Харисън Форд отново в ролята на Индиана Джоунс

Холивудският актьор Харисън Форд заяви, че ще изпълни ролята на Индиана Джоунс в петия филм за приключенията на прочутия археолог.

Обратно в новината

Коментари - Харисън Форд отново в ролята на Индиана Джоунс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези, които плюят по новите епизоди на "Идиана Джоунс" и "Междузвездни Войни", на колко години са били като са гледали първите три епизода на въпросните филми и на колко са били , когато са гледали новите серии? Защото да гледаш тези филми на 15 години е едно, на 45 е друго. Епизод 2 на "Междузведни войни" си беше много добре направена. Компютърни ефекти ала-бала - ако ги нямаше тези неща, нямаше да има нито "Властелинът на пръстените", нито "Хобитът", нито една камара филми като "Колите", "Шрек" или пък "Търсенето на Немо".

Ти пък за какво се бориш?

Жив и здрав!

В 5 серия Инди ша влизя в схватка с 240 разбойника в БГ Парламента

Оставаше да напишеш, че в 5 серия на Инди вече му викат Бойко Борисов...

Хари само внимавай с каскадите че на тея години счупиш ли нещо - край!

Това е велика история и велик филм! Колкото и странно да звучи, но малко или много д-р Джоунс ме е изградил като човек.

Ще има и 5 част! Ураааа! Обичам те Инди! Смях не смях, ама професор Джоунс промени живота ми. Завършила съм история и д-р Джоунс си ми беше един вид вдъхновение да уча, е не че не знаех, че всичко си е голяма излислица и в реалността голяма част от работата се извършва в библиотеката, а работата "на терен" няма нищо общо с приключенията на Инди, ама все пак...

Принципно, много ще се радвам, ако има и 5-ца, но википедиа-та, не индикира такова нещо: link

Четвъртият беше безобразна тъпня, предполагам, че и петият ще бъде нещо подобно

Измисли ти нещо по-остро, ако можеш:(

След като през2015 излиза 7дмицата на Звездни войни , по същото време малко след нея излиза и това link Така ,че всички хейтъри да замълчат и да се поклонят .. РЕСПЕКТ !!!!!!!!!!!

Е,сега вече може да "хвърли топа"наистина,дедо Харисън.....

Лукас е лайно и по-добре да си харчи милиардите, които взе от Дисни и да не се занимава с кино за доброто на всички ни.

Когато направиш 1-а милионна част от това което е направил Лукас, тогава си мисля, че би имал право да го коментираш. До тогава ще си останеш малко злобно хейтърче.

Брех. Ти световно неизвестния ли ще казваш кое е доброто за всички. Я да мълчиш.

С напредването на технологиите, вероятно ще може дигитално да се възпроизведе лицето и гласа на актьора, да се постави върху друг актьор (както Дейви Джоунс в Пирати от Карибите или Аватар) и да се правят филми с негово "участие" дори след като ... е напуснал този свят.

Ей дир.бг айде малко организация а?! Това интервю е от 400 години вече,а ми го побликувате,все едно е прясна новина..Съвсем ви домързя вече,честно..

Logan

Аз с кеф бих гледал още един Инди с Харисън Форд, ама не ми се вярва, сега нали ще прави нов Блейд Рънър Отделно митовете говорят, че Спилбърг винаги е искал да режисира Бонд, Лукас му предложил нещо "по-добро"......защо по-натам да не продължат да правят Инди с други актьори, малко ли Бондове се извъртяха

Като стана дума за Граала - Инди нали пи от него? Значи би трябвало да остане вечно млад (или поне тия 30 години разлика във филмите да не се отразят на героя - евентуално ще почне да остарява след няколкостотин години - като рицаря дето го пази). И Шон Конъри пи, пък в последния филм е починал. Дотук с връзката с предните филми. Дойде Лукас с натрупан покрай Епизоди 1-3 опит в компютърната анимация и тъпите скечове и в резултат само сцената с Инди и оня с ятагана от Кивота е по-смешна от всякакво подскачане с маймуните в джунглите.

