Коментари - "Хари и Меган" - най-успешният дебют на документална поредица по Netflix | Лайф.dir.bg
назад

"Хари и Меган" - най-успешният дебют на документална поредица по Netflix

Първите три епизода на продукцията са отчели 81,55 милиона зрителски часа от пускането им преди седмица

Обратно в новината

Коментари - "Хари и Меган" - най-успешният дебют на документална поредица по Netflix | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От глупав по-глупав?

Хари ще хвърлиш ли боклука? Не мога играя с приятели онлайн на playstation-а.... Горе долу това ще представлява сериала на тия двамата

Ако наистина един филм за двама нищоправци е най-популярен, значи хората съвсем са изтрещяли и загубили каквито и да е ценности. Все пак тази заявена популярност много ме съмнява. Може да е популярен само в главите на жълти журналисти, нормален човек не би се интересувал от тия.

Виж , че най-услужливо ти напомняк кога да го гледаш. Като отвориш приложението на Нетфликс В класацията топ 10 най-гледани , не е на първо място вчера беше на 4 - то . Поне тука където живея. А Нетфликс стават доста дразнещи, почват да ти бутат и да ти предлагат да гледаш разни неща , които не са ти никак в интересите или в статистиката, на жанрове и нещата , които си гледал до момента. Та така и с тия пусна ди намеря некой сериал да гледам на биндж и ми лъсва Хари и Мегън , като моята история с предпочитания няма нищо общо с този тип продукции.

не най-популярен.. най-популярен да го плюят ама журналята не правят разлика между плюване и дъжд...

До гуша ни дойде от тези двамата. Престанете да ни “информирате.“ за тяхното гитие и битие.

Скоро това ще измести турските сапунки по бТВ

м"чи то тогиз тоз нетфликс много застрелян, ако туй му е най-гледаното, а може и тия, които го гледат, да са застреляни,ха ха ха

Документашна поредица било. Така ли викат на жълтините вече?!? Иначе на нетфликс ще им обърна внимание точно никога. А някои балъци даже си плащат.

"са гледали поне част от продукцията" Тоест зрителите са погледнали какво дават в момента по Нетфликс...и са минали на нещо друго;)

Сериозно ? По гледанията съдите, че в тази пародия има качествено съдържание ? Или са ви платили да рекламирате Съселските бели расисти. Да....в факултето обичат сеира, новъртяха гледания на Мегфликс.

Грешката ви е вярна. Точно гНитие е техният живот. Пълен с гнусни лъжи и клевети. Освен да клепат кралския двор и да реват, какви жертви са, нямат друг източник на пари. Мръсна работа!