Коментари - Графа: Силата на музиката ни променя до неузнаваемост, правейки ни неземно красиви отвътре | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този т.н. Граф, както и всички други, които неправомерно се възхваляват за нещо, което реално е съвсем НИЩО, отваря да прочете какво мислят хората за него и за неговото т.н. "уникално" творчество... Ако трябва да е честен и да има самокритика, ще е добре повече никога да не се занимава със своята "музика", а да дари техниката си на други млади изпълнители, които ще са много по-добри от него...

И тука сте се събрали некви хейтъри неудачници:)

Влади е абсолютен Пич със стил..свой стил и виждам че ставя все по задълбочен в емоциятята която предава

Израстнах с него, но музиката му е меланхолично циклене и еднообрзна мелодия. В България за жалост музиката не може да тръгне в правилна посока. По-долу някои бе написал за Албания - тя вече е Грами и МТВ награди за Рита Ора.

Човека мънка вече от около и дори повече от 30 г. За текстописец не мога да отрека, че бива долу-горе, махайки някои ранни издънки в измислената му кариера като "Токов удар", "Глава" и тн, но певческите му умения са като че ли се напъва в кенефа, заради запек...

Графчето има и хубави песни и като цяло поне за мен е един от новата генерация певци у нас, който става за нещо и може да прави песни. Друг такъв е Миро от Клизма така де Каризма. Тях двамата можем да ги наречем компромисно, че стават. Добавяме към тях и Михаела Филева от женската част макар, че там съм силно пристрастен. Другите обаче са пълна леш за съжаление. Само веят задници и млекоцентрали по клиповете, а останалото е компютърна технология и плейбек. На живо - мъц не могат да изпеят. За жалост нивото на музиката в световен мащаб днес е трагично. Ако някой може да ми каже веднага една песен била хит преди 3 или 4 години в световен мащаб ще го призная. Ама без да рови в нета. Ей така задавам му въпроса и казва директно без да мисли повече от 30 секунди. Почти съм сигурен, че няма да се намери някой който може да го направи. Това е понеже съвременната "музика" се прави на конвейер, сега на момента, за момента и не е на нивото от 80-те или 90-те. Типично за културата на съвременното консуматорско общество. У нас обаче дори и това ниво е недостижимо поради ред причини. Самият факт, че толкова години, при положение, че имаше добри песни и въпреки това не успяхме да пробием някъде по света с поне една песен значи, че хората у нас занимаващи се с култура са на друго ниво спрямо световното. Нещо като нивото на националите ни по футбол ама в друг вариант.

Влади, хубаво е че успя да се съхраниш като човек и си остана земен тип! Похвално в този мизерен свят!

БГ музиката ТРАГЕДИЯ и ташак голем ташак ГРАФА да послуша МОДЕРНА РУМЪНСКА и АЛБАНСКА музика по ''Балканика'' ТВ

Трагедията на българската музика, независимо от стила. И в класическата музика падение, а в попа направо подигравка с хората. А те продължават да дават пари и да робуват на разни имена, като например това недоразумение наречено Фондацията. Аз бих го нарекъл Деградацията, защото двама там ( Лечев и Маричков) наистина са правили стойностни неща, но сега изпаднаха и под нивото на най-долна халтура.

На времето едни посредствени музиканти използвайки конюнктурата лансираха сина си 6-токласник като "Графа"...!?!?Де ги сега ....някой помни ли ги? Този така наречен"Граф" е "гола вода" ,като текстописец...посредствен музикант....но не е само той...."Фънки"...кой е тая торба с вкиснали портокали !? Затова и нивото ни е под нулата...!?!?

На Владко и до днес, най големият му хит си остава „Мандарините у нас, идват само с дядо Мраз!“ След това само словесна повърна, и изтезание за ухото... Но толкова си може момчето. Да е жив и здрав тате.

Владко с мозъчето гладко :) или още по- известен от Приключенията на Лукчо- Граф Мандарина :)

По-бездарна травела от този е само Павел Павел и Венци.

Този смешник защо не окачи микрофона завинаги и спре да ни дотяга с шангавите си напъни за музика, която само той разбира... Нека види отзивите какво мислят хората за него, това е ной-добрият компас за поведение и изяви...

В България всичко е възможно - селянин да стане граф!

Така е, прав е за музиката, ама това неговото е всичко друго, но не и музика.

ХУБАВИЧКОТО МАМИНО ДЕТЕНЦЕ НЕ МОЖЕ ДА СТОИ САМО ХЕЙ ТАКА - ТРЯБВА ДА СТАНЕ И УЧИТЕЛ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО, ОСВЕН С БЕЗКРАЙНИТЕ НАПЪНИ "ЗА ТВОРЧЕСТВО" !!!

По-набеден певец от тоя, здраве му кажи.

Но пък колко е красив... отвътре!