Logan

граала поддържаше живота им, и то само докато бяха в рамките на пещерата до печата, който като преминаха всичко се срути. Дори и рицаря пазител, беше бая стар и грохнал

Logan

а и Лукас не е дошъл, той си е там от първа серия....идеята си е била винаги негова

Подобна сцена "оня с ятагана" има в един филм на Чаплин, за съжаление не си спомням името. Въпреки заемките "Индиана Джоунс" ми беше интересен, но по мое мнение всички сериали, най-късно след третата серия изтъпяват.

Действието на Граала е само в пределите на храма, в който се пази. Рицарят предложи на Инди да го смени, но на него не му се оставаше там.

Лукас и Спилбърг трябваше отдавна да спрат, да не превръщат поне Инди в кино-сериал.По моето скромно мнение, най-добрата и гениална идея е тази, която не се повтаря. Има, признавам, много редки изключения в този жанр, като трилогията Звездни войни и първите филми с Инди.Нека да оставят тези филми и истории да остаряват благородно и красиво, друг е въпросът че съвременното киноизкуство отдавна зацикли откъм идеи....но винаги съм казвал, че заради пари, човек се превръща в най-голямата маймуна....

....в тази история ми се струва, че Лукас е слабото звено.Още преди Индиана Джоунс-4, Спилбърг беше казал, че в това продължение, няма да има компютърни ефекти, ще го снимат по стария начин.Всички видяхме резултата от намесата на Лукас - пълна боза! За съжаление гениалния Спилбърг не може да работи без него, имат разни договори. Говори се, че сюжетът на новия Инди, ще се върти около гробницата на Чингиз хан, което е голяма тъпня, поне според мен. На-вълнуващия исторически и археологически артефакт е мумията на Александър Велики. Би било чудесно новият Индиана Джоунс да я открие: ).....но се страхувам, че Лукас ще съсипе всичко, той има думата за бюджет и за сценарий, уви.Този съсипа и прекрасната трилогия Междузвездни войни, с някакви абсолютно ненужни и безсмислени продължения, в които нямаше нито живот, нито емоция, а само компютри....въобще тези прекалени ефекти само развалят истинското кино за съжаление.Вижте новия филм на Фьодор Бондарчук - "Сталинград" - версията на "300", пренесена сред руините на Славния град-герой....добре че има филми като Гравитация, които може би показват че в правенето на зрелищно кино все-още има надежда....

Спилбърг нееднократно споменава в интервютата покрай Индиана Джоунс 4, че почти никога не му харесват идеите на Лукас, ама в крайна сметка се съгласява. То още първия Индиана Джоунс е щял да бъде с извънземни, после щял да бъде в имение с духове, ама Лукас не се е бил наложил навремето. Сега искал извънземни - ей ти извънземни. Даже 1-2-3 различни вида.

деер

Индиана Джоунс в старчески дом.....Къде мисли, че ще си занесе парите?!

деер

Ало , тези с минусите, колко от вас карат 40 годишни коли?????

има малка "подробност" в сравнението ти - колите са просто материални вещи, които се амортизират и остаряват с времето, а голямото киноизкуство е доказало че може да бъде безсмъртно: )...

Ха-ха-ха, изтъпанили се тука едни "критици" селски да коментират "Индиана Джоунс", Д.Лукас и С.Спилбърг?! Вие НАИСТИНА ли си вярвате, бре мишки нещастни жалки, тези хора са изкарали САМО от един продукт/заглавие, повече отколкото е военния бюджет на България за три години, та сте си отворили смрадливите зурли да грухтите срещу тях?! Тази комбина ЛОШ филм НЯМА, а по темата 4-та серия на И.Д. си е супер, практически 2-ра си остава по-тъповата и постна от другите!

Абе, недей да зееш толкова бе.

4-та е тъпа защото лошите са руснаците. Затова стмятат че е и тъпа 5-та на "Умирай трудно". Всъщност когато други нации и народи са лоши и тъпи в тези флими всичко е ОК и тези филми са велики, обаче ако това стане с "великия" руски народ и Русия, това вече са най-тъпите филми. А в действителност и 4-та на Индиана Джонс и 5 на Умирай Трудно не остъпват на предните филми.

Идиот !

Бах маа му, тоя народ колко е оскотял, изпростял и озлобял. Забравихте колко радост ни носеха навремето подобни приключенски филми, сега големи критици станахте, в на Лукас и Спилбърг спестовната книжка взехте да гледате...тц-тц-тц

Добре де носили са, ама е време да се оттеглят и да дадат път на по млади. Навремето като са пробивали са се оплаквали, а сега ... Пази боже сляпода прогледа е казал народа.

