Супермен поддържа форма... със секс

Британският актьор Хенри Кавил направи шеговито признание, че активният сексуален живот му помага да поддържа форма за ролята на Супермен.

Обратно в новината

Коментари - Супермен поддържа форма... със секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

перфектен е, бих потичала с него !

Определено е хубав мъж! Що се отнася до секса - то е като спорта - тренираш всеки ден - в чудесна форма си, прекъсваш - започваш да губиш форма. Поне се поддържа като мъж човека, за разлика от повечето мъже. Като актьор също е блестящ! Успех!!!

Мен пък не ме кефи.

Ммм, хубавец!

Много е секси

Каква форма може да поддържаш със секс, след като секса изтощава мъжа?! Не се горят никакви калории, нито се натоварват мускули.

при таа форма на секс, дето ти е у ника - верно, малко калории гориш. пробай нещо друго, разкърши малце. например позиция "гущер". облегаш жена си (ана) с лице към стената и почваш. изеднаш реско сменяш дупките и она почва се набира по стената като гущер...

Хенри Кавал?

Браво, много хубави спортове за един мирен сват. Ама тоз активно ли спортува или по скоро пъсивно? Щото някой мъже спорувт пасивно пък не им личи, а други активно, пък сички си мислят, че е пасивно/// Това пикантно ли е или не е пекантно> Аз също много убичам да тичам. Затуй с здрав дух в здраво и кръшно тяло. Понякога тичам с много дълго само един спортист, ама друг път тичам с няколко, както един след друг. така и доста често тичаме групово. Това хубаво ли е или не е хубаво. Когато навън вали дъш, тичаме върху диваня в хола, да не се намокриме. Един път тичахме в колата на един полетик, ама беши много тясно, а явно той не издържаше на маратонско тичане и получи инфарк. Понеже имаше голямо шкюмбе , баая се узорих докле го искарам от колата и го тикна в един мол. Никой не ме забеляза, щото в тоз мол едни майки кармеха масово едни бебита. Кърменито по молове хубав спорт ли е или не е хубав? Браво. Много важни неща. Много ми харезва , че нашите полетици в парлъмента също много тичали. Ама това така ли е или не е така? Ама като толкоз тичат зашто нямат спортни тела като мене? Много чудно и прекрасно нещо. Ама верно ли е, че някои тичали на другия бряг? Няма нищо, важното е да се спортува, да се тича ярко, красиво, със сменяшти вибрации и движения. И да се фнимава с кого и КАК СЕ тича, защтот понякога след 9 месеца може да стане мазало, че после цял живот да тичаш без почивка. Това така ли е или не е така?

заласнах се, кака :) ме не знаех, че си такваа бегачка ;) пази да не растегнеш само, загревай преди търчаньето... :)

Да, но не уточнява той ли е приемащият партньор?

Готино мъжкарче! Казват също, че бил супер потентен!

еи големи маже сте бе мишки малки гадни.не спрехте да плювате

и ти ли си от анално податливите ?!

Като го гледам, прилича на гадже на Елтън Жон. Може да бяга от официалното му.

Ама него ли го...или е универсален боец :)