17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как така Кардашиян е имала 'ЕРГЕНСКО ПАРТИ'?

Хааххахахаха , видяхте ли снимката на джъстин бобъра с костюма все едно е взел тоя на баща му дето му е 10 номера по-голям ахахахаххаха да не говорим за Лил Нигга Х или там квото е ..... бахти малоумниците , по-лошото е че някой им плаща за да се облекат така "марково".

Пижу, Пенда и Дженда - гнустна история, гадна, противна.

Нимрод естетика и сатанизъм. Цялата илюминатска пасмина е полудяла в стремежа си да наложи идеала за хермафродитите като ултимативна еротика за извратените им съзнания. Колкото и да сме либерални тези индивиди са напуснали логиката към масите. Масите не са хомо или астросексуални. Масите са хетеросексуални. И колкото да се напъват няма как да се промени това толкова, че да постигне мечтаният им трансхуманизъм.

На гея пеперудката, която присъства в една купчина клипове навсякъде е символ на Mонарь програмата на ЦРУ МК Ултра. Тия отдавна напуснаха зоната на конспирациите, моделирането на синтетични стойности в мозъка на млади и стари си е доходоносен бизнес. Музиката е просто фон отдавна.

Ще се постигне. Но няма да стане днес-утре, ще отнеме малко време:).

Най-атрактивната част на вечерта беше, когато Дарт Вейдър заговори чрез Зеленски! Добре че не реши да ни спре дишането, че лошо...

Светът се преобръща с главата надолу - войни, икономически хаос, недостиг на ресурси, а на тези гълъбчета тоалети за хилядарки и песньовки еднодневки им е приоритета в главите..

Тези Грами са си просто Педеграми

Циганска работа !