Гробът на лейди Даяна е в окаяно състояние

Днес се навършват 18 години от смъртта на лейди Даяна, която загина на 36-годишна възраст през 1997 г. в автомобилна катастрофа в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Гробът на лейди Даяна е в окаяно състояние | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в статийката!Даяна не е откарана веднага в болницата!Ако беше откарана след инцидента веднага, кой знае, днес можеше и да е жива!?Пристигналия екип парамедици, според установените за целта френски процедури, дълго време се занимава с реанимирането и, а вероятно и с помощ за другите пострадали!Линейката тръгва за болницата след повече от половин час и в Англия имаше вълна от остри критики тогава, че установените правила за провеждане на спасителни процедури от френските парамедици, са погрешни!

Моите родители също починаха, мир на праха им. Гробовете им са добре поддържани. Правим го сестра ми и аз. Ами Дайяна очевидно не си е възпитала добре децата, щом не и поддържат гроба.

пълни глупости,дай снимка да видим в какво състояние ! Защо се пише такава глупост?Дир пропада всеки ден яко ! Затова вече Бг новини не гледат и чета !

Тази жена не можа да бъде принцеса, затова си остана завинаги детска учителка. Макар и любима.

дреме и на пост принцесата. тя проблеми няма никакви. сигурно сега е на някой облак в рая полегнала и си пие коктейла от мартини, с маслинка... и си дърпа мария-хуанна. ама яко дърпа! в рая това е минималният стандарт, отделен от бонуса от 40 девствени девици, дето мен чакат специално...

Еми, да го оправят гроба. Много важно английските милионери какви са им битовите проблемчета. Това е друг свят, тия хора са чували за България максимум веднъж за целия си живот.

а знаят я, и хич не им харесва да си я припомнят тая България. На гара Виктория, дет пеш стигаш до бабата, свалят английското знаме в чест на генерал Вазов/на поета брат му/. Нищо че сме от загубилите и фелд маршал Милн заповядва СВАЛЕТЕ ЗНАМЕНАТА, МИНАВА ПОБЕДИТЕЛЯТ ОТ ДОЙРАН ГЕНЕРАЛ ВАЗОВ. Знаят я те тая България. Учат битката в академията в Уулуич, малко след Гринуич.

И турците ги пердашиха на Галиполи...Империя-пудели на обонго...Обрали богатствата на света.

От цялата кралска рода на Великобритания, това беше единственият симпатичен човек. Преди Даяна и след нея дори не се зачитам в новините за тия... Има нещо противно, много арогантно и самодоволно в тях.

МИ6.

Примерно 30 000 посетители годишно по 18.5 лири = 555000 лири! Над половин милион лири на година от посетителите, а гроба - неподдържан!

Скандалът е 4е ги плащат. Това не е атракцион в цирк.

Но и самата тя не е в по-добро състояние. А, извинявам се, това била Камила.

TIREX

явно много ингилизи мощно препикават гробчето..

Душата и все пак не е в гроба!!!Никой не може да я заличи като ЛИЧНОСТ.Синовете и ...поне да се бяха сетили.

деер

Всичко е цирк!

Значи за 18.50 лири получавам възможността да се облекча върху гроба на "кралска особа"! Онтересно! Определено ще се възползвам при следващото ми посещение на Острова!

Малко грубо и натуралистично, но доста точно изразено! Най-близките й просто се изходиха на гроба й! Мъни, мъни, мъни...мани!

От кога Единственият Хародс стана верига??? Тея хора наистина не са в час...

Даяна и Доди ми харесваха много като двойка. На всички снимки с него тя грееше, не беше насилената й усмивка от снимките с Чарлс и другите там височайши особи. Снобите са вредни за здравето, те я и ликвидираха, защото да си пресметлив и грозен инглишмен е по-престижно от това да си готин човек, па ако ще и егптянин...

от всички рязани араби тя намери най-богатия да се влюби в него, за да "грее" усмивката й!Кога й скочи стандарта от учителка до принцеса?!

не принизявай нещата до нашата родна действителност, обикновената бг златотърсачка няма нищо общо с тази велика жена, която като всички хора е имала своето лично право да обича!

Тая персона беше една суперкуха лейка! Щом се е хванала на хорото, трябва да го играе по правилата, а не да се прави на много отворена, "народна" принцеса и да променя вековни правила и традиции. Освен това беше и прекалено "шавлива" - един от синовете й не е от Чарлз, една ДНК експертиза ще го докаже. Забежката й с Доди Ал а бала беше връх на простотията и гавра с институцията! Вижда се ,че дори децата й не я уважават!

То първия брак на Даяна беше с такава "голяма" любов - да се омъжи за титлата?

Брат й, щом взема пари от туристите, поне да нареди да се изчисти гроба или за него по-важни са финикийските знаци от сестрата.

