Коментари - Гвардеецът Калоян е последният финалист във „Фермата“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съмнявам се изобщо да има кастинг за участници,или е проформа.Шестака-приятел на продуцента Андрей,ДанЮ Жалкия приятел на Иван и Андрей,Кустев също.Мария участвала в ''Смени жената"Дана в "Фермер търси жена",Даяна участвала в сериал на БТВ,Надежда участвала в "Съдебен спор" семействот на Боби в разследване за просия в Швеция,Габриела -вечния кандидат реалити участник.Сигурно и останалите имат някаква нишка шуробаджанашка.

Борислав влезе със заявка да промени мнението на хората за неговия етнос но уви,само го затвърди.

Не ми харесаха 5 и 6 сезони на Фермата.И в предишния и в този никой не ми допадна нито един участник.За победител тази година предпочитам с всичките и плюсове и минуси Хепи Ванче защото има 4 спечелени дуела-рекорд.Мина през всички постове във фермата.Не се скътаваше от работа.Е,залитна по фукльото шуменския "Аполон" които се оказа кръгла нула на дуела и заслужено изхвърча.Останалите трима не заслужават наградата.Калоян е разочарованието на сезона.Без чест и достойнство.

И предишната ферма беше неприятна-с порнографски елементи! Много бяха неприятни хората-Сами , Силвия,Полина,Красимир..... беше ми малко гадно за гледане ! Ще ми дадат минуси по-освободените. Тези също-никой пък да не е подходящ. Стоян беше добро момче,но за жалост не се добра до финала. Както се казва-по-мслкото зло е Ваня макар да не блести с ум, красота, поведение и т.н

Е много елементарно,простовато момче дето не е наясно с ценностите!

Първата Ферма, в която финалистите са най-неприятните и незаслужаващи място на финала. Лигави фукльовци - вечно хилещата се Ванче, грозотията Надя, селския простак Калоян - не стават.

Синът на циганския барон, главатар на просяците в Швеция, ли искаш да спечели?

Толкова изхабена,зла,скучна,не се радва на нищо,нищо духовно! Ваня-нито е умница, прекалява с поведението тип 13 годишно момче. Не мога да забравя ,че не можа да подреди 1 час Васил Априлов! Доста се унижи покрай Петър! Изключително дразнещо е как нямат грам желание да четат алманаха,но пък се бият патриоти и българолюбци! Пример: Калоян как се обясняваше на Кръстев!

Тия не са никакви фермери, а са си чисти ДЮЛГЕРИ. 20 човека режат дъски и коват пирони. Фермери реално са 3,4 човекa занимаващи се животните, градината, мандрата, и някоя измислена задача.

Егати тъпия сценарии...

За гаднюгата Йордан нищо не казахте.

А

Не пълнете гушите на тези Опосумски боклуци. По добре дарете пари за деца..

Ванчето ще пусна един смс и после един за среща,кефи ме

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Калоян имаше два дуела - победи Ангел и Стоян, за уточнение. И момчето винаги открито си е казвал мнението, не зад гърба на другите - и на Милена, и на Стоян Работеше яко и не се е скатавал. Как само оплювате и Ваня, и Боби и Надя? Свестни хора са и четиримата финалисти.

Калоян не е победил Стоян. Там си беше откровена шашма. Имаше битка и на края опосумите казаха вашите времена са такива. Някой да е видял реален часовник в тия дуели?

Най ме кефи как Калоян обърна плочата! След дуела благодари само на баща си, а нито една добра дума не каза за Петър, а през цялото време му правеше четки и му се "сфаляше"! Калоян обеща, че ако победи ще даде 50 000 хиляди на Петър. А да видим, ако победи дали ще го направи!?!? Сигурен съм, че не!!!!

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа и аз не знаех какво е станало през нощта на всички времена в офиса да си в София през деня ще бъде добавен към писмото автоматично да бъде в продажба.

Калоянчо е шушумига, скатава се 3 месеца и крои схеми, реди се за фермер и зам фермер за да не бачка и да не участва в двубои и накрая хоп финалист. Куку-Ванчето емоционално нестабилна и объркана жена, но поне се бори и си заслужи финала. Надка - трудолюбива но злобна женица - вероятно е имала тежък живот но си изкарва нервите на другите..голяма шанс за битките няма но може да гласуват за нея. Цигането и той здрав и работлив, сравнително възпитан с някакави семейни и човешки ценности но не може да избяга от циганската хитрост, шмекеруване и не крие омразата си към българите. Вероятно много цигани и заблудени българи либерасти ще гласуват за него. Имаше по достойни от тези 4мата за финал но шоуто има недоизмислени правила и избутва напред тарикатите и хитреците :)

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа и аз не знаех какво е станало през нощта на всички времена в офиса да си в София през деня ще бъде добавен към писмото автоматично да бъде в продажба.

Шушумига си ти Не е участвувал в дуели защото другите ги беше страх от него и с основание.

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа и аз не знаех какво е станало през нощта на всички времена в офиса да си в София през деня ще бъде добавен към писмото автоматично да бъде в продажба.

От тези четиримата никой не заслужава дори един смс. Надявам се да няма повече други сезони на Фермата. Могат да се измислят други предавания с по-смислена концепция. Телевизиите могат да правят конкурси за авторски програми, ще е много по-интересно от тези омръзнали безидейни формати.

