Коментари - Вижте звездите с най-красив естествен грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже коментарът ми отиде по дяволите, искам да добавя тук най-горе, че арийската раса НЕ Е характерна с руса коса или пък сини очи. Така че никой тук не говори за арийци, или пък да проповядва някаква идеология. Чарлийз е една красива бяла жена с руса коса и сини очи. А това да харесваш светли жени не е свързано с идеология, а е чисто естетическо предпочитание. Както съм чувал, че и много жени например на харесват руси мъже. Въпрос на вкус.

Чарлииз е истинската богиня тука!

А на мен ми харесва Kelli Giddish

Ето това е наистина красива жена. И като си помисли човек, че изигра едно женско чудовище-убийца.....Време й е за "Оскар". Като се появи някъде, и останалите актриси изглеждат като придворни слугини пред нея. Какво да се прави, природен дар и талант!

Е, че тя точно за "Чудовище" има Оскар за главна женска роля.

Ето това е наистина красива жена. И като си помисли човек, че изигра едно женско чудовище-убийца.....Време й е за "Оскар". Като се появи някъде, и останалите актриси изглеждат като придворни слугини пред нея. Какво да се прави, природен дар и талант!

С грим или без грим Чарлийз Терон си е уникална.

И що не виждам такива коментари за мис България...

Чарлийз е неземно красива. Но не съм съгласна с коментера по-долу, че блондинките са по-красиви. Има и ослепителни брюнетки, да не говорим и за азиатки или мулатки. Какви са тия "арийски" идеали? Красотата има много измерения, глупаво е да се обобщава. Ама какво да очакваш от блондинка - авторката на коментара? :)

Съгласен,но в момента обсъждаме Чалрийз .Ти що се нервиш,завиждаш ли!Убеден съм,че не си красива мулатка ,най - много мелез цигански.Уа!

https://link ае,да има кво да сънуваш,аз ще го сънувам

А ти, Мъро, що се нервиш, та ме и обиждаш, без да ме познаваш и без аз да стм те обидила с нищо? Или понеже дори и циганските мелези не ти връзват, та я караш на снимки?

малиииииии,що женки мразят русата ми колежка!!!!!!!!!Абе,като сте били самотни цяла нощ сте ми праскали минуси,а? Виц:Кой измисля вицовете за блондинки? Брюнетките в самотните си нощи)))))

Този виц е толкоз стар, та чак брадясал, но каква оригиналност да очакваш от блонди? :))))

За справка, арийците не са руси, нито са със сини очи. Преди да пишеш глупости и да се излагаш, да беше прочел/а малко.

За мен най-красивата е Чарлийз Терон . Господ и давал че се забравил дано не е тюнингована супер ослепителна красавица е . Като симпатични мога да определя момите от снимки 5 ,7 и 10 останалите са за класация на ВАМПИРИ . ИЛИ КАКТО КАЗВАМ МОЯ ПРИЯТЕЛ МАНОЛЕ ДАЙ ЧИФТЕТО ВЪЛК

Невероятно красива, лъчезарна и стилна жена, просто богиня.

Но пък беше най-силната роля в целия филм. Гледах го само заради нея. Всички останали изглаждаха като пълни лаици до нея.

Тя имаше култова реплика във филма "Reindeer Games (2000)". Когато Бен Афлек и казва "А аз се влюбих в тебе", тя му отвръща "А кой не би".

Безспорно е,че русите жени са по - красиви.Самото естество на кожата им е по фино и това допълнително засилва красотата.Русата колежка е най - мразената жена от другите жени хахахахахаха

Русо гладно няма!!!

имате предвид...изрусено....мечтата на балканския неандрателец, сиреч мъж...

Оооо, скъпа qwerty, ти си брюнетка, нали така? ;-)

Ти си от жените които мразят русата ми колежка.Прав бях!

Някой май не си получава дневната доза секс и внимание редовно ^_^ Със сигурност обаче нерусата ти коса не е причината. По-скоро е отношението ;)

Като гледам Моника Белучи, не си съвсем права :) Принципно, красотата не е в цвета на косата

Чарлийз Терон е прекрасна! Жалко ,че тези гени остават без продължение. Осиновила си чернокожо дете и ще си го отглежда самичка.Светът е свършил,щом такава жена не може да си намери подходящ партньор

Чарлийз Терон е най-красивата - с грим, без грим, с къса или дълга коса - НАЙ-КРАСИВАТА! Една от любимите ми актриси.

Да, наистина много жалко, че си няма свои биологични бебчета, но не е късно.

Хем естествен хем грим = дървено желязо

Разбирай грим в естествени цветове! Толкова ли пък не схващаш за какво става въпрос! Според мен така трябва да е - гримът да прикрива определени недостатъци и да подчертава достойнствата, а не да прави от жената страшилище! А Чарлийз Терон наистина е божествена!

Спор няма, красива е. Но какво значи естествен грим? След като има обработка на лицето, значи не е естествено. Иначе мисля, че тя е 100 пъти по красива от Гуинет, която са определили за такава.

Явно има други причини, поради които Гуинет е на първо място. От 100 човека едва ли ще има 3-4, които да мислят, че Полтроу е по-красива от двете.

Много ясно, че Гуинет може ряпа да яде пред Ч.Терон!!! Не забелязвате ли как през ден Дженифър Анистън оглавява някоя класация- я за най- хубава коса, я за най- сексапилна- ДРЪН- ДРЪН!!! Нека си плащат И ДОРИ РАЗОРЯВАТ, за да оглавяват подобни класации- и тя, и Гуинет- НО ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ И НЕ ИМ ПРЕДСТАВЛЯВА НИКАКВА ТРУДНОСТ, АКО СА ОБЕКТИВНИ, ДА РАЗПОЗНАЯТ КРАСОТАТА! Подобни класации и конкурсите, независимо за какво са, са предрешени и всички знаем това, така че им се чудя защо си правят този излишен труд изобщо да ги правят и организират!:)))

"Естествен грим"...кво?

Божествена е тази Чарлийз, Божествена!!!!!!!