Коментари - Хари и Катрин отидоха на църква без половинките си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мой ли опъна тва изкушение

вие бодете ли се бе кок го интересува у нас къде пикае и яде кралското семейство. Ние поданици ли сме да ви таковам у глупавите журналисти

Аууу, черната рода на кралицата начело с тъщата ш затъмни блясъка на явлението.

Чернобил е една злощастна трагедия за цяла Европа. Спрете да търсите под вола теле

На шахматната дъска на кралство Великобритания ще се появят постепенно и черни фигури.

Тея на нищо не случиха. Ни кралица, ни принцове, ни на камила. Тя истинската камила с по-голям ал камил. Ся т’ва новото дет ще се появява мулат ли ще бъде? Тея червенобели англичани да им е господар мелез...

Детето, което ще се роди, ще бъде квартеронка, което означава, че може да е много красиво.

Баба Ванга каза: “През две и деветнайста ке се роди първио черен наследник на английския трон. Двамата братя на дясната страна на трона ке се стрелят оти червенио брат хортувал с жената на другия и тя ке роди племенник на мъжа си и братовчед на нейните деца. В кралскио двор ке настанат смутни времена. Английскио трон ке падне в ръцете на черна владетелка, облечена в тъмен костюм.”

Ха-ха-ха...

С кой да иде на църква? Тя меган за църква ли е?

Само не разбрах какво се очаква да роди Меган.

Куче се очаква, куче! Сега разбра ли?

Маймун.

преса гърми, че Уили грозника е изневерил на Кейт с най-добрата й приятелка, бивша моделка женена за доста по-възрастен благородник милионер. Повтаря грешките на баща си, обаче Кейтката каквато е хубавка като почне сега да му слага рога както Даяна едно време на баща му за да си отмъсти за Камила.

то чарлз е толко грозен ,че едва ли рогите са му били за отмъщение

Трансджендер. Погледни си кой е Munroe Bergdorf и пак ми кажи, че трансджендера кейтката е жена.

Хари винаги и харесвал Кейт..личи си..в което няма нищо лошо..но с брат си са много различни..Уилям щи е кралят...

Уилям е по-свестен и по-стабилен. Което може би значи и че е по-умен.

316000 турци срещу 568000 каторжници от другия край на света. Турците ги пребиват от бой и "обиждат" многократно на подстъпите към Истамбул. Така Русия не успява да получи Проливите от Франция и Англия. Реално Турция е съюзник на България в ПСВ. На кое са се радвам в тази новина.....че половин милион аборигени са дошли да окупират Балканите?

"Отишли на църква без половинките си". Е, и?????????

Катрин ми е най-приятната личност от целия им Кралски двор на ингилизите !! Симпатична, винаги елегантно и с вкус облечена...

Да и да не забравяме, че е ресайкъл куин!

вече е станал баща. Меган още не е избрала датата, затова си траят.

Пък и бялата боя е скъпа, дори и за кралския двор.

А в тоалетната влезнаха ли без тях???Престанете по няколко пъти на ден да ни осведомявате за някакви ''звезди'' дето никой не се интересува от тях.. Звезда може да се нарече на талантлив човек допринесъл с нещо за културната одухотвореност на много хора а не на някакви дето заради някакво потекло ги пишат такива. Направете си отделен форум за тия за да видите колко ги интересува хората...

Luna0102

Подскачали са по на един крак? Или отрязани през кръстта?!

Оппааа, следващото чаве на Катрин ще е с червена косаааа. Тия са се изчеластрили. Катрин ходи като да я е евал рижия.

Хари га му почерня зад ника, га успяха да го накичат с ордени

Всички в колонията се радваме на принцовете и принцесите, че си живеят живота и подопечните либерални медии ни свеждат тези радостни събития. Какво щяхме да правим без тези безценни ежедневни сводки. Животът ни щеше да е празен!! хахах

Мегън явно е решила да ражда секцио, щом се отказа от кралската болница и казаха,че няма да покажат веднага детето. А няма да го покажат, защото е трудно да излезеш няколко часа след операцията пред журналистите.