Стоян е моралния победител

Комунягите станаха цоцалисти, циганите - роми, селяндурите - фермери, мутрите - бизнесмени, ДСагентите - политици, курвите - тв водещи, милиционерите - полюции,

..а ти - ангел небесен

Кой пази Мунча и Деса, докато Калоям се ебава у фермата?

Е победител.. Никой не става

Утки Ванчето най бива

не пълнете гушите на опосумите!!! не пращайте смси. как може всеки да твърди, че останалите боклуци във фермата били достойни и уникални??? по-малоумни боклуци може да намерите само в предаването на тъпакис цигумигис!

Тази е безполезна. Нагло си позволяваше да крещи на Стоян и да го напада. Държа се много грубо с него - Хепи-чучелото.

Победата заслужава Ваня, трудолюбива, малко шантава, но толкова много дуели, и си ги победи. Боби също заслужава, защото е трудолюбив. Но Калоян си мързелува, и фермерства през цялото време. А тази фалшива жена Надя си я тикат към победата. Заяви, че ще се връща често във фермата. Нещо ми мирише на общ бизнес със стопанина Андрей, през цялото време тя дирижираше играта. Щяла да си остави частица от сърцето си. Ама тая няма сърце, а един студен, пресметлив камък. Единственото, което владее, е да съска като пепелянка

Боби да спечели, защото е най-силен! Другите са обидно прости и дребни злобари. Стоян ми беше фаворит! Той, за съжаление, се изразяваше много по-ясно от всички финалисти.

Стоянчо има качества, но има някакви психологически проблеми които много му пречат. Безхарактерен и без самочувствие - всички го водят за носа..те го хранят той им обяснява колко ги уважава. Жалко че е толкова комплексиран и това му пречеше, иначе имаше шансове.

Това е резултат от тежкото детство,което е имал.Детето докато е малко се "захранва"с отношение,внимание,думи,които са определящи за формирането му като личност.Стоян е бил малтретиран и обстановката,в която е живял така му е повлияла.

Много жалко, ако това е " извадката " от обществото. Имаше само няколко стойностни хора във фермата. Гледахме само интриги, злоба и лицемерие. Никой от тези не заслужава парите,.нали за тях се излагаха всички. Браво на Стоян ! Браво и за Милена, но кой да оцени акъла. Браво и за Поли !

Абе как може да са "извадка от обществото".Толкова е наивно.Нали виждате,че почти всички са хора останали без работа и доходи заради пандемията и влезли във фермата да изкарат някой лев.Защото се плаща на всеки в зависимост от времето на престой.Няма как да са представителна извадка.От всички там само гвардейчето е незасегнат и с постоянни диходи.

S edin duel na final, aide chao

От всички тези, Ванчето заслужава да спечели. Аман навсякъде все да се лансират лицемери и отрепки. Браво на Стоян. Човека поне излезна с повече воля от Петър, а той уж мъжа скала и се насра пред Боби. Видя се цялата порнография във фермата.

Силен играч я Калоян, но е ужасно противен. Лицемер, комплексар, който по незнайна причина беше държанка на Петър. Клюки, надуване, а сега се прави на супер принципен уж. Не че ушите е много по-добър, или Надя. А Ваня не знам какъв и е случая, но е леко смахната и не мога да я преценя. Общо взето никой не ми е фаворит, много слаб кастинг тази година, начело с държанието на водещите. Пълен провал за мен. Само Калоян да не печели.Петър ми беше другия много противен, но просто излезе много слаб играч и възфух под налягане. Като си спомня сезона с Райно. Какви характери имаше, каква работа вършеха. Сега бяха като на хотел, яко ядене, вечер танци, сака, костюми, само интриги, клюки и мъжки утки . ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

Наистина тази година Фермата беше скучна и безинтересна ,за което най-голям е приносът на екипа на МС.Но пък чухме тази вечер,че те си дадоха най-висока оценка,сезонът бил "най-успешния".Време е за нещо ново,това омръзна.

Тоя Петър с перука ли е ?

Юхуууу

Стоян заслужаваше на финал. Организиаторите тихомълком работеха против него и четирите дуела. А клюкарите, интриганти Калоян и Петър минаха между капките и Калоян с един дуел стигна финал. Те бяха в основата на всички интриги и най-вече срещу Стоян. Заедно с Надя те създаваха групички и нарочваха кой ще е следващия изгонен. Започнаха с Асен, Милена, и т.н.

Стига с тая мърша Милена, бе прости ли сте. Това, че Калоян и Петър са тки не прави Милена стойностна.

Ами не са добра реклама за предаването зрители,които смятат че Милена не е стойностен човек,а е "тая мърша". Нивото дори не се нуждае от коментар.

Радвам се, че и други хора забелязаха отношението на водещите срещу Стоян.

Няма друг участник,на който да са му спрятали толкова позорно представление.Беше унизително.

Бяха му подшушнали на Стоян да не си дава зор, защото са си определили Калоян. Много подли продуценти, особено Андрей. Как му викаше на човека, тръгвай си. Пълен простак е Андрей Арнаудов.

Ако не се лъжа,в първия сезон не беше позволено уговарянето и дори наказаха Митко и баскетболиста.

Сега няма победител във Фермата. Само Стоян ставаше за нещо

Калоян е мъжка клюкарка - лицемерен и скатавка, като приятелчето си Петърчо