Хари, Мегaн и Арчи в Канада за празниците

Принцът се появи във видео, облечен като Дядо Коледа

Обратно в новината

Коментари - Хари, Мегaн и Арчи в Канада за празниците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хари трябваше да се ожени навремето за Пипа. Много повече му подхождаше от тази чужда са всякакви европейски и британски традиции тъпа чернилка. Чудя му се на Хари. Как може да пренебрегне семейството си заради тази маймуна Но понякога и принцовете са под чехъл ако жените им са черни вещици.

Браво на Хари, опълчи се на целия кралски двор и избра любовта. Да са здрави и много щастливи. Прекрасно бебче имат, на пук на всички е бяло. Разбира се, че ще бъдат там, където се чувстват прекрасно! Весели празници на всички!

Да се откаже от всичко кралско, да си намери работа като останалите хора и да се издържа от заплатата си. Така е най-лесно - цяло кралство работя за теб, а ти си правиш каквото искаш. Няма много да го изтърпят.

Смешна си, и това което си написала е нелепо, Мари.

Тая Меган, ще го раздели Хари от семейството му. Голяма вещица е. Ако е искала свобода да не се е женила за кралска особа от английския двор.

На кого му пука къде ходят тези паразити.

Кралски задължения? Ай гес-сутрин, след събуждане 45 мин в тоалетната пречистване от обилната вечеря ласт найт. Душ/Вана-30мин. Чаша инглиш тий и лек джог за пред медиите-1ч. Душ. Обилен бранч-1 ч. Почивка, че му е станало тежко от омлета и отново тоалет-1 ч. Следват, среща с друга кралска особа, Обяд, следобеден сън, фитнес, дундуркане на бебе, Вечеря, съпружески задължения (ако му се отвори парашута). Тоалет, душ/вана. Сън. И те така.

кой се къпе по 3 пъти на ден бе ?

Аз

Теб та знаем, че си луда. Явно и нищо друго не правиш освен да си бършеш червото в гащите.

Добре са му боядисали косата, хахахахахах!

Е поне на празненството на кралицата няма да се безпокоят от поредната издънка на меган...

И? Това нещо нас или вас грее ли ви по някакъв начин? Тия, ако чуят България ще си мислят, че е някакъв препарат за миене, а вие ни осведомявате старателно къде ходят, как се изхождат и т.н.

не знам защо, ама ме кефят.

Мултикултурните маниаци винаги се кефят

поне се кефят, докато други са вечно вкиснати :)

Там са, където се чувстват добре, след снимките на които Хари е копие на любовника на Диана, а меган не е желана нито от англичаните, нито от кралското семейство, мястото им е извън Англия. Да бъдат здрави и щастливи!

че "любовникът" се е запознал с Диана, когато Хари е бил на една година, а и не сте виждали снимка на брата на Диана. Така се разпространяват фалшиви новини. Много е лесно.

Абсолютно съм съгласна. Точно в момента Хари прилича много на Чарлз ако се загледа човек. Много повече, отколкото Уилям му прилича всъщност.

черна я бе ... ужас! Развали му рижавата семка на тоя ...

Малиии, как му го начукаха с негрото...... И сега веднага да умре, пак нема да се оттърве от подиграФките завинаги.

И кой му се подиграва-такива нещастници като тебе, които просто си избиват комплексите щото ги е яд, че са на светлинни години от живото, които той води. Ти му се подигравай щом ти става по-добре, пък човека си живее неговия живот и изобщо не знае за теб и твоите мисли-ха-ха-ха.

показва ясно, КОЙ е спосора на Брекзит !

Мисля, че принц Хари допълни образа на Дядо Коледа. Много му отива :)