И какво правят великите и прехвалени синчета и милата и снахичка, дето все се стреми да я надмине?! Принц 1 например може да запали хеликоптерчето, да фръкне и да помогне малко и за паметта на майка си. Принц 2 и пеши може да иде нали е воин... а на нелепата визия на снахата много повече подхождат аксесоари като метли и парцали вместо смешните шапки. Сигурно 1 безполезна шапчица струва много повече от това да плати да се грижат за гроба на Даяна цяла година.. Да не говорим пък за брат и дето си мисли, че парите от посещенията на гроба нямат нищо общо с почита към Даяна

Даяна има двама сина - Уилям и Хари. Те как ли гледат на състоянието на майчиния си гроб? Ако то не ги тревожи, може и да не е толкова лошо, колкото го описват медиите, или пък изобщо да не е лошо. Нали? С извинение към готвача ...

Те се занимават с по-възвишени и важни работи

Хората в Англия са далеч по прагматични. Смъртта е краят, няма за какво да се превъзнасяме след това. Това което правим в България с некролозите по 30-40 години е пресилено безумие

ми протестанско англиканско англииска работа

бог да я прости много красива жена беше.

ползвана, така да се каже...

ми то само абсолютния и озлобен простак от мъжки пол може да се изкаже така за една жена, която и да е тя

тази ако е красива аз съм мулти милиардер! споделете хапчетата с които се друсате, моля!

видяха и сметката след като в медиите се разнесе, че маи била бременна от доди ал фаед. сега помислете може ли престолонаследниците да имат полубратя мелези без благородно потеко.

Не било "заговор за убийство". Кой ще даде бъдещият крал на Англия да има полубрат арабин.

В статията може и да има грешки, но смисълът е, че никой не се грижи за гроба на Даяна. А брат й, независимо как се казва събира пари от туристи, но не се сеща да плати на един човек да почисти от трева??? Това е смисъла на статията.

От 19 коментара - само един е хубав - Вашият! Всички други са тъпи заяждания.

Явно, че въпросът ми ще бъде квалифициран като тъп, според вашето изказване, но откога новините ТРЯБВА да бъдат поднасяни с лексикални, граматични и фактологични грешки и това да минава за професионализъм, приет със снизходително потупване по рамото? В първоначания си вид статията настояваше, че папата е разтрогнал брака на Чарлз и Даяна през 2005. По мои съвсем бегли познания по история на Англия последното настояване за разтрогване на брак на английски монарх е някъде към средата на 16 век и поради отказ, се обособява независимостта на Англия от Рим - или айде стига толкова, че прекалих със заяждането.

someone

бог да я прости. човек трябва много да внимава с какъв човек и с какво семеиство се обвързва. добър брак ще ти помогне и ще те издигне, лош брак може да те провали и донесе много проблеми. и роднините са важни, не само човека. брак без любов е живо мъчение, обикновенно с лош краи. брак с любов - блаженство.

много си прав.

Макар, че друг юзър е написал, на мога и аз да пропусна... Откъде ги намирате тези не особено грамотни писачи, Дир.БГ? Как ги избирате, с конкурс по неграмотност и ограничена кулпура или как? Ърл Спенсър се казва Чарлз Спенсър. Ърл е титла, а не име! Има много други "ърловци", което означава чисто и просто граф. Граф Сперсър. Съответно, в случаите в които правите референция с малко име, трябва да кажете Чарлз.

Злите езици разправят, че вече са мургави...

Ми да стане да си го оправи! Какво ми се прави на принцеса?

Гробър вечен дом? И фараоните езичници са вярвали в подобни глупости.

Нормално е да има глупаци,ненормалното е да си показват сами глупостта пред всички!

И аз така мисля. Затовеа следващият път си подредете мислите преди пишете с малко повече уважение. Няма нужда да демонстрирате робска психика.

Дир....за пореден път с тази т.н. "статия" доказахте, че сте мега неграмотници, обслужващи свински поръчки!...........свински ли казах....пардон пеевски!

Поздравления за инициативата на Дир. да дават поле за изява на млади дописници. Явно статията е писана от дете преди да започне училище, с владеене на английски от детската градина - само така може да се оправдае този смехотворен 'материал', имащ претенции да е статия.

какво е това: В колата "Мерцедеса" каква е тази кола Мерцедеса?

Идиоти нещастни и некадърни, никакви журналисти не сте! Братът на Даяна се казва Чарлз Спенсър, а не Ърл Спенсър. Той е настоящият ностел на титлата "граф Спенсър" - на английски "earl". Ако не знаете даден език, не се опитвайте да превеждате от него!

Някои пишат за Диана като не знам си каква, а са кьорави като къртици, че бившият й съпруг си го вадеше къде ли не за кого ли не

"през 1996 г. папата разтрогва брака им" Абе какъв папа ви гони в църквата на Англия?!?

Е, това за папата не го пише в статията- чети, не си фантазирай.

това, че ти си прочела ентата редакция след посочените грешки не значи, че някой си е фантазирал. И спри да повтаряш като не знаеш как беше оригинала.

Е, това за папата не го пише в статията- чети, не си фантазирай.

Моите извинения за повторението.

Е, това за папата не го пише в статията- чети, не си фантазирай.