Коментари - Хенри Кавил: От "най-злощастния актьор в бизнеса" до Супермен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ролята на следващия Джеймс Бонд трябва да е негова!... Но, едва ли, предвид джендърско-педалските уклони в западнАЛото кино...

Няма да се учудя, ако направят следващия Бонд жена, както са тръгнали.

Кавил е доста надценен. Всеки казва ама защо не му дават големи роли. Ами не му дават, защото не го бива. Има 4-5 заучени изражения и мимики на лицето и това го демонстрира постоянно във всяко интервю, така че това е целия му репертоар. За това беше успешен в Уитчър, защото нямаше реплики и не се изискваше някаква особена актьорска игра. Личния му живот си е негова работа , но като цяло има много кофти вкус за жени. По едно време ходеше с една, която се забавляваше да убива животни и да се гаври и позира с телата им в инста. И понеже я критикуваха много за това, Кавил я защитаваше. А тя беше на всичкото отговоре и адски грозна и дебелогъза. Сега се е хванал с Вискузо, не че е първа хубавост, а заради парите на баща и. Специално за него сега ще финансират тв серии по видеоигра. Кавил сам си е признавал в интервюта, че за него важни са само парите и нищо друго. Жените може и да са само параван за друг тип интереси, ама негова си работа. Общо взето само с хубост не става.

А при теб как е? Оценен/а ли си, недооценен/а ли си?... Но като гледам, определено имаш комплекси... А завистта не е добър съветник.

По-добре дайте за Шарли 3 и за жената в черно с косата на сватбата му. Цяла седмица му лижете задницата сега мълчите като потки.

Струва ми се, че си е бя дебел и сега. Или може би як. А за проблемите с момичетата - и тях си ги има, щом си е избрал тая кравс

Има женска структура просто - широки бедра и трябва да се прекине да компенсира с торс.