Хари и Меган с нова фондация

Напускат учредената с Уилям преди десет години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се казва, когато човек е прост, а на всичкото отгоре разглезен безделник, то това е за цял живот. А когато има "късмета" да попадне на подходяща женица, то "светлото" му бъдеще или нейното е в кърпа вързано.

Добре, че не си е намерил жена като теб, че щеше нервни тикове да добие.

За "светлото" бъдеще с теб да не говорим. Коментарите са никому ненужни. Щастлив живот ти пожелавам!

И какво ви засяга каква е Меган, дали е разделила Британия и др. подробности. Не е ли важно , че фондации от този род имат длавата функция подпомагане на ХОРА, не на горките животни, кучета, изчезващ и папагали и редки пододи. Не казвам, че изброените на важни , видове . ХОРАТА на тази планета се нуждаят от ОЦЕЛЯВАНЕ, в толкова бедните райони, там където деца мрат като мухи от ллипса на капка вода. Там където все още има лепроза и холера. За това са тези фондации, добре е, че ги има.

Каква заблуда е това... доказано е, че тези фондации злоупотребяват до голяма степен със средствата, които успяват да наберат. Така че не знам колко помагат...

И ако тези хора наистина имат користни цели и искат да помагат, то тогава първото, което биха могли да направят е да не живеят така разточително... бижута, дрехи и т.н... да се прояви малко скромност!!!

Тази маймуна успя да раздели братята.Показва си рогцата по бързо от очакването,което е добре,че по скоро ще яде шут в гъза.Жалко за Хари.

Напротив, Херцогиня Меган е обединител на расите. Цветнокожите са със запазени права в много от държавите на света, най- много в бившите държави-колонизатори. Ако ти наречеш негър един цветнокож, отиваш на съд по причина , че думата се брои като обида =расова дискриминация. Британия , съгласна или не от избора на Принц Хари относно бракът му не забравя, че скоро междуннародната интеграция ще падне на пагубно ниво и се стреми по всеки начин да печели сътружници след излизането от Еврозаната.

Нейно височество херцогиная Меган- толкова нелепо звучи,че чак ми става жал за кралското семейство. Те обаче са сървайвъри, ще се справят и с тази ситуация.

Ами хайде! Да не си мислиш, че умира от страх! Нека всеки заживее както на него му харесва!

Ами хайде! Да не си мислиш, че умира от страх! Нека всеки заживее както на него му харесва!

хора на дявола

хора на дявола

Неприятен визуално тип, да не говоря пък за тая ... бледоликата ....

Единственото хубаво нещо в цялата т.н. "кралска" фамилия е ... Кейт

Няма нищо чудно - нали Хари и Меган заминават с Арчи на мисия в Африка. Всяка коза на свой крак е казал народът.

само се чудят,как да харчат чужди пари...