Харви Уайнстийн се яви за първи път в съда, не се призна за виновен

В Лос Анджелис срещу него има 11 обвинения в посегателства срещу жени между 2004 и 2013 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен го съсипват за пари. Не се оплакали преди 20 години, а сега, когато стана "модерно"...

Тук въпросът не се свежда до това дали е имало изнасилване или не. Цвилизованите общества са достигнали до извода, че не е съвсем нормално сексът да бъде поставян като препятствие пред кариерното развитие на жените. На някои може и да им харесва да ги обарват по краката, докато се опитват да правят нещо с живота си, но със сигурност не на всички. Затова е необходимо такова възпиращо действие срещу хора склонни да се възползват от господстващото си положение (продуценти, шефове, преподаватели и т.н.).

Добре, че Хю Хефнър умря, че и там едно голямо, голямо е падало!

Адвокатите на Бил Козби го спасиха и той вече пече кълките на слънце край басейна в дома си. Сега чакаме и Харви да оттърве затвора, има много големи шансове.

Но е прекалено блед...

Бе как пак сите са сетиха че са изнасилени чак като почнаа да фрълят мангизите

Arcadium

Аз имам птредложение за Харви, как да се измъкне от лайната, в които го набутаха. Да каже, че се чувства жена, смята да си сменя пола и никога не е харесвал жени и не е спал с тях. С това гей лансиране, което е на мода, ще бъде освободен на мига.

В Европа на 100%, но той не е в Европа.

цветенце

Защитата от сексуална дискриминация може да му послужи много повече в Щатите и Канада, отколкото в Европа. Там вече са признати над 30 пола, за разлика от тук ... ;) За такива като него, изнудващи с власт и влияние, нещо грам не ми е жал. Дано го осъдят.

Жена съм, мнението ми е малко по- особено. Не бих се качила в апартамента на мъж който не познавам, освен ако не съм готова за задълбочаване на отношенията. Ако бях актриса на 20, търсеща пробив в Холивуд, бих ли спала с него - имайки е предвид колко от неговите актриси са успели- да, бих. End of story. Момичетата да си кажат мотивите, какво точно са търсели в апартамента му.

какво търсиш тук? Апартамент ли?

Ок, но след "...успели- да, бих." би ли се сетила след 20 г., че си го направила и освен това, да кажеш, че е било изнасилване.

ами приеми, че не всички са толкова, да кажем... широко скроени като теб

Уайнстийн...

Да докаже, че не е робот, както ние всеки миг правим тук.