Хилария Болдуин с първа снимка на новородената си дъщеря: Ние сме отбор мечта

Сърцето ѝ е свивало от тревога дали дава достатъчно внимание на всяко едно от децата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубави деца,но тя е като една дойна крава!

Много болни и двамата.Очевидно се касае за обсесия, наред с това супер наглост да си развяваш Инстаграма с поредната издънка,при положение,че си оставил дете без майка!И тая сива мишка с цял отбор детегледачки и куп операции по фасадата да заприлича на човек ражда като селскостопански добитък от един арогантен и смачкан дъртак,защото явно друго не може.Някой знае ли с какво друго е известна ?

Тази новина да не би да е с цел подобряване на демографското положение у нас?! Е, няма как да стане, иначе наистина са трогателна гледка. И нашите прабаби и дядовци са имали по много деца, някакси и по турско даже са успявали да ги отглеждат и да ги изхранват. Но реалността днес е различна, а бъдещето изглежда мрачно.

Грижата за децата не е само да го нахраниш, а да му осигуриш весело и безгрижно детство, да си има ако не самостоятелна стая, поне 2 деца в една стая и задължително самостоятелно легло. Да има нужните забавления, емоции за да расте без комплекси. Колко легла и детски стаи има Хилария, ще може ли да отгледа тези дечица, ще им даде ли нужното образование? Многото деца е признак не на любов, а на невежество. Най-лесно е да направиш дете, дори без да ползваш ръцете си, но после .... докато завърши образованието си? За мен Хилария не си дава сметка какво я чака. Аз с две деца едва се справях, а тя .... Дано има дом. помощнички!

Така се прави... По 10 деца от ЕДНА жена.. А разни цигани и мангали спят , кой с който му падне.. А негрите се наричат- брат, точно затова.. А тия спят дори и с маймунии затуй прличат на маймуни... Само НЕ разбрах КОЙ е сложил истински патрони в пистолета му докато стреля в филм ??? Или кои са сложили ???

Сякаш бързат че ако има дело Алек да пледира че не може да остави челядта без грижи и надзор та да му дадат по-лека присъда, затова колкото повече, толкова по-добре :)

Някъде бях чела,че някои от децата са от сурогатна майка.Може и да съм в грешка.Как така едно след друго ,та тя точно ражда и пак забременява.Не е ли уморително за организма.Иначе е красива гледка, сред толкова ангелчета.

Ама тя наистина е хилария !! :))))

Искаш да кажеш хилавалария

Супер сладки са всичките, майката изглежда отлично 10 дена след раждането на 6-тото (едно е от сурогатна). Алек изглежда също добре за годините си, а като по-млад беше супер сладък. А вие си злобейте.

Освен да изглежда добре друга работа има ли? Не виждам какво злобеене е да си кажем истината право в очите...

Пълнете фурната докато можете!

Алек си беше як eбaч на младини, такъв си е останал и на старини. Ръга чушки в боба.

Страшно много простаци има в тая държава, затова и емигрирах. Сексът не е най-важното, особено без любов.

Ама защо сега така? Според мен те се обичат.

В случая с правенето на деца сексът е най-важното. Ако са направени с любов е перфектният вариант. Ако са направени без секс ще са... Христос?

Ако можеш да правиш деца без секс, само с любов, моля да ни просветлиш как става?

Явно знаеш от личен опит.Мухахаха

Като се притесняваш, че нямаш време за всички деца не правиш цял футболен отбор… казва се планиране…

съгласен на общата снимка, очите на децата не светят от радост, а се чете примирение не трябва само да ги храниш и обличаш

Тук има нещо мноооооого сбъркано. Оставиха едно детенце без майка, а не спират да се хвалят с многобройната си челяд.......

Кои го оставиха детенцето без майка? Не намеквай, че е Алек Болдуин, понеже той е актьор и е стрелял с пистолет, който е трбявало да бъде заред от професионалист с подходящ заряд. Алек не е убиец, не е и и скал да е. Кой е направил порпуска - това не е Болдуин. Фатален, да. Но не е на Болдуин. Освен това си спомням, че искаше да помогне на семейството, което загуби майка и съпруга. По-добре е без намеци, макар публичността да е нежелателна след такъв нещастен случай. Аз лично предполагам, че журналисти правят това, а не Болдуин. Лесно е да се намерят снимки и видео материали (Болдуин не е нелегален, за да се крие и да крие семейството си), които да се облекат в показаност. Време е хората да се научим да разпознаваме журналистическите номера, които вече твърде често граничат с пошлостта. Да не говоря за политическата корупция, в която медиите са потънали, а това е още по-голям проблем.

Болдуин е и продуцент. Организационно би трябвало да носи споделена вина, в случай че не е умишлен опит за убийство (ако техническото лице тайно му е дал истински пистолет, който няма място там). На такива снимки трябва да са с реквизитно оръжие, с което да не можеш да произведеш изстрел.

Моля Болдуин е Продуцент и е отговорен за това, а хората се дразнят от показността, щото ако усещаш чуждата болка ще се скриеш и няма да парадираш

Крава за разплод. По нищо не се отличава от нашите мангалки

Какво стана с делото? Последно Алек бил ли е на местопроизшествието или не?

Тази показност след инцидента е страшно дразнеща..иначе да са щастливи, но ми паднаха в очите

плодовитата мунтафонка! Аре бе, бате Ачко, неума ли да дадеш некое и на ония хорица дето им прегази дъщерята, стига си се стискал, скръндза такава. Па че й напраиш на таа ново, тя тва чека и само от тва разбира и за тва са я пръкнале и неа! Те и наште така - грозни, убави, се са еднакви доле, първо да ги шпорят, после парите......

ама той бил късокрак горкия :) ...ох, опитват се да му излъскат имиджа ...но публикат помни!

И кривокрак, че и убиец , от най-наглите. Обаче живота има интересната способност да връща на деца,внуци, да те смачка там дето най-боли,сметки неразплатени странно как не остават:)

Но някои от дечицатa изглеждат доста тъжни на нея:(

да угодиш на всички! Иначе трябва да ги докараш до масова лудост, преди да ги снимаш..

Имах една колежка все казваше, че деца и борчове най-лесно се правят.

нямаш ни едно нали? За да ти е трудно! :)

Тия са фрийк шоу. Бас ловя че ще карат поне до десет чаавета

Този нещо с ръце може ли да прави ?! п.п. Верно, може! Да стреля по хора !!!

Му го направи?

наистина отговорна жена! Повечето българки - родила едно, че не могла да роди половина...

Повечето българки, за които говорите осъдително, освен да го родят, го и гледат, отделно работят, перат и гладят дрешки посреднощ...помислете малко преди да се възхищавате на една американка, която има по детегледачка за всяко дете.

Да не мислиш, че иска много? Дядото избива комплекси.

А всъщност е точно обратното. ;-)

Която/който хабер си няма нито от зачеване, нито от износване, нито от раждане, а още по-малко от отглеждане и възпитаване на деца. Ние, майките от България, не разполагаме с един отбор гледачки, гувернантки или утроби под наем. Не считаме себе си за инкубатори, а сме си направили сметката докъде ще ни стигнат силите, възможностите и капацитета, за да създадем дете, което ще бъде достоен човек и личност. Трябва да работим, за да получаваме доходи, които инвестираме в образование и отглеждане на детето. Парите не растат по дърветата и за някои семейства да имаш дете е буквално лукс, да не говорим пък и за второ дете. Така, че първо се запознайте с условията, в които се раждат, отглеждат и възпитават българските деца преди да дрънкате глупости.