Тилда Суинтън се превърна в дългокоса красавица

Шотландската актриса Тилда Суинтън, която сме свикнали да виждаме с къса коса и най-често без грим, напоследък е направо неузнаваема.

Обратно в новината

Коментари - Тилда Суинтън се превърна в дългокоса красавица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дългокоса или дългокосместа?

Това не е една и съща жена.Няма начин това русо облещено чучело да стане красиво.

Бе, щом т.нар. "медии" и Холивуд казват, че е красива, няма да лъжат я. Особено "медиите на международната общност". Не му знам "амплоато" на туй и не искам да го знам, но определено ми се струва, че във филми на ужаса, го чака блестяща кариера.

Не е лоша Тилда , малко на садо-мазо мацка мяза но какво да се прави, ще я уважим ако се налага.

Това не е ли поизрусената Кейт Мидълтън с леко издялкан нос

Как може да сте толкова прости и злобни!

тука е играл ножа

със сигурност това е последната актриса, която би легнала под ножа! ;)

Тилда е талантлива, нестандартна, с изключителен стил и излъчване. Изисква се голяма смелост да бъдеш различен в Холивуд. Много малко актриси са го постигнали. Снимките доказват, че с малко грим може да заприлича на всяка стандартна красавица, и обратното - под тоновете грим има съвсем обикновени жени. Всичко е илюзия.

Е... селяка и простака винаги лъскавото ги привлича. Това да изневириш на искинският си стил е нормално. Всеки го е правил, било дори за разнообразие. Но да се радваш на този неестествен за нея грим е тъпо.

Най-накрая заприлича на жена, а не на личност от неопределен пол.

Ех, както се казва: старост нерадост. Ма тя тая и млада не е била красива.

Тази ощетена в лицето жена, за пръв път е заприличала на нещо хубаво. Нещо средно между Дженифър Лорънс и Оливия Уайлд.

не съм сигурна какво значи да си "ощетен в лицето", тъй като това е твърде субективно и не може да се измери. Слава Богу, не така стои въпросът с ощетените в интелекта, което не само че може да се измери, но си личи от километри и без да се мери....

от километри не знам. я бегом до табелата, да проверим личи ли ти и оттам колко си прост?

Най-добре го е казал "Хейтар" малко по-надолу: Безполовият ангел в "Константин" е най-добрата и роля-там играеше себе си:-).

Понеже, "The Ancient One" се превежда баш като "Старейшината" и Дир-а отново проявиха компетентност!

Добре де, това е новина от 2014, явно нещата при дир се случват бързо :Р

Де да можеше така вълшебно да се преобразят и Майчето, и Цеца, и Ралица, и Илиянчето, и Фидосето... Но то първо идва отвътре - ако не си свободен и все гледаш като плъх да отмъкнеш нещо, все така ще си изглеждаш като даденост, един вид кютук побит на място. Свободните хора със самочувствие са ведри и могат да си позволят промени.

Написал/а си пет реда думи без никакъв смисъл . Човек , когато няма какво да каже или напише по-добре да не го прави . А последното изречение направо ме "размаза" - Пълни глупости

Явно почитателите на Тилда не се отличават с много ум. Всички коментари са написани по калъп - все едно ги е писал един и същи глупак. А пък може и наистина само един да си уражнявя тук перверзния вкус.

Искам и аз така, страхотно и се е получило, много е хубава с дългата коса и съответния грим.

Тилда винаги е била голяма красавица, на който му е трябвало тя да си тури дълга коса и безличен грим, за да го разбере, явно няма усет ;) С новия си вид на мен поне ми се струва много по-непривлекателна.

И мен винаги ме е впечатлявала с естествения си вид - с каква освободеност и спокойствие си носи особената външност и това я прави да изглежда привлекателна. Да не говорим колко ми се издигна в очите, когато разбрах, че живее легално в къжата на мъжа си с младия си любовник, а възрастният съпруг няма нищо против и дори им готви и се грижи за къщата :) Трябва да е много специална жена, за да й се получи :)

Ебахти и безмислиците. Еми дано да и при вас да се получи както е станало и при нея. И после синът ви или дъщеря ви като докарат гаджета от същия пол да не си хапете гъза.

Животът е абсолютно хаотично незакономерен и несправедлив. И нещата не се случват според това кого одобряваш, нито от това кой какво ти пожелал. Но ти ако вярваш в закономерности, би следвало да си по-внимателен/внимателна с клетвите и пожеланията, че знае ли се на теб какво ще доведат :)

Новият й имидж не й отива. Никак. Иначе е характерна и запомняща се.

Тилда е красива, но нарочно подчертава недостатъците си, за да е различна от масата. В новия си вид ми харесва повече, на малко жени им отива къса коса.

чудо големо

Безполовият ангел в "Константин" е най-добрата и роля-там играеше себе си:-). Симетричните безизразни лица са мечтата на гримьора-върху тях може да се нарисува всичко. Това е и причината манекенките висша класа да приличат на измити котки,когато са без грим. Шегата настрана,добра актриса е-просто предпочитам да я гледам в радиопиеса:-).

Този "номер" колко жени го правят, при това без да са актриси в роля.