И на кой по точно да дадат място, че ако става за въпрос най-доброто кино и на американци и на руснаци е през 80 и 90-те години, а и режисьорите в тези генерации и до ден днешен нямат равни - то млади с идеи напоследък яко липсват!

...че кой им пречи на младите да правят добри филми? Как точно им стоят на пътя?

й пенсионер, ходи си гледай старините и остави по-младите да работят. Отнася се и за Спилбърг и Лукас. Може да са били гениални ама вече са пенсионери и старческата деменция им е сигурна. Аман от пенсионери, които са забражили кога трябва да спрат. Заради тях се скапа светът. Новия шев на Фед щял да бъде някаква бабка на 69 г. отдавна минала критическата и с деменция. Аман бе, стига бе. До кога пенсионери на върха. А този да вземе да си изиграе собствената смърт и да приключи с киното. Отнася се и за наще актьори. Като поизмряха малко от т.н. велики актьори и режисьори и гледай ти нащо кино и театър се съживиха. Неочаквано за "великите" или по точно с манията за величие.

...еех, "младежо", ако изкуството живееше, колкото създателите си, щяхме още да чоплим с пръчка пясъка....затова в историята има безсмъртни произведения на безсмъртни артисти, също и в киното. А точно конюнктурни артисти с мислене като твоето "преди мен няма нищо, след мен - потоп" си остават еднодневки, които никой няма да помни.....

Бъди сигурен, че точно ти няма да спечелиш от пенсионирането на старите, нито от преферирането на младите. Ако имаше някава оценка на хората, такива като тебе нямаше да бъдат пускани да се изказват

Леле колко си прост/а.

Понеже вече е старичък може да вземе Николай Овчаров за ролята на Индиана.

К'во само плюете и се оплаквате?! Проблема е, че никой не може да стигне до 50% от нивото на първите 3 серии на Индиана Джоунс, проблема не е в Спилбърг! Най-вероятно и Спилбърг няма да достигне това ниво вече, но тогава, когато е правил първите 3 серии е бил в разцвета си! Истината е че първите 3 серии са гениални за жанра си!

Това ще бъде кат Умирай трудно 5 - пълна глупост.И четворката беше глупост.

Подигравка с наследството на оригиналната трилогия. Мислех, че Лукас не може да по-нагъл от това което направи в 4-ката. Който е гледал Зад Кулисите на последния Индиана Джоунс и интервютата с Лукас и Спилбърг веднага разбира, че Лукас УЖ само помагал, ама реално той дирижира цялата работа - каквото каже - Спилбърг се съгласява. Дори да не му харесва идеята. Както примерно това с извънземните. Самия Спилбърг го казва "добре де добре, ще ги вкараме". Както Лукас разби на пух и прах Звездни Войни - понеже вече беше милиардер и имаше тотален контрол - така стана и с Индиана Джоунс - той е Голямата клечка, думата му е закон. Дори да става дума за пълни глупости.

Ами какво искаш, откриха Граала, Кивота, вече няма какво да откриват. Сега обаче ще правят и още една трилогия Междузвездни шитни.

Тя, историята за "наследника" на Вейдър - адмирал Траун си е перфектна за следващите три епизода на SW, обаче трябва да има някой, която да я заснеме както трябва, а не да си прави "свободни съчинения по картинка" (както би направил Лукас, де).

И аз не мога да проумея как режисьор от ранга на Спилбърг му слуша на Лукас пълните глупости. Индиана Джоунс 4 е срам и позор за трилогията.

Вече не могат да измислят нищо ново и само сер*т продължения като СЕРИал. Да си ги гледат сами.

в който актьора просто трябва да спре, но понеже са супер алчни и ненаситни, карат до последно, така намразих цялата им гилдия и особено ме разочароваха последните десетина година двете големи имена Пачини и Де Ниро

В този епизод на Индиана Джоунс, Форд ще бъде заместван от дубльор в 90 % от времето, поради трудната си подвижност заради напредналата възраст! WTF!!!

Поредната бълвоч, успешно заместваща изкуство.