работа щели да акомпанират на един прочут сред българите плагиат.

Кой го слуша този ? Иначе . за 5лева добре .

Айде стига с тоя Граф. Има далеч по-добри музиканти от него. Той просто е супер нахален.

Тойн е е граф. Вече е Дедо Параграф.

Шилo

Амин!

ама дали ще дойдат толкова. Надали...

Графа е педал !

Не, не е педал, но твърде настойчиво се бута. Сестра му е същата. Иначе има някои приятни парчета.

Сестра му? Не съм чувал досега Графинята какви ги пее.