Хари и Меган станаха съседи на Опра и Аштън Къчър в Санта Барбара

Семейството досега живееше в къщата на Тайлър Пери в Бевърли хилс, която е с 12 спални и осем бани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъск да ги изстреля до Маркс и да се спре вече. Няма папараци, няма паразити.

Ох толкова се притеснявам за тях. Не спирам да ги мисля. Как ще живеят само с 8 бани... Незнам...

"хора от народа", как сега ще свързват двата края? Дано им дада поне 20 долара за коледна кокошка /за повече няма да може, друг път..../

Арчи-що за име на престолонаследник? Ще продължават да обикалят по къщите на хората заради плоския мозък на Меган.

Намериха си мястото. Бяха съседи на най-влиятелната фигура в съвременния свят, но не им хареса и сега са съседи на Опра. Всяка жаба да си знае гьола.

Taка написано заглавието все едно Опра Уинфри и Аштън Къчър са семейство.

на теб да ти се случи престолонаследничеството отколкото на Арчи. Между другото познавам стопаните на 3 кучета кръстени с това така звучно кучешко име. Но то за американската маймуна няма значение - нали не и позолоха да си вземе кучето в двореца и тя си роди бебе и го кръсти с кучешко име - разлика между възпитание на куче и човек надали прави. Горкото Арчи с тези гени и тези родители - хвани единия тъпак, удари другиата златотърсачка.

За падението на Хари няма дъно...докъде се докара и то само няколко месеца след като се съгласи да последва миризливата опашка. Явно все още му е бедна фантазията за предстоящото оттук нататък. То не беше Канада, то не беше Малибу, то не беше Лос Анджелъс...не се наместиха, няма и да се наместят. Глупак - махнал се от папараците в Англия, за да се скрие от папараците в МЕКАТА на папараците. Колко трябва да си не глупав, не наивен, а ОТКРОВЕНО ПРОСТ.

Тези безработни безделници не ги лови нито Ковид нито криза. Извадиха от джоба няколко миллиона да се купят палат. Липсвами гилотината за такива мърши.

Харито не е прост той е наркоман. Мегън му дава дозата а той и дава всичко. При Елизабет му бяха спряли наркотика и затова избяга чак в Америка с маймуната.

Как ли го постигат след като се издържат "сами".

Не му е лесно на сина на коняра. С такава жена с лилави венци и проскубана перука. Поне да живее в дворец.

на вуйчото на Хари, ще разберете колко несъстоятелни са тези клюки относно това, кой е баща му. Да не говорим, че въпросният "коняр" се е появил в обкръжението на Даяна след раждането на Хари. Но кой ти гледа такива подробности... Къде-къде по-удовлетворително и приятно е да напишеш някоя гадост...

Били сготвили, били се наяли ( нали беше " който не работи не трябва да яде") , били срали, били се нанесли в неква стая/!?, били ходили до зоопарка...явно за тях "якото мрЕне от ковид" не важи, тях от на-то ще ги оставят като бройка след като избият 6 ,5 милиарда души тия от сектата масони...а нищо чудно точно тия и да участват във финансирането на избиването

Нали искаха да са обикновенни хора. Ами ние, обикновенните не живеем в къщи с н наброй сполни. .

lu4ka

Хари е единственият принц, който след като беше целунат се превърна в жаба.

Да се издържат сами......

:))) Е, ся вече българите ще си отдъхнат и ще живеят спокойно - екзистенциалният за България въпрос "Къде ще се настанят Мегън и Хари?" поне засега е решен. И слава Богу, че то не се търпеше вече! Жената спря да готви, любовницата не ми пуска, децата зарязаха университета - денонощно са в социалките и следят този световен проблем. И си го изкарват на мене - не съм бил правел достатъчно за горките Мегън и Хари, бил съм егоист, скръндза, ксенофоб, расист, щото Меган била нам к'ва си... Вече бях решил да пусна сметка за доброволни пожертвования, но проблемът е решен. Ся да му мислят Опра, Аштън и Мила. До следващата седмица.

Стига сте ни занимавали с тези двамата. Омръзнаха ни, ама наистина много ни омръзнаха.Чак ни станаха противни.

ТОТАЛНИ ТЪПАНАРИ!

Браво винаги съм се интересувал къде ще живеят. Сега след като знам ще си го преместя в другия крачол.

Ама нали щяха сами да се издържат ?? Защо опряха до парите на татко Чарлз,за да им купи къща !!! Ей ,това негро верно ще им разкатае фамилията като стой та гледай !!! Но пък Хари, като мъж под чехъл си го заслужава !!!

А не са ли?

Сега чакаме развода и Прекрасницата Мегън да одруса идиотчето с няколко милиарда.

Те вече са в развод. Тази къща е на някакъв руснак който ги е наел срещу заплащане да я рекламират. От години се опитва да я продаде. Ще поживеят няколко месеца в двата различни края на имота

О тате пак помага на горкия син, т.е. данакоплатците в Англия.

Изхарчи милиони паунди само за парцали само за една година, толкова колкото не им се събира за гардероб на всички кралски височества. След което направи ремонт за още милиони паунди на котиджа даден им от кралицата, и в един момент си измисли, че папараците не се отнасяли добре с нея и се пресели с чехльото точно в световния център на папараците, уж да избяга. Айде да излезе един и да каже само едно нещо, за което някой може да хареса тази персона. Хари тъпанарят обаче е още по-виновен. Чарлс по стар обичай да не скърши хатъра на неоравновесения си син, прекарва по някакви канали парите на британските данакоплатци и ги декларира уж като от собствения си джоб за блудния си синковец-паразит и неговата африканска урва. Британският народ на тези трябва а им сложи по един черен печат и да ги остави да пасат. Най-добре както беше казано да им намерят място на Марс - там няма папараци. Очакваме Мъск да ни отърве от тези двама боклуци. Арчи може да го аставят на дъртата африканка с обеца на носа да си го гледа за спомен.

Явно само Тъпото не се е усетил за какво иде реч.

Можеш да извадиш човек от село, но не можеш да извадиш селото от човека, то е казано.

Кви са тия паразити в 21 век, принц принцеса не знам кво си Въобще какви са тия монархии в 21 век, бих ги наритал всичките боклуци ако зависеше от мен

Защо ни занимавате с тези, нали вече не са кралски особи, а обикновено семейство?

Скоро о боико може да им стане сасет и Доган

МИ ДА ЧЕТА ЗА ТИЯ НИЩО НЕПРАВЕЩИ ТЪРТЕИ В КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО, НИКОЙ НЕ ГИ БРОИ ЗА ХОРА,АМА ТАЯ С МАЗНАТА ПЕТНИСТА КОЖА,ПАТЕШКИ НОС И КРИВИ КРАКА ВСЕ ИСКА ДА Е СВТСКА ПЕРСОНА,А ТЯ Е НАЙ ОБИКНОВЕНА КИФЛА,ТОЧНО ЗА ТОЯ ИЗМИСЛЕН ПРИНЦ. ЖАЛКА ИСТОРИЯ СА ДВАМАТА .