Харисън Форд се завръща като Индиана Джоунс през 2021 г.

Режисьор на петия филм за професор Джоунс ще е Стивън Спилбърг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най са ми смешни момченцата, дето се опитват да се бъзикат с Харисън Форд и възрастта му. И дето никога в живота си няма и на малкия му пръст да се закачат. Нито сега, нито като остареят и те.

Последно, той ли ще търси реликви или него ще го търсят ???

2032 година - Безсмъртния Харисън Форд прави Индиана Джоунс номер 38

Инди и розовият памперес. Героят ще се загуби във вълнението някъде между изхода и розовата стена на памперса. От удара памперсът ще стане червен, което значи, че е време за смяна. След като го свалят, героят ще изпадне върху кораба на Хон Соло, който вече наближава със светлинна скорост, за да го спаси. Когато Инди падне върху кораба, ще се хлъзне, защото е облян в нещото между изхода и памперса, след което ще полети. Тогава ще му се отвори парашута, но Блейд рънър ще го продупчи. При новото падане феята на зъбките ще кихне и ще го духне нагоре. Така ще вдигне до мястото, от което е излязъл. И в този момент ще му нахлузят новия памперс, за да продължи битката... Следва продължение... Но това вече го знаете, нали!

що не си гледаш старините и внуците, тая марка се изтърка и стана безобразно тъпа, особено с предишната серия

Добре де, копелета... Никой не ви пречи да си останете с хубавите спомени за първата трилогия. Случайно някъде да е написано, че ще бъде задължително присъствието на новата серия? Хм? Има и още нещо, на запад има един термин "фендъм" и тези продължения на култови поредици от близкото минало се правят тъкмо заради него. Т.е. срещу всики ваш галс "против" има няколко стотици хиляди "за". Понякога "фендъм-а" събира пари за да може да бъде заснето продължение на любим филм или сериал.

Няма как да не се съглася със смисъла на горните коментари, макар да не съм толкова саркастичен. Допреди 10 години си мислех, че ще е неуместно да прави още един филм, а сега да не говорим. След 3 години ще бъде безумие. Той не е в първа младост. Та в тоя ред на мисли, защо собствениците на франчайза не се замислят за млади актьори, просто да подменят актьорския състав, а да оставят познатите персонажи. Има толкова млади актьори, които могат да заснмат 2-3 серии (докато са млади) и да приличат на Индиана Джоунс физически. Не съм съгласен, че ако не е Харисън Форд, то образа ще е по-различен. Има поне двама, които биха изиграли Индиана перфектно.

Не им ли стигна разводняването в последната серия, та искат окончателно да опропастят хубавия филм? Мярка трябва, мяркааааа, пък и малко достойнство, а не само опити за пълни джобове.

Еми, ако е жив може и да се завърне. като гледам как се завърна в Междузвездни войни, пълна трагедия. Със скованите си от артрит ръце едва вдигаше светлинния меч, че даже и колеше лошите.))

Инди ще си търси ченето под възглавницата. А Шаия ще виси на вратата и ще чака дядо му да чуе звънеца.

Целият свят извика: Чемодан, вокзал, Россия! :)))

Железен е Форд. Явно не може да му се намери заместник.

Я се завърне, я не.

в новата серия Инди ще се напикае в гащите и ще тръгне да издирва легендарния памперс за дедовци.....

В петия филм Инди ще имре от старост в леглото на Дракула, което е намерил в Трансилвания, в кървава битка с румънски дървеници! Тия вече стават смешни с експлатирането на една идея и я довеждат до абсурд.

ти си смешния олиго.