Коментари - Хари и Меган могат да отидат да живеят в Африка след раждането на детето им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БХ къде ще живеят двама неприлично богати наследници на кралска персона, които дори няма изгледи да бъдат нещо повече от втора цигулка и то поне след 30-40 години! Защо ни занимавате с глупости!?

Влече я Африка,какво да правиш...

Много интересна и вълнуваща новина, която целокупния български народ е чакал да чуе! Моля, да ни информирате за всяка стъпка, всеки жест и всяко пр...ване на херцозите. Жизнено важно е да го знаем!!! Благодаря!

какво обсъждане, какъв ранен стадий, какъв сър едикойси - той е просто за прикритие. тези неща ги решава Нейно Величество. на културен език това се нарича да те пратят в изгнание. още онзиден писах, ще се копирам: "кралицата като мъдра жена ще се погрижи за Меган. Според The Sun Нейно Величество, да е жива и здрава, щяла да прати Хари, Меган и отрочето им в Африка през 2020 година поне за две-три години в Африка. Още не е решено окончателно, но се спрягат Лесото, Ботсвана, Малави и ЮАР. Причината според The Sun била влошените отношения на по-малкия брат Хари и съпругата му с Уилям и Кейт, като все повече се очертава Уилям да бъде новият крал. В Африка двойката щяла да се занимава с благотворителност и повишаване на имиджа на кралското семейство. Намирам, че Елизабет ІІ е адски мъдра жена. Да е жива и здрава, честит й рожден ден - и да осъществи този замисъл.

dofi

Ми тя негърка, къде другаде да живее!

влачат я натам. това е друго.

Пише се Съндей Таймс... Само с Гугъл превода не стават нещата.

защото имаме шанс да престанат да ни занимават с всяко кихане на меган.

Могат, да. Но верояно имате предвид, че може да отидат, неграмотници!

тя много се постара да я отпратят колкото се може по-далеч. да й е честито. дано да стане по-щедра към другите, а не да пръска луди пари само за себе си.

Хитро е бабето - Най-после намери начин да се отърве и от блудния внук и от прехвалената му булка - Тихо и кротко , без много шум !!!! Там НЯКЪДЕ си , Харито може да си джока на спокойствие колкото си ще , стига да не хвърля гланц , върху и без друго разклатения имидж на монархията !!!!

Както могат да отидат, така могат и да не отидат. Дали ще има някакво значение?

Иначе казано Нейно Величество ще отпрати снахата по-далеч от Лондон и от кралския двор. А на Хариту му е все тая - там ще се чувства свободен да си джитка на воля. И Уилям ще се чувства комфортно на трона след някои друга годинка - баба му затова не абдикира - подготвя го активно за ролята му на монарх. Мъдра жена е тя и държи юздите на семейството здраво в ръцете си.

Зависи какъв цвят ще е бебето. Ако е черно-в Африка.

Още нищо не си видял, скоро ще започнат да ни занимават с всяко пръ....ване на бебето.

Назад към корените.

Още неродила, Меган иска на сафари за африкански хоботи, бивни, рогоноси...

Много разумно. Една прекрасна новина. Ще се радват един на друг и никой не ще им пречи... И те ще спрат да излагат кралското семейство.

Хари и Меган могат да отидат да живеят в Африка (че и не само там и на други места могат), а могат и да не отидат.

Ама няма ли да спрете да тиражирате неща дето никой не вълнуват.. Ами да ходят на майната си ако щът, безлким тогава медиите се очистят от тях.

О, боже, британската преса е отчаяна от липсата на новини покрай липсата на Мегън и че семейството ги отсвири със запазване на личното пространство с раждането на бебето. Ама не може да има дълга дупка на измислените им простотии, пардон-"новини". Минаха бързо през "изневярата " на принц Уилям и сега отново към Съсекс....Свобада на словото? Не, жалка история....

Май ще се роди черно и подготвят терена да го изкарат навън. После ще кажат, че е от африканското слънце. Затова и обявиха, че няма да бързат да го покажат бебето... да имат време да го понагримират малко, че на Маркълката майка и не е от бялата раса и ще е доста кофти... ако ме разбирате.

:) Това е то - пораснеш, имаш си жена, дете, ама баба ти още решава къде ще живееш!