Секцио не се прави извън болница. Просто сурогатката ше роди, а проституката ше пребере бебето и ше се покаже свежа и росна 2 часа след раждането, на високи токове. Наблизо има една билница, буквално срешу кръстовището, вероятно сурогатката ше роди там, и ше закараът бебето до Фрогмор котидж, който е точно полвин миля отсреща. Драпа се през полето, между посевите, има два черни пътя, и се кара с намалена скорост по буците и коловоза ...... Това, за да се скриет от папараците, и да не стане извесно, че има сурогатка.

Е сега който се интерише, да залега на Гугле мапс и да вклучва сателити, и да гледа полето около фрогмор котидж и се басирам, че папараците ше снимът бебето на сурогатката да престига точно 2 часа преди публично да бъсе обявено. И сега кой иска да направи мелиони? Бегъйте да снимъте, и тека. Айде, на късмет.

Хари гледа Кейт и си вика - па тва дето го взех колко е грознооо

Ами, той е влюбен яко в Мегън.За нея не знам, влюбена ли е или играе, или е щастлива,че си изпълни мечтата, нямам представа.

Саму вие не разрахте, че тоя брак беше глобалиЗка зделка, и че насилиха Хари да вкара негрото в династията. Цела Африка разбра, вие още не схващъте. Африка в момента напрау е настръхнала срещу Хари и негрото, защото тия двамцата веки се разкриха като глобалисти, и вкарвът ваксини и отрови в Африка, и африканците ги разбрахъ и не ги щът. Африка разбра, вие още не разбрахте, че негрото прокарва политика на геноцид и избиване на хора. Беше се обадила в полза на абортите в Ирландия, на това му се вика бел геноцид - защото защитава избиване на бели бебета. Ма тя прави същотои в Африка - там раздавала презервативи и проповедвала аборти. Негрото в Африка не ще да чуе за проститутката! Ходете си четете медиите от Африка, защо тека сте неграмотни.

Беше обевено, че ги пращът в Африка, и в момента Африка се тресе и не ги ще. Ходете си читети новините бе. Африканските. Пък черните африканци я наричът белата кучка. За тех тя е бела, за нас е черна. Мразът я в червата. Отишла там да им проповедва да немът бебета и раздавала презервативи и обесневала как да абортирът, и сега искът да я линчувът. Същото и в Иралндия. Проститутката веки не смее да стъпи в Ирландия, католиците не си поплувът.

Тия суингъри ли са ?

Клуката говори, че преди Уилям, кейтката е омаала Хари. Но майка й я навикъла че е глупава, защото Хари е по-назад в наследяването, и обеснила на тъпата си шерка, че Уилям е по-добрия избор, и двете съставили план да докопът Уилямчо. Този план е прочут, и сека майкя в британцията споменава тоя план на щерките си, и се планира още отсега, коя ше фане Джорджо. Понеже пред итова кейтката е упаткъла и Чарлз, ама там се е намесила камилата. Има снимки как Чарлз мачка и целува кейтката публично, още когат ое била на 17 и доста години преди да се изкове плана за Уилямчо. Смета се, че Камилата е помогнала за да изкъшка кейтката от Чарлз. Има снимки за която история, и некои от снимките са ....доста ...пиперливи. Точно както прочутия запис на телефонен разговор между камила и Чарлз, когато той въздишъл и стенел по телефона, че иска да бъде тампона във влагалището на Камила .....(истина е, не се смейте, и тоя запис съм слушала...потърсете си го...)

За несведущите. Публично се знае, и е известен банковия дукимент, с който кейтката е платила да влезне в същия университет в същата година, в същия клас, в койтое и Уилямчо, след като майка й разтарашила клуките и телефонирала сичките си познати, и уговорила как точно кейтката да попадне в същата сграда за студенти, и в същия клас, в който е и уилям. Разследвания правиха тука в британцията за което, и дукименти беха публикувани, как точно еврейката е закарала щерка си и я е предложила на Уилямчо, и как точно са го фанале на кукичката. Това са публично известни факти, медиите в британцията ги дъФкаха поне 10 години публично,. Плана да бъде гепен Уилямчо е публично известен, и сега нема майка в британцията, която да има шерка, и да не смета дали шерка й може да приложи същия номер на Джорджо.

Пак са те изпуснали санитарите

Следя и чета публикациите ти,нали Кейтката е трансджендър,кога е станало точно това превъплъщение,че да съблазнява кралските особи?Интересно ми стана :)