17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родила е естествено, без разкъсвания, без системи и епизиотомии, без последващи гинекологични проблеми за цял живот, а това е лукс, който могат да си позволят само богатите и ... много бедните.

Ей, ку ни беши туй хилариту да ни пукажи, хам чи ний нямаши да знаим как сми си родили диситтяхто чаавета бе!

И тоя,"мъжлето",с шапка с надпис GIRL - soy-boys.

И какво лошо има в това? Толкова ви е ѝ крехко това прословуто "мъжество" на някои от вас, че изпадате в колапс, ако някой мъж не е комплксиран малоукник с токсични идеи за това какво е да си мъж. Ако жена беше с шапка "boys" се обазалагам, че нямаше да напишете подобен коментар - все пак сексизмът ви е толкова пропит в мозъцъите, че не може да се осъзнаете.

всеки родил се, страда, реве, боледува, остарява, изпадат му зъбаците, страда от всякакви болежки и задължително един ден след страдание умира. Защо реално тогава му казват Дала Живот?

Мда. Човек като се замисли по-дълбоко за тия неща, му се отщява да се е раждал. Дано поне някога се окаже, че има някакъв смисъл от всичко това, а не е просто едно случайно стечение на обстоятелствата.

Раждането не е тайнство. По принцип тайнство като дума не произлиза от тайна, а означава свещенодействие, при което вярващият приема благодатните дарове на Светия Дух. Тайнство е примерно кръщенето или брака....

Частта с дулата преводачът леко не я е видял... Пропаганда, брат ми!

А ще ни уведомите ли, ако заснеме акта на голяма нужда отдолу?

Много яко ... Топ новина ... Може би тук са намесени и илюминатите ... или някаква друга скрита сила ...

Това е много яко,но на мен ми са по любопитни кадри с тайнството на зачеването... :-)

Ма тая надупена ли е раждала?

факинг идиотс

Това си е личен момент и тази показност е напълно излишна. Понякога ми липса времето, когато нямаше инстаграм.

+1 По тази логика трябва да показва и как е заченала. Или как ходи до тоалетна. Всичко това е съвсем естествено и е "тайнство", нали?...