Гръм в рая: Моника отблъсна Петър във "Фермата"

След горещия им флирт, хубавицата неочаквано изстина към напористия актьор

Обратно в новината

Коментари - Гръм в рая: Моника отблъсна Петър във "Фермата" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааааа! Схванах ви замисълът. Имам блокиран адрес в злободневните теми, а тия лежерните няма проблем. Хахахахаха

30 и кусур години телевизиите се мъчат да узаконят проституцията,да научат девойките от малки на мурафети и на никой не му пука Важното е да падат пари.

Въобще не ни интересуват грозните изтърсаци на гнусна мутра като това лай.о С. Бинев.

Тия не са във Фермата, не са и в Ергенът...вероятно са за тв 1000.Но като виждам Иван и Андрей навсякъде...вече се страхувам, че ако си отворя и хладилника и от там ще изпаднат. Навсякъде нахално и бездарно присъстват, няма ли кой да ги спре?

Изобщо не го гледам това предаване, тия двамата ги знам от миналата статия за тях. Обаче не виждам какво е чудното, типично курвенски номера.

Полицията да арестува продуцентите и актьорите на този отвратителен и пошъл спектакъл, унижаващ българския народ

Не гледайте тази еснафска боза с миризма на немити крака и бело течение. Поне да показваха истинско порно, а не аматьорски изгъзици. БТВ трябва да изгони тъпанарите иван и андрей, които паразитират с това идиотско и пошло шоу.

Проклятие на чуждото БТВ за всекидневното изкъчване на това гадно и пошло предаване в най гледаното време! Целта на чуждите собственици на тази порочна телевизия е да деградират българите. Това предаване трябва да нъде забранено от СЕМ и БТВ глобена за него.

това предаване още ли съществува егати олигофренията

Саботирайте това идиотско шоу, продуцирано от идиотите иван&андрей и изпълнявано от отбрани идиоти за масово идиотизиране, не гледайте БТВ, тя опростачва народа. АНАТЕМА

кой е моника какво е петър и що е фермата!? С това започнете първо бря!!!

Уааооо...ънбъливъбле

гледане. Аз ще пропусна!

Трябва да направят предаване Фирмата вместо Фермата. И босът на Фирмата да ги опъва върху заседателната маса. Която я опънат най-много печели играта.

От реална статистика за гледаемостта на това безумие. Ако минава 20 процента от населението сме приключили курса и това са финалните надписи.