Коментари - Хари и Меган ще присъстват на коронацията ако се държат прилично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Хари изобщо отиде, това говори зле за него. Нека си коронясват тъпия г ъ з и камилата му без по малкия му син. От лоялност към мъртвата му майка

А бре тва синче на краля с кво си изкарва хляба.нали баща му е крал а той никъкъф.

А този протокол е като хореография при представление. Те вече са никои, та беля не могат да направят, но може да направят някоя пакост. И да се изложат. Както и да развалят атмосферата. Например Хари да се разгологъзи. Което е правил и преди.

"Прилично" е да спазваш протокола и да не го нарушаваш или приеначаваш. Примерно да се ръкуваш, поклониш и т.н.. А да се "разпищовиш" може и да е извън протокола, но както пишете, не е новост в действията на Хари и едва ли би направило кой знае какво впечатление.

Няма как, трябва да събират матриал за новата книга.

Да живее краля дълги години. Искрено му го пожелавам първо защото не му желая злото и второ защото на никого не желая злото - нови 10 дена погребение ще дойде ташкън.

От Риад съобщават, че саудитският крал още се чуди дали за коронацията да подари на Чарлс седло или камшик за камила.

Е ще е нагло да се появят, но провинциалистките са си нахални.

Е, на всяко шоу трябват и клоуни...

Мегън е имала условие за да дойде на куронацията да и сложат и на нея една курона. Чарлз дъртака да и го сложи в ефир, ще съберат милиарди лайкове в тикток. Превърнаха монархията в евтина пор огра ия

Нов коментар колко да е нормален ? Харо няма никакви таланти, няма дипломи, няма един работен ден и си печели парите като лъже и плюе по семейството. Сигурно имате едно такова детенце у вас за да намирате такова ниско поведение за нормално или се казвате Давиз от помашко село.

lu4ka

Хари - единственият принц, който след като беше целунат, се превърна в жаба.

Хари е динственото нормално същество в това семейство! Само той си знае какво е видял, колко болка има в душата му и какво знае, но неможе да каже! Никой не си избира семейството обаче и тази връзка не трябва да се прекъсва, при никакви обстоятелства!

И това го твърдиш така разпалено, защото всяка сутрин с тях си пиеш кафето? Болка и да има, тя се лекува не като продадеш семейството си по нареждане на наглата си жена. А и от къде си сигурна, че думите му са истина? Само защото съвпада с омразата ти към кралското семейство и култа към Даяна? Лошо, още един, за когото емоциите стоят над всичко, включително и здравия разум. Жалко!

Забравяте, че и Уилям е син на Даяна. А като по-голям брат е бил длъжен да се държи на положение и да закриля Хари. И го е правил. Защо Уилям няма НИТО ЕДНА издънка, ама нито една, а малкият му брат, откакто му се натресе бившето яхтено момиче, е неузнаваем. Тая не сами превърна толкова обичан принц в жаба, но и го скопи.

Вече да минава тази коронация, че сума ти народ ежедневно си разплита чорапите от вълнение и нетърпение...

Аз не си ги разплитам.

Neka produlzava Harry da slushka ,, drugarkata" Megan kakvo shte kaze. I shte vidi dokade shte stigne?!!

Съмнява ме. Историите им взеха да свършват и им трябва материал за нови. Да сътворят някоя простотия на коронацията и после да реват как са неразбрани и неоправдани ми се вижда по-реалистично.

Ако Харито си свали гащите и си покаже гъза пред камерите на живото предаване го признавам за цар.

Е, те, оно расло с козите, ка ще има хал хабер от що е прилично у кралскио двор?

А Андрю педофилът и изнасилвачът ще бъде ли там? Него кой го следи, да не прави "бели"?

Естествено, че ще е там. Все пак е брат на краля, а той не иска още проблеми и разделения в семейството.

Няма доказателства, нито че е педофил, нито че е престъпник.

И как точно циганка може да се държи прилично. Тая мърла вбесява с простотията си цялото си семейство - баща , брат и други. За останалите, които не я познават, може и да си прекара циганските номера, ама за малко докато и видят колко и е акъла

Абе ти да не си женен за циганка? Нещо много ги разбираш нещата...

Да не правим от мухата слон. Не е нужно да си точно циганин, за да си простак. Всички разбраха какво има предвид ника Венци Манов. Изразът "Циганска работа" сигурно сте го чували.

Ай да минава вече джамбурето с короните, че вече стаанаа разногледа дали Меган и Хари ще са на първи ред, или ще ги понижат до ранг на кралските идиоти. Дедото се цупи веке, не си говорим кво ще праим с ланшното джибре, ми Хари,тва , Хари онова...

Да не би да пръднат случайно. Ай стига глупости.